Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai - ko sola zvaigznes?

© F64

Horoskopi līdz 9.jūlijam

AUNS. Jo pozitīvāk raudzīsies uz situācijām un mazāk ļausies stresam, jo vairāk spēsi izdarīt. Darbā pienākumu netrūks, arī mājās būs daudz kas paveicams. Ieplāno nelielus remontdarbus un interjera pārkārtojumus, iegādājies sadzīves tehniku. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus. Pacienā viņus ar vasaras sezonai atbilstošiem ēdieniem vai sarīko dārza svētkus.

VĒRSIS. Ieplāno kādus lielākus saimniecības darbus – vari sākt kapitālo remontu, pārbūvi, iegādāties jaunu mājokli, kā arī risināt citus ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Radīsies jaukas idejas attiecībā uz āra teritorijas labiekārtošanu, izdosies daiļdārza veidošana un visvisādi skaistie darbi. Brīvdienās apciemo radiniekus, sniedz savu atbalstu un palīdzi, ja nepieciešams.

DVĪŅI. Laiks vasaras baudīšanai un izklaidēm kopā ar draugiem. Ja klāt atvaļinājums, tad dodies ceļojumā un apskati citu zemju arhitektūras un mākslas vērtības. Brauc kopā ar labu kompāniju – ģimeni un uzticamiem draugiem. Tiesa, esi apdomīgs ar tēriņiem. Kārtīgi izpēti piedāvājumus, lai nesanāk pārmaksāt. Darbā var pavērties karjeras un labākas peļņas iespējas, taču tas nenāks viegli.

VĒZIS. Kaut arī vasara pašā plaukumā, atpūta un mierīga rosīšanās mājas saimniecībā tev nebūs prātā. Profesionālajā jomā gaidāmi jauni izaicinājumi, iespējas iesaistīties interesantos projektos un pavairot ienākumus. Par nopelnīto naudu iegādājies kādu lielāku pirkumu, piemēram, mēbeles, elegantus traukus, mākslas vai dizaina priekšmetus. Atjauno garderobi, apmeklē frizieri vai skaistumsalonu.

LAUVA. Mājās paredzami dažādi nopietni saimnieciskie darbi, un tie var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Necīnies ar vējdzirnavām, un, ko vari, to atstāj uz vēlāku laiku. Nevajadzētu sākt remontu vai iegādāties īpašumu. Parūpējies par radiniekiem un apciemo vecākos ģimenes locekļus, iespējams, viņiem nepieciešams tavs atbalsts. Pozitīvas noskaņas attiecību jomā.

JAUNAVA. Pirmajā vietā ģimene. Laiks, ko pavadīsi kopā, dos pozitīvas emocijas un uzlādēs ar enerģiju. Pievērs pienācīgu uzmanību bērnu vēlmēm un vajadzībām. Visi kopā, radošā gaisotnē, varat izremontēt un pārkārtot bērnistabu. Brīvajā laikā izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem, bet ne ar vienu neapspried savu privāto dzīvi. Pavisam nevilšus var izcelties baumas vai rasties pārpratumi.

SVARI. Daudz spēku paņems darbs, taču raugies, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts. Finanšu lietās kaut kas var bremzēties. Rūpīgi jāseko līdzi ienākošajiem maksājumiem un rēķiniem, arī tēriņos jābūt uzmanīgam. Pagaidām neplāno lielus pirkumus, bet padomā par uzkrājumu veidošanu. Atbildīgo pienākumu gūzmā neatstāj novārtā sirdslietas, iespējami romantiski piedzīvojumi.

SKORPIONS. Pavadi pēc iespējas vairāk laika kopā ar mīļoto, izdomājot romantiskus un aizraujošus pasākumus. Vakars sveču gaismā vai nakts pie ugunskura ir tieši tas, kas šobrīd nepieciešams. Darba dienās būsi noskaņots lietišķi un nopietni, bet jāpadomā arī par atpūtu. Uzturā vēlams lietot vitamīniem bagātu un vasaras sezonai atbilstošu pārtiku. Mundrumu uzturēt palīdzēs vecā, labā lauku pirts.

STRĒLNIEKS. Mājas dzīvē valdīs mīļums un harmonija, labprāt parūpēsies par savējiem un lutināsi viņus. Vari izmēģināt jaunas receptes un pamazām sākt gādāt ogu krājumus ziemai. Izdosies arī mājas ballīte tuvu draugu lokā ar vasarīgiem smūtijiem vai augļu boli. Esi apdomīgs naudas lietās, neplāno lielus, dārgus pirkumus un neiesaisties darījumos, par kuru rezultātu neesi pārliecināts.

MEŽĀZIS. Piemērots laiks visdažādākajiem saimnieciskajiem darbiem, sākot ar telpu pārkārtošanu un beidzot ar dārza un āra teritorijas sakopšanu un izdaiļošanu. Ja nepieciešams, iegādājies sadzīves tehniku, jaunu datoru vai mājas kinozāli. Ģimenē pārāk neuztiep savu viedokli, lai neizceļas strīdi. Atrodi laiku arī vienatnei, jo mierīgā gaisotnē sakārtosies domas un dzims jaunas idejas.

ŪDENSVĪRS. Brīvo laiku pavadi kopā ar savējiem, būs interesantas sarunas, kopā radīsies jaunas idejas, valdīs miers, mīļums un saticība. Kopā varat doties iepirkšanās tūrē, atjaunot garderobi un iegādāties kādus vērtīgus un noderīgus pirkumus mājas saimniecībai. Prieku sagādās arī kopīgs izbrauciens pie dabas vai uz Latvijas skaistākajām vietām. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama iepazīšanās.

ZIVIS. Svarīga būs finanšu tēma. Turi acis un ausis vaļā, jo pavisam negaidot var rasties jaunas, interesantas peļņas iespējas. Prātā nāks oriģinālas idejas attiecībā uz privāto biznesu. Varbūt ir vērts mēģināt? Savukārt mājas dzīvē daudz komunikācijas ar radiniekiem. Iespējams, brīvdienās ciemos pieteiksies draugi. Pasākums būs izdevies – ar interesantām, saturīgām un noderīgām sarunām.