© Foto: Pexels.com

Ziediem ir maģisks veids, kā padarīt dienas gaišāku un radīt smaidu sejās. Puķes var izraisīt arī dažādas emocijas. 

Ziediem ir universālā valoda, tie ir izmantoti vēsturiski, lai izteiktu emocijas, un to krāsas un smaržas var uzlabot garastāvokli. Ir ziedi, kam ir īpašas spējas iepriecināt cilvēkus. Šī ziedu gudrība nāk tieši no Londonas labāko ziedu piegādes ekspertiem vietnē Floritta.uk., kur ziedu valoda atdzīvojas.

Saulespuķes

Foto: pixabay.com

Saulespuķes ar savām mirdzošām dzeltenajām ziedlapiņām ir kā saules uzliesmojums. Viņu dzīvespriecīgais raksturs un saistība ar pozitīvismu padara tos par labāko izvēli, lai paspilgtinātu dienu.

Rozes

Foto: pixabay.com

Rozēm, kas bieži vien ir saistītas ar mīlestību un kaislību, ir arī spēks izplatīt laimi. To elegance un smalkais aromāts var radīt romantikas un prieka sajūtu.

Margrietiņas

Foto: pixabay.com

Margrietiņas simbolizē nevainību un vienkāršību. To spilgtais un dzīvespriecīgais izskats noteikti izraisīs smaidu ikviena sejā, padarot tos lieliski piemērotus pušķim.

Tulpes

Foto: pixabay.com

Tulpes ir dažādās krāsās, katrai no tām ir savs unikāls simbolisms. Tie simbolizē perfektu mīlestību un var uzlabot garastāvokli ar savām nokrāsām.

Tulpes ar savu graciozo eleganci un dinamisko krāsu spektru aizrauj sirdis ar savu milzīgo skaistumu. Tulpju pušķis ir elpu aizraujošs skats, kas izstaro prieku un mieru. Uzdāvināt kādam tulpju pušķi ir tas pats, kas uzdāvināt dabas izcilāko mākslas darbu, pieķeršanās zīmi, kas uzreiz uzlabo garastāvokli. Šos apburošos ziedus lolo cilvēki visā pasaulē, tie izstaro pozitīvismu un šarmu.

Lavandas

Foto: pixabay.com

Ir zināms, ka lavandas nomierinošais aromāts mazina stresu un veicina relaksāciju. Lavandas pušķis var nomierināt dvēseli un dot laimi tiem, kas to saņem.

Orhidejas

Foto: pixabay.com

Orhidejas ir greznības un skaistuma simbols. To izsmalcinātais izskats padara tos par valdzinošu dāvanu, kas var paspilgtināt dienu.

Peonijas

Foto: pixabay.com

Peonijas ir īpašs gardums. To mīkstās, pūkainās ziedlapiņas un apburošais aromāts padara tos par laimes un veiksmes simbolu.

Peonijas bieži dievina to sulīgo, pilnīgo ziedēšanu un burvīgo aromātu dēļ. Peoniju pušķis ir apskates objekts, un tā dāvināšana ir kā laimes gabaliņš. Šie burvīgie ziedi ir daudzu iecienīti, un tiem ir unikāla sezona - vēlā pavasarī un vasaras sākumā.

Foto: pixabay.com

Ziediem ir neticama spēja sagādāt prieku, un šajā rakstā minētie 7 labākie ziedi ir meistari laimes izplatīšanā. Neatkarīgi no tā, vai tās ir dinamiskas saulespuķes, romantiskas rozes vai elegantās peonijas, katram no šiem ziediem ir unikāls šarms.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv