Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Citi raksti

Tikšanās ar Šveices un ASV privātskolu un universitāšu pārstāvjiem

© Publicitātes foto, Education centre Durbe

WEBA World sadarbībā ar Education Centre Durbe aicina Jūs uz ekskluzīvu pasākumu - tikšanos ar Šveices un ASV (tajā skaitā Havaju salu!) privātskolu un universitāšu pārstāvjiem! Pasākums norisināsies 7. novembrī no plkst.18.00 līdz 20.00 viesnīcā Grand Palace Hotel Rīgā, Pils ielā 12.

Starptautiskā organizācija WEBA World (World Educate Business Association), kas savā paspārnē apvieno pasaules labākās mācību iestādes un izglītības aģentūras, izstādes - semināra ietvaros Rīgā sniedz lielisku iespēju skolēniem un viņu vecākiem tikties ar vadošo vidusskolu un universitāšu pārstāvjiem un saņemt individuālas konsultācijas par priekšrocībām, izvēloties izglītības iestādi ārzemēs, iestāšanās noteikumiem un nākotnes perspektīvām.

Programma

  • 18:00 Izstādes atklāšana
  • 18:15 tikšanās ar privātskolu pārstāvjiem un individuālas konsultācijas
  • 19:30 informatīvs seminārs

Dalība BEZ MAKSAS! Aicinām pieteikties jau tagad, jo ielūgumu skaits ir ierobežots. Reģistrējieties, aizpildot pieteikuma formu, zvanot 67223122 vai rakstot uz pieteikums@durbe.edu.lv.

Vairāk informācijas par WEBA pasākumu un pārstāvētajām skolām, kā arī par studijām Nīderlandē un pievilcīgajām atlaidēm kultūras apmaiņas programmai Jūs varat iegūt www.durbe.edu.lv!