Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 3.septembrim

AUNS. Mājas lietas paliks otrajā plānā, jo darbā daudz pienākumu un situācijas, kas prasīs savaldību un pacietību. Vajadzētu padomāt par jaunu iemaņu apgūšanu un profesionālo zināšanu papildināšanu. Pavisam pēkšņi var rasties jaunas peļņas iespējas. Taču dienu straujajā ritmā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Vismaz brīvdienās kopā ar savējiem izdomā ko aizraujošu.

VĒRSIS. Aktuāla finanšu tēma. Rūpīgi rēķini ienākumus un izdevumus, lai nesanāk pārtēriņš. It īpaši tas attiecas uz pirkumiem mājas saimniecībai. Iegādājies to, kas šobrīd tiešām nepieciešams, un neuzņemies kredītsaistības. Mājās valdīs saticība, un tu labprāt pavadīsi laiku ģimenes lokā. Vari veikt kosmētisko remontu, kā arī iegādāties sadzīves tehniku vai jaunu auto. Brīvdienās uzņem viesus.

DVĪŅI. Rūpīgi jāplāno dienas, lai vari paspēt paveikt gan darba, gan mājas pienākumus. Piemērots laiks lielākiem saimnieciskiem pirkumiem – iegādājies mēbeles, tekstilu vai interjera priekšmetus. Brīvdienas pavadi ar mīļiem cilvēkiem un labiem draugiem. Ielūdz viņus uz pusdienām vai sarīko dārza svētkus. Iespējams, kādam no radiniekiem nepieciešams tavs atbalsts vai padoms. Ja vari, palīdzi.

VĒZIS. Dodies iepirkšanās tūrē un iegādājies sev un ģimenei jaunu garderobi vai sadzīves tehniku mājas saimniecībai. Ar ienākumiem būsi apmierināts, taču nevajadzētu apstāties – meklē jaunus variantus un nebīsties iesaistīties ambiciozos projektos. Tāpat ir vērts pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam. Brīvajā laikā kopā ar savējiem apmeklē pasākumus. Paliekot mājās, iespējama rīvēšanās.

LAUVA. Jābūt uzmanīgam naudas lietās. Neplāno lielus pirkumus, nepērc dārgas preces līzingā un neņem kredītu – var sanākt pārrēķināšanās. Labāk naudu pietaupīt un meklēt jaunas peļņas iespējas vai uzņemties darbus, kas paveicam mājās, brīvajā laikā. Brīvdienas pavadi, mierīgi atpūšoties, jo, iesaistoties vētrainās izklaidēs, tikai velti iztērēsi laiku. Ievēro veselīgu dienas režīmu.

JAUNAVA. Parūpējies par vecākajiem ģimenes locekļiem un palīdzi savējiem atrisināt dažādus lietišķos jautājumus. Pašam nevajadzētu kārtot nekustamā īpašuma vai komunālo pakalpojumu lietas, kā arī sākt kapitālo remontu vai vērienīgus būvniecības darbus. Ja kaut kur jāiegulda līdzekļi, rūpīgi izrēķini izdevīgumu un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Brīvajā laikā pasāc kaut ko kopā ar savējiem.

SVARI. Mīli sevi un gādā par dvēseles mieru. Darbā būs daudz pienākumu un stresa situācijas – iespējams, pienācis laiks izvērtēt, vai neesi uzņēmies pārāk daudz. Vismaz brīvdienās labi atpūties un dari to, kas sagādā prieku. Ja ģimenē ir bērni, velti viņiem pienācīgi daudz laika, uzklausi un palīdzi ar padomu. Būs jādodas iepirkšanās tūrē, lai iegādātos skolas lietas. Vari remontēt vai pārkārtot bērnistabu.

SKORPIONS. Diezgan sarežģīts periods – iespējama spriedze, stress un strīdi. Neļauj vaļu emocijām un gādā par dvēseles mieru. Ja darba nedēļā esi pūlējies vaiga sviedros, tad brīvdienas velti atpūtai, mājas darbi var pagaidīt. Apdari tikai pašu nepieciešamāko un dodies izklaidēs kopā ar ģimeni vai draugiem. Īpaša uzmanība šajā periodā jāpievērš finansēm. Neplāno dārgus pirkumus, bet mēģini iekrāt.

STRĒLNIEKS. Grūti savienot darba un mājas pienākumus, skriesi kā vāveres ritenī un nevarēsi saprast, kur tās dienas palikušas. Patiesībā vajadzētu izvēlēties prioritātes. Šobrīd ir labas iespējas parādīt sevi darbā un pavairot ienākumus – droši vari runāt par algas pielikumu vai meklēt labākas iespējas. Brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni, kaut kur aizbrauciet vai apmeklējiet pasākumus.

MEŽĀZIS. Vēlams veselīgs režīms. Kārtīgi izgulies, pievērsies sportiskām aktivitātēm un lieto pārtikā kvalitatīvus, sezonai atbilstošus produktus – augļus, ogas, dārzeņus un zaļumus. Darbā sargies no pārslodzes, jo tas var iespaidot veselību. Sekmēsies lietišķie jautājumi – vari risināt sarunas bankās, iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Veiksmīgs laiks ieguldījumiem.

ŪDENSVĪRS. Interesantas idejas par mājokļa pārkārtošanu – vari veikt kosmētisko remontu, pārkārtot mēbeles, pārplānot apgaismojumu, iegādāties lampas un citus gaismas ķermeņus. Sekmīgs periods dažādu elektropreču un sadzīves tehnikas iegādei. Taču jāizpēta cenas un piedāvājums, lai nesanāk pārmaksāt. Nevajadzētu pirkt dārgas mantas līzingā vai uzņemties kredītsaistības.

ZIVIS. Daudz rūpju paņems mājas saimniecība. Iespējams, atklāsi, ka pēc vasaras brīvākā režīma iekrājušies nepadarīti darbi, kam ar steigu jāķeras klāt. Iesaisti visu ģimeni, kopā veiksies raitāk. Iegādājoties saimniecības preces, pārdomā, ko tev patiešām vajag, un nepērc mantas, kas šobrīd nav īsti nepieciešamas. Pēc labi padarīta darba vari savējiem noorganizēt izklaides vai dārza svētkus.