Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 6.augustam.

AUNS. Pirmajā vietā finanšu tēma. Var rasties iespējas pavairot ienākumus, neatsakies no jauniem projektiem vai papildu darbiem. Naudu pārsvarā tērēsi mājas un sadzīves vajadzībām. Dodoties iepirkšanās tūrē, iegādājies saimniecības preces ilgākam laikam. Ja pērc tehniku vai elektroniku, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti un garantijām. Brīvo laiku pavadi kopā ar saviem mīļajiem.

VĒRSIS. Brīvajā laikā labprāt rosīsies mājas saimniecībā kopā ar ģimeni. Darāmais uz priekšu virzīsies raiti – vari ieplānot nelielu remontu, labot vai iegādāties tehniskas ierīces, arī jaunu auto. Taču nav diez ko veiksmīgs periods darījumiem ar nekustamo īpašumu vai sarunām ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Brīvajā laikā ar mīļoto cilvēku un draugiem vari apmeklēt izklaides pasākumus.

DVĪŅI. Darba dunā atrodi kādu brīdi vienatnei, lai atpūstos un sakārtotu domas. Var gadīties, ka jāpieņem kādi svarīgi lēmumi, un to nedrīkst darīt steigā. Brīvdienās uzņem ciemos draugus vai attālākus radus. Viesi slavēs tavu viesmīlību, cienastus un spējas radīt omulību. Draudzīgās sarunās laiks paies ātri. Uzlabo interjeru un iegādājies mēbeles vai mākslas priekšmetus.

VĒZIS. Nedēļa labvēlīga sabiedriskām aktivitātēm, jo tieši pasākumu laikā ir iespējas izveidot gan lietišķus, gan draudzīgus kontaktus. Darbā pienākumi būs nopietni, tāpēc ir vērts apdomāt, vai neesi uzņēmies pārāk daudz. Iespējams, pienācis laiks pievērsties privātajam biznesam un peļņai. Ja vēl neesi izmantojis atvaļinājumu, dodies ceļojumā aplūkot pasaules mākslas un arhitektūras vērtības.

LAUVA. Iepriecini sevi ar kādiem skaistiem pirkumiem, palutini ar skaistumsalona apmeklējumu un atjauno garderobi. Labvēlīgs periods arī mēbeļu, tekstila un interjera priekšmetu iegādei. Enerģijas būs pāri pārēm, tu spēsi daudz paveikt, taču darbā situācijas var būt mainīgas un nemierīgas. Brīvajā laikā labi atpūties un pievērsies sabiedriskām vai sportiskām aktivitātēm.

JAUNAVA. Nopietni pienākumi mājās. Brīvdienās uzaicini ciemos radiniekus, parūpējies par vecākiem un stiprini ģimeniskās saites. Interese par ciltskoku un dzimtas vēsturi. Nav labs laiks remonta vai pārbūves uzsākšanai, kā arī nekustamā īpašuma jautājumiem. Svarīgas būs arī sirdslietas, kopā ar mīļoto cilvēku jutīsies pozitīvi un omulīgi. Saistošas sarunas, morālais atbalsts un mīlestības apliecinājumi.

SVARI. Sekmīgi nokārtosi saimnieciska rakstura darīšanas iestādēs vai bankās, kā arī atrisināsi nekustamā īpašuma un komunālos jautājumus. Mājas dzīvē svarīga pedagoģiskā tēma un attiecības ar bērniem. Uzklausi atvasītes, atbalsti viņu ieceres un, ja nepieciešams, uzmundrini. Vari pārkārtot mājokli un izdaiļot interjeru, bet, pirms kaut ko pasākt, apspriedies gan ar mājiniekiem.

SKORPIONS. Ar savējiem kopā jutīsies vislabāk, un arvien vairāk nostiprināsies atziņa, ka ģimene – tas ir spēks. Būs saistošas sarunas, interesantas idejas un nākotnes plāni. Varat visi kopā izplānot mājokļa remontu un telpu pārkārtošanu. Daudz prieka gūsi arī no kultūras vai mākslas pasākumu apmeklējuma un tikšanās ar draugiem. Esi rūpīgs un apdomīgs naudas lietās, labāk pietaupīt, nevis tērēties.

STRĒLNIEKS. Mājas solis paliks otrajā plānā, jo šobrīd ir patiesi daudz pienākumu darbā. Mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm un nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus. Tomēr mājas būs tā vieta, kur pēc saspringtām dienām atpūsties. Ja tev patīk saimniekot virtuvē un eksperimentēt ar eksotiskām receptēm, tad vari izmēģināt ko jaunu un ielūgt uz ballīti mīļus draugus.

MEŽĀZIS. Veiksme lietišķos jautājumos. Vari ieplānot sarunas bankās vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, iegādāties kādu dārgāku mantu līzingā vai veikt lielāku ieguldījumu. Ātri saskatīsi izdevīgumu un pratīsi rīkoties ar līdzekļiem. Daudz jauku brīžu kopā ar mīļoto cilvēku, emocijas dzirkstīs un garlaicīgi nebūs. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS. Aktīva saimnieciskā rosība, jo šis ir ražas ievākšanas laiks. Gatavo krājumus ziemai, konservē, vāri ievārījumus un piepildi saldējamās kameras, izmēģini jaunas receptes un metodes. Piemērots brīdis interjera uzlabošanai, bet nevajadzētu sākt vērienīgus remontdarbus. Labas idejas, kā nopelnīt un kur ieguldīt, un varbūt šis ir īstais brīdis, lai pievērstos privātajam biznesam.

ZIVIS. Vajadzētu pēc iespējas vairāk laika veltīt sev un izglītības tēmai. Lasi, meklē noderīgu informāciju un padomā, kādos profesionālajos vai interešu kursos papildināt savas zināšanas. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, šis ir īstais brīdis izbraucienam pa Latvijas vai citu valstu skaistākajām vietām, kā arī atpūtai pie dabas. Mājās vari ieplānot nelielu remontu vai interjera izdaiļošanas pasākumus.