Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida JAUNAVAS?

© praktiska astrologija

Pirm­ām kār­tām va­ja­dzē­tu pie­vēr­sties pri­vā­ta­jai dzī­vei, sa­kār­tot vai uz­la­bot to. Ja pat­la­ban esat viens, do­die­ties sa­bied­rī­bā, sa­tie­cie­ties ar cil­vē­kiem, esiet at­vērts un po­zi­tī­vi no­ska­ņots. Tas pa­lī­dzēs vei­dot pa­zī­ša­nās, un kā­da tik­ša­nās var būt ļo­ti no­zī­mī­ga, ar tāl­ejo­šu tur­pi­nā­ju­mu. Kais­lī­bas un spē­cī­gās emo­ci­jas, ko ju­tī­siet mos­ta­mies sa­vā sir­dī, ie­dves­mos un ro­si­nās pa­veikt lie­las lie­tas.

Ja no­ti­ku­mi at­tīs­tās po­zi­tī­vā vir­zie­nā, ie­spē­jams, ir vērts do­māt par kop­dzī­ves uz­sāk­ša­nu. Ģi­me­nes cil­vē­ki ļo­ti la­bi ju­tī­sies mā­jas at­mo­sfē­rā ko­pā ar sa­vu ot­ro pus­īti. Prie­ku sa­gā­dās ko­pī­ga saim­nie­ko­ša­na un ģi­me­nes lig­zdi­ņas ie­kār­to­ša­na. Ta­jā pa­šā lai­kā ne­drīkst pie­ļaut, lai at­tie­cī­bās ie­zo­gas ru­tī­na, iz­do­mā­jiet ik pa lai­kam ko­pī­gus pa­sā­ku­mus, lai at­svai­dzi­nā­tu ik­die­nu. Ir arī īs­tais laiks at­tie­cī­bu jo­mā kaut ko mai­nīt uz po­zi­tī­vo pus­i. Ja jums ir bēr­ni, tad var ak­tu­ali­zē­ties pe­da­go­ģis­kie jau­tā­ju­mi. Ie­klau­sie­ties sa­vās at­va­sī­tēs un res­pek­tē­jiet vi­ņu vie­dok­li, tā­pat arī pa­lī­dziet ar pa­do­mu un at­bal­stu. Ne­kri­ti­zē­jiet, bet ie­dzi­ļi­nie­ties ta­jā, kas bēr­niem sva­rīgs.

Šo­gad mā­jok­lī va­rat ie­plā­not no­piet­nā­ku re­mont­u vai pār­bū­vi vai veikt kos­mē­tis­ko re­mont­u un uz­la­bot in­ter­je­ru. Ie­gul­dī­ju­mi dzī­ves vi­des uz­la­bo­ša­nā būs liet­de­rī­gi, ie­gū­tais re­zul­tāts ie­prie­ci­nās, un ne­būs žēl iz­tē­rē­to lī­dzek­ļu. Šo­gad par saim­nie­cis­kām va­ja­dzī­bām ie­spē­ja­mi diez­gan lie­li iz­de­vu­mi, ta­ču fi­nan­šu jo­ma pro­blē­mas ne­sa­gā­dās. Pro­tams, ar no­sa­cī­ju­mu, ka strā­dā­jat un kaut ko da­rāt, lai ie­nā­ku­mus pa­vai­ro­tu. Fak­tis­ki šis ir jaun­u peļ­ņas plā­nu laiks. Ie­sais­tie­ties jaun­os pro­jek­tos, mek­lē­jiet pa­pil­du sa­dar­bī­bas va­ri­an­tus vai pie­vēr­sie­ties pri­vā­ta­jam biz­ne­sam. No fi­nan­šu sta­bi­li­tā­tes lie­lā mē­rā at­ka­rīgs dvē­se­les kom­forts. Dar­ba jo­mā var pa­vēr­ties jaun­as ie­spē­jas vai at­jau­no­ties se­ni lie­tiš­ķie kon­tak­ti. Ne­kaut­rē­jie­ties iz­man­tot sa­ka­rus un drau­dzī­gas pa­zī­ša­nās, ve­cā, la­bā «bla­tu» sis­tē­ma jo­pro­jām veik­smī­gi dar­bo­jas. Jaun­as ie­spē­jas var pie­dā­vāt sen zi­nā­mi cil­vē­ki vai drau­gi. Ne­bīs­tie­ties uz­ņem­ties vai­rā­kus dar­bus vien­lai­kus, tik­siet ar tiem ga­lā bez pro­blē­mām un arī no­pel­nī­siet. Pra­tī­siet ri­si­nāt lie­tiš­ķas sa­ru­nas, un arī ide­ju ne­trūks. Fak­tis­ki – in­te­lek­tu­ālais po­ten­ci­āls būs augst­ā lī­me­nī, un jūs īs­ta­jā brī­dī pra­tī­siet likt lie­tā sa­vas zi­nā­ša­nas. Dar­ba jo­mā šis gads ir sek­mīgs, ja esat te, Lat­vi­jā. Bet, ja iz­do­mā­siet do­ties peļ­ņā ār­pus valsts ro­be­žām, tad gan rū­pī­gi iz­vēr­tē­jiet pie­dā­vā­ju­mu un ie­spē­jas, jo var būt pār­rē­ķi­nā­ša­nās. Tā re­zul­tā­tā ne­būs ne gan­da­rī­ju­ma, ne ce­rē­tās peļ­ņas. (Un, pro­tams, at­mi­nie­ties, ka vi­sas vie­no­ša­nās jā­no­for­mē ju­ri­dis­ki.) Vis­pār, tas, kas sais­tās ar ār­zem­ju tē­mu, rū­pī­gi jā­iz­plā­no un jā­iz­vēr­tē. Ga­ta­vo­jo­ties ce­ļo­ju­mam, iz­plā­no­jiet marš­ru­tu jau ie­priekš un lai­kus vei­ciet re­zer­vā­ci­jas.

Ik­die­nā jā­uz­ma­nās no stre­sa un pār­slo­dzes, un pēc sa­sprin­gta dar­ba jā­at­rod laiks at­pū­tai, ne­drīkst strā­dāt līdz spē­ku iz­sī­ku­mam, tie re­gu­lā­ri jā­at­jau­no. Kā­dam, ie­spē­jams, ra­dī­sies in­te­re­se par as­tro­lo­ģi­ju, dzied­nie­cī­bu vai ezo­tē­ri­ku. Mek­lē­jiet at­tie­cī­go li­te­ra­tū­ru un in­for­mā­ci­ju vai ap­mek­lē­jiet at­tie­cī­gas lek­ci­jas, lai tik­tu skaid­rī­bā, kā­pēc tie­ši ta­gad dzī­vē ak­tu­ali­zē­jas šīs in­te­re­ses. Var­būt ta­jās slēp­jas dzī­ves pa­tie­sī­bas, ko jau kā­du lai­ku esat mek­lē­jis.

* Jau­na­vai pir­ma­jā vie­tā ir darbs, tā dēļ vi­ņa ne­re­ti ir ga­ta­va upu­rēt pat sa­vu pri­vā­to dzī­vi. Jau­na­va sa­vu dar­bu veic at­bil­dī­gi, pie­vēr­šot uz­ma­nī­bu de­ta­ļām.

* Vi­ņa ir pre­cī­za, mīl ie­viest kār­tī­bu ha­osā.

* Jau­na­va vien­mēr mek­lē zi­nā­ša­nas, lai pa­kļau­tu ma­tē­ri­ju ap­zi­ņas kon­tro­lei. No vi­ņām iz­vei­do­jas lie­li sko­lo­tā­ji, kon­struk­tī­vi kri­ti­ķi, lie­lis­ki iz­de­vē­ji.

* Šī zo­di­aka zī­me ir ap­vel­tī­ta ar augs­tu spē­ju pre­to­ties sli­mī­bām. Jau­na­va ir ve­se­lī­ga dzī­ves­vei­da pie­kri­tē­ja.

Jau­na­vas pla­nē­ta: Mer­kurs

Sti­hi­ja: Ze­me