Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nākamajai nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 23.aprīlim.

AUNS. Jaunu izaicinājumu un peļņas pavairošanas laiks. Šajā periodā var izdoties noslēgt izdevīgas vienošanās vai izveidot kontaktus tālākai sadarbībai. Darbā nopietni pienākumi, bet arī mājas dzīve prasīs savu tiesu. Tāpēc rūpīgi saplāno dienas, jo citādi laiks paies kā skrienot vāveres ritenī. Brīvdienas velti mājokļa sakopšanai, uzkopšanai un pavasara tīrīšanai. Klāt spodrības mēnesis!

VĒRSIS. Galva pilna ar idejām – gan attiecībā uz darbu, gan mājas saimniecību. Vari veikt pārkārtojumus dzīves vietā, ļaujot vaļu radošām izpausmēm. Uzlabo interjeru, pārkārto mēbeles, iegādājies elegantus dekorus vai mākslas priekšmetus. Noteikti apspriedies ar pārējiem ģimenes locekļiem. Tāpat arī rūpīgi plāno izdevumus un seko līdzi naudas lietām.

DVĪŅI. Jāparūpējas par ģimeni. Iespējams, kādam radiniekam nepieciešams tavs padoms vai atbalsts. Sazinies ar tiem, kas dzīvo tālākās malās, un apciemo vecākus. Brīvdienās vari doties iepirkšanās tūrē un sarūpēt saimniecības lietas ilgākam laikam. Taču ar pirkumiem nepārcenties, bet iegādājies to, kas patiešām būs nepieciešams. Ieklausies un respektē mīļotā cilvēka viedokli.

VĒZIS. Mājas darbi nebūs pirmajā vietā, jo dzīve uzņems dinamiskus apgriezienus. Darbā var mainīties situācijas, apstākļi un nosacījumi. Kāds varbūt pēkšņi saraus vecās saites vai izveidos jaunas. Lai kā arī būtu, atceries – viss, kas notiek, notiek uz labu. Tikai neļauj emocijām ņemt virsroku pār prātu. Brīvajā laikā nesēdi mājās, bet satiecies ar draugiem un apmeklē pasākumus.

LAUVA. Pievērsies privātajai dzīvei. Ja līdzās ir mīļotais cilvēks, tad jāpadomā, kā atsvaidzināt ikdienu. Bet, ja šobrīd esi viens, tad gan velti spēkus un enerģiju darbam. Šobrīd profesionālajā jomā iespējams gūt panākumus un atzinību, kā arī uzsākt un attīstīt privāto biznesu. Saimnieciskos darbus atstāj uz vēlāku laiku. Nav labs laiks darīšanām iestādēs vai komunālo jautājumu risināšanai.

JAUNAVA. Daudz spēka prasīs mājas pienākumi. Atskārtīsi, ka pa ziemas sezonu iekrājies milzums saimniecisko darbu. Sarīko ģenerāltīrīšanu, teritorijas uzkopšanu un ieplāno citus svarīgus darbus. Izņemot remontu vai būvniecību – šīm lietām konkrētais periods nav piemērots, tāpat arī nevajadzētu pirkt vai pārdot nekustamo īpašumu. Vari sākt plānot atvaļinājumu.

SVARI. Laiks lietišķo jautājumu kārtošanai – vari ieplānot darīšanas iestādēs, pie nama apsaimniekotājiem vai komunālajos dienestos. Sekmēsies mājokļa pārkārtošana un teritorijas labiekārtošana. Tikai par pārmaiņām vajadzētu apspriesties ar savējiem un uzklausīt viņu viedokli. Iespējams, nāksies risināt pedagoģiskos jautājumus. Esi tolerants pret bērnu vēlmēm.

SKORPIONS. Esi pēc iespējas vairāk kopā ar ģimeni – raisīsies interesantas sarunas, radīsies jaunas idejas, un laiks ritēs nemanot. Varat visi kopā doties aizraujošā izbraucienā vai apmeklēt kultūras pasākumus. Nevajadzētu ieplānot nozīmīgus saimnieciskos pirkumus, ieguldīt remontā vai īpašumā. Naudas lietas var bremzēties, tāpēc viss rūpīgi jāplāno.

STRĒLNIEKS. Mājas dzīvē jāgādā par saticību. Ja rodas kādas domstarpības vai neskaidrības, izrunājies un saliec punktus uz i. Neizrunātais var pārvērsties nepamatotā aizvainojumā. Brīvdienās mierīgi atpūties, jo darba nedēļa ritēs spraigi – būs daudz atbildīgu pienākumu un liela slodze. Jāsargās no pārpūles, jo tas var ietekmēt veselību. Vari ieplānot kādu nozīmīgu pirkumu, tikai bez kredītsaistībām.

MEŽĀZIS. Pirmajā vietā ģimene, mīļotais cilvēks un attiecību tēma. Pavadiet abi pēc iespējas vairāk laika kopā – sarīko romantisku pasākumu un izrādi savas emocijas. Sirdslietās paredzami dvēseliski un iedvesmojoši brīži. Ģimenes cilvēkiem piemērots laiks, lai veiktu pārkārtojumus un uzlabojumus mājoklī. Vari iegādāties sadzīves tehniku, datoru vai mobilo telefonu.

ŪDENSVĪRS. Pavasara darbi ir klāt! Laiks ģenerāltīrīšanai, logu spodrināšanai, teritorijas uzkopšanai un pirmajiem dārza darbiem. Aktīva un enerģiska rosība mājas saimniecībā dos rezultātu un gandarījumu. Vari iesaistīt ģimeni, ielūgt uz talku draugus un pēc tam sarīkot nelielu pikniku ar gaļas grilēšanu. Ikdienā jāpievērš uzmanība naudas lietām, rēķiniem un maksājumiem, lai neieviešas jukas.

ZIVIS. Vari sākt kosmētisko remontu vai interjera izdaiļošanu mājoklī. Ar radošu iedvesmu pārkārtosi un uzlabosi ierasto vidi. Iegādājies jaunas vāzes, dekorus, lampas vai mākslas priekšmetus. Tikai iepirkšanās tūrē gan rūpīgi izvērtē, kas nepieciešams, jo mirkļa tēriņi var izrādīties lielāki, nekā vari atļauties. Piemērots brīdis arī atvaļinājuma plānošanai.