Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida SVARUS?

© praktiska astrologija

Emocijām bagāts gads. Samērā jūtīgi uztversiet apkārt notiekošo un labi izpratīsiet cilvēku domas, vēlmes un rīcības motīvus. Centieties saglabāt optimismu jebkurā dzīves situācijā un uz visu raudzīties no pozitīvās puses, apkārt taču ir tik daudz košu krāsu un jauku cilvēku.

Ja iesiet pie viņiem ar atvērtu sirdi, pretī saņemsiet to pašu. Turieties tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas ar savu čīkstēšanu un žēlošanos citiem bojā omu. Tāpat arī pats neļaujiet vaļu negatīvām emocijām, tas neko labu nedos, tikai sabojāsies garastāvoklis.

Pienācis laiks izvērtēt līdzšinējo dzīvi un lietu kārtību. Iespējams, pēdējā laikā esat darījis to, kas jums nav tuvu sirdij. Ja tā – apdomājiet visu mierīgi un nospraudiet jaunus mērķus. Šis ir vieduma un pieredzes uzkrāšanas laiks. Radīsies noderīgas atziņas, un netrūks padoma ne sev, ne citiem. Dalieties pārdomās un idejās, domu apmaiņa būs auglīga un ļaus jums vēl labāk izprast situācijas. Vairumā gadījumu veiksme būs ar jums.

Darbs prasīs iedvesmu, un nāksies meklēt radošu pieeju arī visnotaļ racionālās lietās. Lai atrisinātu to vai citu situāciju, raugieties plašāk – ārpus ierastajiem rāmjiem. Strādāt nāksies uzcītīgi un precīzi, jo neuzmanība un tās rezultātā radušās kļūmes var dārgi maksāt. Pirms kaut ko uzsākt, tieciet par visu skaidrībā un nedariet kaut ko tikai pēc intuīcijas. Kaut gan – arī tajā nedaudz vajadzētu ieklausīties. Ja paveras karjeras iespējas, izvērtējiet tās rūpīgi, jo, kā saka: katram godam un katrai naudai ir sava cena. Par varītēm cenšoties pierādīt savu varēšanu, var nākties piedzīvot netīkamus brīžus. Tāpēc – izvērtējiet savus spēkus un zināšanas. Objektīvs un paškritisks skatījums ļaus pieņemt pareizākos lēmumus. Visu pasaules naudu nopelnīt nav iespējams, tāpēc tiešām izsveriet, kad ir vērts pūlēties, un vajadzības gadījumā protiet atteikties no vilinošiem piedāvājumiem. Naudas lietās jābūt apdomīgam, jo pastāv pārrēķināšanas riski. Gads nav īsti piemērots dārgas tehnikas vai smalka auto iegādei.

Liela nozīme būs arī privātās dzīves norisēm. Pirmām kārtām mājās un ģimenē jāgādā par saticību. Nevajag rīkot izskaidrošanos par sīkumiem, bet nav vēlams piekāpties tikai mīļā miera labad. Saspringtās situācijās meklējiet saprātīgu, visiem pieņemamu kompromisu. Un noteikti veltiet pietiekami daudz laika bērnu vēlmēm un vajadzībām. Iedziļinieties jautājumos, kas jūsu atvasītēm šķitīs svarīgi.

Mīlestībā paredzami jauki un aizraujoši brīži. Labprāt pavadīsiet laiku kopā ar savu «sirdsāķīti», būs par ko parunāt, un atradīsiet daudz kopīgu interešu. Apmeklējiet abi pasākumus vai dodieties tālākā ceļojumā. Jauni iespaidi vēl vairāk satuvinās. Brīvajiem ļaudīm šis gads var uzdāvāt interesantu iepazīšanos, kam seko tālejošs turpinājums. Attiecību jomā tendences būs pozitīvas un dotas labas iespējas sakārtot vai uzlabot privāto dzīvi. Kādam sirdslietu tēma var sasaistīties ar ārzemēm – tā var būt iepazīšanās ceļojuma laikā vai tikšanās ar kādu citzemju cilvēku tepat Latvijā. Ceļojumi ir vēlami, bet nav obligāti jābrauc uz otru pasaules malu, neaizmirstamus iespaidus varat gūt, apceļojot tuvējās kaimiņvalstis vai Eiropu.

Tāpat arī vajadzētu ieplānot laiku mācībām. Ir vērts papildināt profesionālās zināšanas vai pieteikties interešu izglītības kursos.

* Svari dzīvo tagadnē, ir ļoti uzņēmīgi. Taču viņiem jāsadarbojas ar citiem, jo vieniem ir grūti pabeigt iesākto.

* Šīs zīmes pārstāvjiem ir vēlme iepatikties un gūt ievērību, bet augsti attīstīti cilvēki nekad neatteiksies no principiem aplausu dēļ.

* Laulība, sadarbība un sabiedriskie kontakti viņiem ir īpaši svarīgi.

* Svariem ir attīstīta taisnīguma izjūta un skaidri spēles noteikumi. No saviem partneriem viņi gaida to pašu.

                                                                                                

Svaru planēta: Venera

Stihija: Gaiss