Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Citi raksti

Leģenda par GUCCI FLORA - mantojums, kas apbur ar smaržu

Gucci Flora - sieviešu aromāts © Publicitātes foto

Ar Gucci smaržām Flora sākas jauna nodaļa aizraujošajā stāstā par leģendāro ziedu motīvu Flora.

Šajā nepārtrauktajā vēstījumā iesaistot tradicionālo ziedu motīvu, Gucci Flora smaržu kolekcija ir atjaunota, lai piesaistītu jaunas pielūdzēju paaudzes. Šī stāsta galvenajai varonei ir neparasta un īpaša saikne ar ziedu simboliku.

Gucci smaržu Flora reklāmas seja ir Šarlote Kasiragi, un tieši viņas ciešā saikne ar ziedu motīvu Flora veido daļu no tā valdzinājuma, jo pirmoreiz šis leģendārais dizains 1966. gadā tika radīts Šarlotes vecmāmiņai Viņas Augstībai Monako princesei Greisai jeb Greisai Kellijai.

Šarlote Kasigari iemieso asociācijas, ko ziedu raksts Flora ir raisījis daudzajās Gucci cienītājās. Fascinējošais motīvs ir mūžīga leģenda, kas tiek nodota un lolota no paaudzes paaudzē.

Ar Šarloti Kasigari izcilas Gucci smaržu Flora vēstneses lomā leģendārais ziedu motīvs nu atgriežas pie pirmsākumiem. Šarlotei Kasigari ir nenoliedzami cieša saikne ar šī simbola vēsturi. Viņa reizē pārstāv gan tā leģendāro pagātni, gan jauno paaudzi. Viņas seja atsvaidzina simbolisko ziedu motīvu, piešķirot tam izteiktu mūsdienīgumu.

Arī Flora aromāti ir Gucci smaržu kolekcijas jaunā, modernā “paaudze”. Oriģinālā motīva Flora smalkie un kaprīzie ziedi visā savā krāšņumā ir uzplaukuši uz katras jaunās Gucci Flora smaržu kastītes. Kārdinošās smaržas elegantajās pudelītes ir pēcteces apburošajam ziedu motīvam, kas izturējis laika pārbaudi. Šī noslēpumainā un nebeidzamā stāsta vēstītājas pārstāv sieviešu paaudzes, kas nokļuvušas ziedu burvības varā.

Gucci Flora smaržu kolekciju veido astoņi izmeklēti aromāti, un katrs no tiem ir veltīts vienam no motīvā Flora redzamajiem greznajiem ziediem. Katrs aromāts atšķirīgā nokrāsā ir iepildīts klasiskajā Flora pudelītē, ko rotā Flora logotips, melns vāciņš un aukliņa ar pērlītēm galos. Pudelītes ir ievietotas izteiksmīgās un spožās kastītēs, kas atklāj katra zieda īpašo skaistumu un krāsu. Dzīvespriecīgā ziedu motīva romantiskās krāsas uz kastītēm akcentē tajās esošo smaržu eleganci un sievišķību, atspoguļojot Gucci sievietes skaistumu un emocijas. Tāpat kā leģendārais ziedu motīvs, arī Gucci smaržas Flora valdzina Gucci cienītājas jau kopš 2009. gada, kad parādījās tualetes ūdens Flora by Gucci. No motīva Flora ir uzplaukusi brīnišķīgu aromātu buķete: smaržūdens Flora by Gucci, atsvaidzinošais smaržīgais ūdens Flora by Gucci, burvīgās smaržas Gucci Flora Garden kolekcijā un smaržūdens Flora by Gucci 1966.