Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Aprīlis. Mīlam un flirtējam!

© F64

Aprīļa sākumu vajadzētu pavadīt mierīgi, jo vēl būs aptumsumu ietekme un dilstošs Mēness, taču pēc tam var ieplānot būtiskus darbus. Sirdslietās smagāka un nopietnāka mēneša pirmā puse, pēc tam vairāk viegluma, flirta un nepiespiestas komunikācijas.

No trauksmainas dinamikas rāmā pamatīgumā

Lielāko aprīļa daļu Saule atrodas Auna zodiaka zīmē, kas līdz ar oficiālo pavasara iestāšanos aizsākusi jaunu ciklu zodiaka aplī. Pirmajai zodiaka apļa zīmei raksturīga dinamika, vēlme allaž doties uz priekšu, trauksmainums, atklātība un liela taisnības mīlestība. Auns aizsāk, ved sev līdzi citus, iedvesmo un spītīgi dodas tālāk. 20. aprīlī pulksten 12.42 iestājas Vērša zīmes laiks. Tas nāk ar nopietnu darbu, uzcītību un neatlaidību. Tomēr šīs zodiaka zīmes valdošā planēta Venera aicina arī baudīt dzīvi, ļauties mīlestībai, novērtēt skaistumu un mazliet laiski paslinkot.

Vēl aizvien aptumsumu laiks!

20. martā piedzīvojām Saules aptumsumu, bet 4. aprīlī notiks Mēness aptumsums, tāpēc aprīļa pirmās dienas joprojām vajadzētu vadīt mierīgi. Nav vēlams plānot svarīgas tikšanās, risināt sarežģītas sarunas vai izskaidroties par samilzušiem jautājumiem. Tāpat arī nevajadzētu rīkot izskaidrošanās saistībā ar sirdslietām. Šis ir laiks, kad cilvēki daudz jūtīgāk uztver vārdus un nianses. Turklāt Mēness aptumsums vienmēr sakrīt ar pilnmēnesi, tādējādi jūtīgākiem cilvēkiem iedodot emociju dubultdevu.

Sirdslietu vieglums un flirts

Par mīlestības tēmu atbildīgā Venera līdz 11. aprīlim atrodas Vērša zodiaka zīmē, kam sirdslietu jomā piemīt privātīpašnieciskums un attiecībās ļoti svarīga ir stabilitāte. Pēc tam sākas laiks, kad Venera atrodas Dvīņu zīmē, kas attiecībām piešķir vieglumu, krāsainību un vieglu flirtu. Šīm zodiaka zīmēm atbilstošas īpašības sirdslietās iegūs bērniņi, kas minētajā laikā nāks pasaulē.

Saimniekosim mēneša beigās

Saimnieciskām darbībām piemērotākā ir aprīļa pēdējā trešdaļa, kad beidzies aptumsumu periods un sākas augošs Mēness.

Atgādinām, ka konkrētas veiksmīgās dienas jāskatās gan firmas, gan vadītāju astroloģiskajās kartēs, taču ne vienmēr tas ir iespējams. Tāpēc varam izmantot vispārējos dienu fonus, ko nosaka Mēness atrašanās tā dēvētajās saimnieciskajās zodiaka zīmēs (precīzus zīmju darbības laikus skat. žurnāla Praktiskā Astroloģija Dārzkopju kalendārā).

Vispārējās kombinācijas rāda, ka labvēlīgākais periods nopietniem saimnieciskiem darbiem, tostarp uzņēmumu reģistrācijai, sākas no 20. aprīļa, kad Mēness atrodas augošā fāzē. Augošs Mēness ir arī līdz 4. aprīlim, taču tas ir periods starp aptumsumiem, ko labāk pavadīt mierīgi, bez īpašām aktivitātēm. Ja tas iespējams, protams.

No 20. aprīļa pie dažādiem darbiem var ķerties ar pilnu atdevi. 20. aprīlī būs dubulta Vērša zīmes ietekme, tajā atradīsies Mēness un no pulksten 12.42 arī Saule. Vērsis ir kārtīgs saimnieks – praktisks un pamatīgs. Varat uzsākt nopietnus ilgtermiņa pasākumus. Ar saimniecisku pieeju lepojas arī Vēzis un Jaunava. Šo zīmju ietekme dienu fonā būs 23.03., 24.03., 25.03., 29.04. un 30.04. līdz pulksten 17.03. Šo laiku vēlams izmantot saimnieciski lietderīgi.