Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 4. jūnijam.

AUNS. Pirmajā vietā darbs, kur var rasties jaunas iespējas. Koncentrē enerģiju mērķu sasniegšanai un piepildi vēlmes. Kad kārtīgi pastrādāts, vajadzētu arī labi atpūsties. Taču brīvajā laikā nav vērts sēdēt mājās. Apdari pašu nepieciešamāko un dodies izbraucienā, piknikā pie dabas vai iesaisties sportiskās aktivitātēs. Svarīga arī sirdslietu tēma – mīļas emocijas un savstarpējā sapratne.

VĒRSIS. Aktuālas naudas lietas. Turi acis un ausis vaļā, jo var rasties labi peļņas varianti. Sekmīgs laiks biznesa kontaktu veidošanai un sarunām, bet līgumu slēgšanu gan atliec līdz jūnija vidum. Par brīvajiem līdzekļiem iegādājies kaut ko mājas saimniecībai vai interjera izdaiļošanai. Brīvdienas pavadi ar ģimeni mājīgā gaisotnē, izmēģini jaunu kūkas recepti un ielūdz ciemos draugus.

DVĪŅI. Vari plānot atvaļinājuma ceļojumu vai brīvdienās doties aktīvā atpūtā – pa dabas takām vai ekskursijā uz kultūrvēsturiskiem objektiem. Iespaidi un piedzīvojumi iedvesmos jaunajai darba nedēļai. Apciemo arī tālākus radiniekus vai vecākus, jo savējo atbalsts būs svarīgs. Nav labs laiks lietišķu darīšanu kārtošanai – komunālos jautājumus vai sarunas bankās atliec uz vēlāku laiku.

VĒZIS. Piemērots brīdis vērtīgiem pirkumiem, piemēram, mēbelēm, paklājiem, aizkariem vai mākslas priekšmetiem mājokļa interjeram. Tā kā pie durvīm vasara, vajadzētu atjaunot savu un ģimenes garderobi, kā arī apmeklēt frizieri, manikīru, kosmetologu vai solāriju. Nauda tiks tērēta lietderīgi, un var rasties iespējas ienākumus pavairot. Esi atvērts jauniem piedāvājumiem.

LAUVA. Sabiedrisko aktivitāšu laiks. Ar prieku piedalīsies dažādos pasākumos, satiksies ar draugiem un iepazīsies ar interesantiem cilvēkiem. Mājas darbi nebūs pirmajā vietā, apdari tikai pašu nepieciešamāko, bet svarīgās lietas atliec uz vēlāku laiku. Būtu vēlams veltīt vairāk uzmanības sev – lasīt, izglītoties, apmeklēt kursus. Prāts atvērts jaunai informācijai un zinībām.

JAUNAVA. Dienas ritēs aktīvi, un darāmā netrūks nevienā frontē. Ir iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, parādot savu varēšanu, izdomu un mērķtiecību. Taču arī privāto dzīvi nedrīkst pamest novārtā. Iespējams, kādam no radiniekiem nepieciešams tavs padoms vai atbalsts, kā arī šis un tas pārrunājams ar mīļoto cilvēku. Sekmīgs laiks saimniecisku un īpašuma jautājumu risināšanai.

SVARI. Mājas dzīve būs pirmajā vietā. Ieplāno svarīgus darbus un ķeries klāt! Izmēģini jaunas kulinārijas receptes, rosies dārzā, dodies iepirkties un iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam. Tāpat arī no rokas ies nelieli remontdarbi – vari veikt kosmētisko remontu virtuvē vai bērnistabā. Brīvdienās prieku sagādās kultūras vai mākslas pasākuma apmeklējums un tikšanās ar draugiem.

SKORPIONS. Piemērots brīdis, lai kārtotu darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs, risinātu juridiskus vai ar nekustamā īpašuma apsaimniekošanu saistītus jautājumus, kā arī sarunātos ar bankām. Domājot par nākotni, vari veidot uzkrājumu vai ieguldīt vērtīgos pirkumos. Naudas lietas mazliet bremzēsies, nevajadzētu orientēties uz ātru peļņu, bet stabiliem ilgtermiņa pasākumiem.

STRĒLNIEKS. Dari visu palēnām, pamazām. Ja kaut kas nevirzās uz priekšu tā, kā tu vēlētos, atliec uz vēlāku laiku un necīnies ar vējdzirnavām. Vari ieplānot ilgtermiņa pasākumus un risināt īpašuma jautājumus. Diezgan daudz nāksies izdot saimnieciskām vajadzībām, taču ir labs laiks, lai meklētu jaunas peļņas iespējas. Nebēdājies par to, kā nav, bet dari visu, lai būtu. Brīvo laiku pavadi ar saviem mīļajiem.

MEŽĀZIS. Mājas dzīve diezgan nemierīga, kopā ar ģimeni apspriežami dažādi jautājumi un pieņemami lēmumi. Neuztiep savu viedokli kā vienīgo patieso, citādi var izcelties strīdi. Ja plāno kādus remontdarbus, pievērs uzmanību elektroinstalācijām, un līdz jūnija vidum nepērc jaunu sadzīves tehniku. Vari kārtot juridiska rakstura darīšanas iestādēs un ar komunālajiem dienestiem.

ŪDENSVĪRS. Mīlestība sildīs sirdi. Brīvdienas pavadi kopā ar savējiem – ieplānojiet kopīgus mājas darbus un kopā dodieties izklaidēs. No šiem brīžiem smelsies enerģiju jaunajam darba cēlienam, kas solās būt spraigs un dinamisks. Svarīgas būs arī naudas lietas. Lai tajās neieviešas jukas, iekārto rēķinu grāmatiņu, pārbaudi ienākošos maksājumus un laikus apmaksā rēķinus.

ZIVIS. Svarīga mājas dzīve un saimnieciskie darbi. Ar enerģisku rīcību daudz paveiksi un pašam būs prieks. Vari ieplānot ģenerāltīrīšanu un dārza sakopšanu, ielūgt draugus uz talku un pēc tam sarīkot dārza svētkus. Prieku un pozitīvas emocijas gūsi arī no kultūras pasākumu apmeklējuma. Esi apdomīgs naudas lietās un mirkļa iespaidā nepērc mantas, kas šobrīd nav nepieciešamas.