Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATIES: Žurnāla "Praktiskā Astroloģija" septembra numurs ar dāvanu!

© publicitātes

Šis «Prak­tis­kās As­tro­lo­ģi­jas» nu­murs, mī­ļie la­sī­tā­ji, ir īpašs! Kat­ram no žur­nā­liem pie­vie­no­ta rū­na, kas no­de­rēs arī kā pa­lik­tnī­tis zem rī­ta ka­fi­jas ta­ses vai at­vel­dzē­jo­šas mi­ne­rāl­ūdens glā­zes.

Rū­nas ir se­nas ģer­mā­ņu tau­tu rak­stu zī­mes – ma­ģis­ki bur­ti, kas ie­tver vai­rāk ne­kā vie­nu vār­du. Rū­nas iz­man­to­ja sa­vu vēl­mju ak­cen­tē­ša­nai, pa­pil­du spē­kam, lai sa­snieg­tu vē­la­mo, kā arī aiz­sar­dzī­bai. Kā­du vēs­tī­ju­mu tu­vā­ka­jam lai­kam esat sa­ņē­mu­ši? To la­siet žur­nā­la 26. – 28. lpp.

Žur­nā­lā la­siet pla­šu in­ter­vi­ju par šo­dien tik ak­tu­ālo stre­sa tē­mu. Psiho­te­ra­peits An­sis Jur­ģis Sta­bin­gis at­mas­ko mū­su do­mā­ša­nas kļū­das, kas ce­men­tē mal­dī­gos pie­ņē­mu­mus, ka no stre­sa mūs­die­nās iz­bēgt ne­var. Var. Un va­jag. Viņš arī ie­sa­ka, kā to iz­da­rīt.

Jaun­ajā rub­ri­kā «As­tro­lo­ga pa­doms» ser­ti­fi­cē­ta as­tro­lo­ģe Ag­ne­se Fūr­ma­ne par ve­se­lī­gu ēša­nas re­žī­mu un sa­vu pie­re­dzi, mā­co­ties vē­dis­kās dzī­ves­zi­ņas In­di­jā. Par aku­pun­ktū­ru jeb ada­tu te­ra­pi­ju stās­ta Lat­vi­jas Ho­lis­tis­kās me­di­cī­nas un na­tu­ro­pā­ti­jas aso­ci­āci­jas pre­zi­dents, pro­fe­sors Ni­ko­lajs Ni­ko­la­jevs. Šī sen­se­nā me­to­de nav brī­num­lī­dzek­lis vi­su pro­blē­mu at­ri­si­nā­ša­nā, to­mēr zi­no­ša me­di­ķa ro­kās ada­tas var kļūt par la­bu pa­lī­gu dau­dzu sli­mī­bu un at­ka­rī­bu ār­stē­ša­nā.

Ak­tu­ali­tā­šu sa­da­ļā ak­tie­ra Gun­da­ra Ābo­li­ņa por­trets, jo vi­ņa pār­cel­ša­nās uz Min­he­ni un tur sa­ņem­tais pie­dā­vā­jums ar sa­vu ta­lan­tu prie­cēt vā­cu ska­tī­tā­jus Lat­vi­jas kul­tū­ras dzī­vei ir zau­dē­jums. Tā­pat arī ne­at­stā­jam no­vār­tā no­ri­ses zi­nāt­nes lau­ci­ņā un stās­tām par il­gi gai­dī­to Plū­to­na iz­pē­ti. Var­būt pun­dur­pla­nē­tai at­kal būs ce­rī­bas sa­da­būt at­pa­kaļ at­ņem­to pla­nē­tas sta­tu­su.

Pa­vi­sam uni­kāls ma­te­ri­āls ša­jā nu­mu­rā ir mu­ze­ja fon­dos gla­bā­tais Rai­ņa ho­ro­skops, ko 1914. ga­dā rak­stī­jis Eiro­pā pa­zīs­tams as­tro­logs.

Tā­pat kā vien­mēr, žur­nā­lā ir arī tests, ho­ro­sko­pi un ka­len­dā­ri vi­sām dzī­ves si­tu­āci­jām.