Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Augusts. Apdomīgi mīlestības un naudas lietās

© F64

Augustā naudas un mīlestības planēta Venera būs problemātiskā stāvoklī (astrologu valodā – retrogrādā), kas nozīmē, ka šajās jomās jābūt apdomīgiem un nedrīkst sastrādāt lietas, kas vēlāk jānožēlo.

Plašā dvēsele un mūžīgais kritiķis

Augusta lielāko daļu Saule atrodas karaliskajā un cēlajā Lauvas zodiaka zīmē, kam raksturīga vēlme izcelties, būt pirmajam, pārsteigt un apžilbināt ar spožiem uznācieniem un miljons sarkanām rozēm. 23. augustā pulksten 13.37 Saule sāk ceļu Jaunavas zodiaka zīmē. Tai raksturīga kritiska un analītiska pieeja, spēja iedziļināties detaļās, pedantisms un veselīga dzīvesveida tēma. Jaunava prot uzkrāt zināšanas un labprāt mācās.

Iepriekš aprakstītie zīmju raksturojumi gan īsti neattiecas uz kopējo dienu fonu, jo Saules pozīcijas to ietekmē visai maz. Drīzāk jāatzīmē, ka šie motīvi būs raksturos bērniņiem, kas šomēnes nāks pasaulē.

Savukārt konkrēto dienu fonu nosaka Mēness novietojums zodiaka zīmēs, tas tiek ņemts vērā, plānojot dažādus pasākumus, kā arī saimnieciskas aktivitātes.

Saimniekojam rāmi

Dažādiem saimnieciskajiem darbiem piemērotāka ir mēneša pēdējā dekāde, kad Mēness atrodas augošajā fāzē, bet, plānojot darbus, varam arī izmantot vispārējos dienu fonus, ko nosaka Mēness atrašanās tā dēvētajās saimnieciskajās zodiaka zīmēs (precīzus zīmju darbības laikus var atrast žurnāla Praktiskā Astroloģija Dārzkopju kalendārā).

Saimnieciskām aktivitātēm derēs 15., 16. un 17. augusts, kad Mēness atrodas lietu kārtību mīlošajā Jaunavas zīmē. Šajās dienās varam kārtot lietvedību, dokumentus, kā arī risināt personāla jautājumus. No 20. līdz 22. datumam Mēness atrodas Skorpionā, un tas ir piemērots laiks biznesa sarunām, kā arī darījumu slēgšanai. Lietišķās un pragmatiskās Mežāža zīmes ietekme sākas 25. augustā un ilgst līdz 27. augusta pusdienlaikam. Ātri realizējamiem darbiem piemērots ir 31. augusts, kad Mēness Aunā.

Visu augustu naudas planēta Venera atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī, tāpēc vērienīgus naudas darījumus labāk atlikt līdz 5. septembrim. Un, ja iespējams, jānogaida arī ar firmu reģistrāciju. Bet, ja ne, tad labāk to darīt mēneša pēdējā dekādē, vēsta Praktiskā Astroloģija.

Toties labā ziņa ir tā, ka 2. augustā būvniecības un likumu aizgādnis Saturns beidz retrogrādo kustību, un tad aktīvāk nekā līdz šim var pievērsties celtniecības darbiem.

Mīlestībā esi atbildīgs

Mīlestības planēta Venera retrogrādajā stāvoklī atrodas jau no 27. jūlija, un visu augustu, līdz pat 5. septembrim, būs Lauvas zīmē. Šāds stāvoklis mudina dzīvot ar vērienu, dažkārt pat pāri saviem līdzekļiem, dot neapdomīgus solījumus mīlestībā un savas intereses likt augstāk par mīļotā cilvēka vajadzībām un vēlmēm. Līdz ar to – esiet apdomīgi, nenodariet otram pāri un nedodiet neizpildāmus solījumus. Sirdslietās šis var būt izvērtēšanas periods, kad jātiek skaidrībā ar nesakārtotiem attiecību jautājumiem.

Valstiskas lietas

Periods līdz apmēram 20. augustam valsts līmenī nav labvēlīgs finanšu jautājumu risināšanai. Naudas plūsma var bremzēties, kā arī iespējamas jaunas vēsmas saistībā ar nodokļiem, kas nebūs pozitīvas, no iedzīvotāju un uzņēmēju pozīcijām raugoties. Periods nelabvēlīgs veselības aprūpes jautājumu risināšanai, toties labvēlīgs ārlietām un sadarbībai ar ārzemēm. Augusta pēdējā nedēļa sekmīga banku un finanšu sektoram, bet ne visai laba ārlietu jautājumiem.