Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 28.maijam.

AUNS. Darīšanas ar ģimeni un radiniekiem. Brīvdienās vari apciemot savējos tālākās malās, ielūgt ciemos uz maltīti vai dārza svētkiem. Ja kāds no radiniekiem dzīvo svešatnē, sazinies un aprunājies. Savējo lokā jutīsies labi un smelsies enerģiju jaunam darba cēlienam, kur pienākumi būs atbildīgi un situācijas mainīgas. Nestrīdies, nemēģini pārtaisīt pasauli, bet pagaidi, līdz vēji norimst.

VĒRSIS. Jāpievēršas naudas lietām. Šis ir periods, kad ar enerģisku rīcību vari pavairot ienākumus. Meklē jaunas iespējas vai uzņemies kādus papildu darbus brīvajā laikā, tāpat arī piemērots laiks privātā biznesa attīstīšanai. Diezgan grūti būs apvienot darba un mājas pienākumus, taču mierīgā atmosfērā kopā ar savējiem jutīsies vislabāk. Ieplāno kosmētisko remontu un izdaiļo interjeru.

DVĪŅI. Daudz enerģijas, vēlme darboties, idejas, kā arī lietišķie un sabiedriskie kontakti. Viegli sapratīsies ar cilvēkiem un, iespējams, satiksi jaunus draugus. No darba brīvajā laikā apciemo tālākus radus vai vecākus vai ielūdz ģimeni uz brīvdienu pusdienām. Ja dodies izklaidēs ar draugiem, neļaujies lielai bohēmai. Vari pārskatīt ceļojumu piedāvājumus vasaras atvaļinājumam.

VĒZIS. Ieplāno lielākus pirkumus mājām – mēbeles, tekstilu vai kādu vērtīgu mākslas priekšmetu. Iegādāties vajadzētu par saviem līdzekļiem, nevis kredītā vai līzingā, sarunām ar bankām un finanšu iestādēm šis periods nav piemērots. Brīvajā laikā pievērsies mājas darbiem, šāda strādāšana dos atslodzi no ikdienas straujā ritma. Mīļuprāt parūpēsies par privāto vidi un saviem tuviniekiem.

LAUVA. Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, kuru dēļ mājas darbi paliks otrajā vietā. Apdari tikai pašu nepieciešamāko un pievērsies citām lietām – vari satikties ar draugiem, kopā ar savējiem iesaistīties sportiskās aktivitātēs, doties izbraucienā vai piknikā. Tas viss uzlādēs ar pozitīvām emocijām. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, bankās vai ar komunālajiem dienestiem, atliec uz vēlāku laiku.

JAUNAVA. Diezgan svarīgas būs naudas lietas, un no ienākumu stabilitātes atkarīgs iekšējais komforts. Ja esošā situācija tevi neapmierina, meklē jaunas iespējas, kā papildināt ienākumus. Varbūt pienācis laiks pievērsties privātajam biznesam. Vari doties iepirkšanās tūrē un iegādāties saimniecības preces ilgākam laikam. Nav piemērots brīdis remontdarbu uzsākšanai un nekustamā īpašuma iegādei.

SVARI. Nevajadzētu plānot būtiskus pārkārtojumus mājās – piemēram, sākt remontu, pārkārtot mēbeles vai vispār mainīt dzīvesvietu. Šie pasākumi var prasīt pārāk daudz pūļu, tāpēc labāk atlikt. Necenties mājās pārāk noteikt toni un respektē bērnu vēlmes. Ļoti piemērots laiks ārzemju ceļojumam vai vasaras atvaļinājuma plānošanai. Attiecību jomā jaunas dzirkstis var ienest iziešana sabiedrībā.

SKORPIONS. Jāgādā par saskaņu ģimenē. Ieklausies savējos, mēģini izprast un daudz nekritizē. Brīvdienās visi kopā kaut kur aizejiet vai aizbrauciet – lai izrautos no ierastās vides un mājās nebūtu rīvēšanās. Šajā periodā vari ieplānot dažādas lietišķās darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs, sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai bankām un risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

STRĒLNIEKS. Pirmām kārtām atceries, ka arī sevi ir jāmīl, un straujajā dienu dunā atrodi laiku vienatnei. Mazliet mierīgas atpūtas nāks tikai par labu, jo pārpūle var atsaukties uz veselību. Brīvdienās satiecies ar draugiem, apmeklē klubu vai koncertu. No saimnieciskajiem darbiem mājās vari ieplānot pasākumus, kas saistās ar siltuma sistēmu vai kanalizāciju. Piemēram, iegādāties jaunu sanitārtehniku.

MEŽĀZIS. Vēlme pēc pārmaiņām dzīvē. Vispirms vajadzētu sākt ar sevi. Šis ir piemērots laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas un paplašinātu redzesloku. Lasi, meklē noderīgu informāciju internetā, piesakies kursos vai dodies izzinošā ceļojumā. Veiksmīgs laiks lietišķām lietām. Ja nepieciešams, vari kārtot juridiskus jautājumus vai darīšanas iestādēs, bet ne bankās. Ar kredītiem jābūt uzmanīgam.

ŪDENSVĪRS. Esi apdomīgs naudas lietās. Prātā var nākt labas idejas attiecībā uz peļņu, taču viss rūpīgi jāpārdomā un jāizrēķina. Tāpat arī savlaikus jāveic maksājumi un jātur kārtībā nodokļu lietas. Mājās iespējamas kādas problēmas ar sadzīves tehniku vai elektroniku, taču jaunu iegādāties nevajadzētu – ja vari, pagaidi līdz jūnija vidum. Bet ja gaidīt nav iespējams, pie iegādes pārliecinies par garantijām.

ZIVIS. Aktīva mājas dzīve. Būsi noskaņots saimnieciskiem darbiem, un viss ies no rokas. Vari noorganizēt talku, ielūgt draugus un pēc tam sarīkot ballīti vai dārza svētkus. Atpūta labā kompānijā palīdzēs noņemt darba dienās uzkrāto stresu. Paskati, vai nav pienācis laiks iegādāties jaunus grila piederumus un citas lietas vasaras izklaidēm. Kādu brīdi atvēli arī sev, lai vienkārši neko nedarītu.