Pilnmēness ir jau šo sestdien – 28. oktobrī. Tas joprojām izskatās pilns arī dienu iepriekš un dienu pēc tam.

Vienu no rudens pilnmēnešiem (šogad tas ir oktobra pilnmēness) sauc par Mednieku mēnesi. Šādi šo pilnmēnesi nosaukusi NASA, ņemot vērā “Old Farmer's Almanac”, jo tas uzlec laikā, kad vairākumam dzīvnieku sākas medīšanas sezona pirms lielā ziemas miega. Arī zemnieki šajā laikā ir pabeiguši zemes darbus, novākuši labību un ražu.

Un pilnmēness ir tuvu Helovīnam, kas vēsturiski tiek atzīmēts kā ražas novākšanas laiks, kad uz Zemes iestājās miers un tumšajās nakts stundās mēness gaismas staros kļūst maģiskas.

Šis pilnmēness būs 2023. gada pēdējais supermēness.

Publicitātes foto

Pilnīgs pilnmēness ir diezgan reta parādība, jo, lai gan mēs katru reizi redzam to pašu mēness pusi, mainās mēness rotācijas ass un leņķis un tiek mesta kaut neliela ēna, padarot to par vai nu augošu vai nu dilstošu mēnesi. 100% pilnmēness rodas tikai tad, ja Mēness, Zeme un Saule atrodas perfektā līnijā cits aiz cita, un ir mēness aptumsums.

Fakti

  • Mēnesim tuvojoties Zemei, tā gravitācijas spēks mainās - okeāni un jūras reaģē ar lielākiem paisumiem un bēgumiem. Zinātnieki pieņem, ka mainīgais gravitācijas spēks var ietekmēt arī šķidrumu - asins, limfas, ūdens reakciju cilvēka ķermenī. Tika noskaidrots, ka pilnmēness laikā asinsspiediens pazeminājās par aptuveni 5 mm Hg.

Publicitātes foto

  • Kad pilnmēness ir ļoti gaišs, tas ietekmē miega kvalitāti. Vīriešiem miegs esot ciešāks, bet sievietēm nemierīgāks. Nedaudz tramīgāk guļ arī bērni.
  • Lielākoties pilnmēness neizraisa cilvēkos agresivitāti, vardarbību, nemieru vai depresiju. Tomēr tas var pastiprināt simptomus jutīgākiem vai sirgstošiem cilvēkiem, piemēram, ar nemieru, depresiju vai nomāktību, šizofrēniju.

Sveces, kristāli, akmeņi

Publicitātes foto

Tiek uzskatīts, ka pilnmēness laikā enerģija ir īpaši augsta un spēcīga, un tādējādi šajā laikā veiktiem rituāliem ir īpašs efekts. Liela nozīme ir izmantoto materiālu un krāsas izvēlei, piemēram - naudas rituālos svecēm jābūt zaļām, jo zaļā krāsa ir naudas piesaistes krāsa.

Publicitātes foto

Arī kristāliem un eļļām labāk izvēlēties zaļo krāsu. Tomēr tas attiecas tikai uz pilnmēness rituāliem.

Ikdienā iesaka nesāt trīs akmeņus, kas ikdienas gaitās garantē naudas piesaisti. Pirmais ir tīģeracs. Tas ir īpaši aktīvs aukstos periodos, rudenī un ziemā tas piesaistīs veiksmi kā magnēts. Tāpēc šajā pilnmēness laikā tas ir akmens numur viens. Numur divi ir topāzs. Akmens palīdz veidot attiecības ar cilvēkiem, īpaši biznesa vidē. Topāzu var nēsāt tie, kuri par sevi nav pārāk pārliecināti. Tas dod vairāk pārliecības par sevi.

Publicitātes foto

Trešais akmens ir citrīns. Šis akmens īpaši piesaista veiksmi. Citrīns spēj palielināt enerģiju un aktivizēt biolauka aizsardzību.

Rituāli

Jābūt ticībai sev un pārliecībai, ka viss izdosies. Tas apvieno gan pašiedvesmu, vēršoties pie savas apziņas un zemapziņas, gan dziļā paļāvībā risinātu sarunu ar augstākajiem spēkiem, nešauboties, par to eksistenci.

1. Naudas manifestēšana ar domu vizualizāciju, izmantojot pilnmēness enerģiju.

Publicitātes foto

  • Atrodi brīvu laiku pilnmēness vakarā, “pasludini” savu ķermeni un prātu par drošu un svētu vietu un sāc manifestēt. Tu vari skaļi izkliegt savu mērķi, to kaut kur pierakstīt vai prātā to atkārtot. Galvenais ir sākt un tādā veidā, kādā tu vislabāk jūti savu saikni ar pilnmēnesi un tā spēcīgo, piepildošo enerģiju.
  • Nākamais, izproti visas savas naudas manifestācijas detaļas, iztēlojies manifestāciju fiziskā veidolā, veidā, kādā tu jūti, ka tas varētu piepildīties. Atkal apzinies sevi un pilnmēnesi, un ļauj šīm sajūtām pastiprināties.
  • Vizualizē pilnmēness enerģiju tādā veidā, kā tev ir ērti un patīkami, un redzi šo mēnessgaismu. Iztēlojies šo enerģiju ieplūstam tevī un tavā aurā, un ieplūstam tavā naudas manifestācijas vizualizācijā.
  • Visbeidzot, pieraksti savu vizualizāciju uz papīra un īpašu uzmanību pievērs detaļām. Paturi prātā, ka pilnmēness enerģija savienojas un piepilda visas tavas vēlmes un lūgumus.

2. Pilnmēness enerģijas izmantošana, lai atbrīvotos no visiem šķēršļiem, kas traucētu saņemt naudu.

Publicitātes foto

  • Velti laiku, lai atzītu personīgās problēmas vai ierobežojumus, ko vēlies atrisināt; enerģijas, kas var traucēt tev pilnībā saņemt to, ko tu vēlies. Izproti savus mentālos modeļus, kas vairs neatspoguļo tavu manifestēto naudas realitāti. Ļauj pilnmēness sniegtajam zemapziņas jutīgumam palīdzēt atbrīvoties no nabadzības sajūtas vai pašapziņas trūkuma un ieprogrammētajiem uzskatiem par naudu.
  • Skaidri definē savu mērķi, lai enerģija, kas attur tevi no pilnvērtīgas un pelnītas bagātības saņemšanas, tiek atbrīvotas pilnmēness laikā. Iedomājies, ka ar aizplūstošiem apziņas blokiem tu atbrīvojies no visiem ierobežojumiem.
  • Izbaudi brīvības sajūtu un bezgalīgo radošuma burvību, kas saistīta ar to, kā nauda ieplūst tavā dzīvē. Ļauj šīm patiesās pārpilnības vīzijām un emocijām pastiprināties līdz ar plūstošo pilnmēness enerģiju.

3. Pilnmēness altāra izveide naudas manifestēšanai.

Publicitātes foto

  • Sāc, lēnām un apzināti savācot priekšmetus savam mēness altārim dienā pirms nākamā pilnmēness. Tādi priekšmeti kā kristāli, attēli vai dažādu simbolu statujas, garšaugi un vīraks, drēbes vai priekšmeti, kas piesaista naudu.
  • Izvēlies intīmu vietu savā mājā vai darba telpā, lai uzstādītu “altāri”. Tas var būt pat darba galda atvilktnē. Apzināti sakārto savus īpašos objektus un pieaicini pilnmēness enerģiju, lai palīdzētu tev piesaistīt naudu.
  • “Altāra" telpa var kalpot kā sakrāla telpa, kur vari pasēdēt, meditējot vai domājot jaunas idejas un darbības par un ap naudas izpausmēm. Tā var būt arī telpa, ko apmeklēt, lai sazemētu savas patiesības enerģijā, nomierinātu elpu, “aizdzītu” dienas laikā uzkrāto stresu.
Vari turēt altāri uzstādītu visu laiku vai darboties ar to dažas stundas pilnmēness laikā. Dažkārt apziņa, ka ir šis drošais patvērums - “altāris”, rada motivāciju atrast laiku sev un savu mērķu manifestēšanai.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv