Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Decembris gaišām domām

© F64

Decembrī jāgādā par mieru un saticību, jo planēta Marss, kas astroloģijā atbild par rīcību, darbību, tehniku, ieročiem, atradīsies diezgan saspringtās kombinācijās. Tajā pašā laikā tieši Ziemassvētku laikā cilvēkos dominēs ģimeniskas noskaņas, ko veicinās Mēness atrašanās mājas pavarda sargātāja Vēža zodiaka zīmē.

Decembris kopumā ir Strēlnieka un Mežāža laiks. Mēneša lielāko daļu Saule atrodas mūžam optimistiskajā, zinātkārajā un pasaules plašumus apverošajā Strēlnieka zīmē, bet 22. decembrī plkst. 6.48 Saule pāries nopietnajā Mežāža zīmē, un tas būs arī oficiālais ziemas sākums. Šai zīmei raksturīgs pamatīgums, atbildības izjūta un vēlme pēc stabilitātes.

Ar šīm īpašībām daļēji apveltīti arī decembrī attiecīgajos periodos dzimušie cilvēki.

Marsa agresija

Savukārt Marss, kas jau pēc savas būtības ir dinamisks un mazliet agresīvs, šajā mēnesī atradīsies diezgan saspringtās kombinācijās, tādējādi piešķirot negatīvu tendenci tēmām, kas saistās ar tehniku, ieročiem, dinamisku darbību, militārismu u.c. Izteikti vīrišķīgā planēta visu mēnesi atradīsies diezgan sievišķīgajā un harmoniju mīlošajā Svaru zīmē, kur tās vīrišķīgi pozitīvās izpausmes tiek slāpētas vai iegūst aplamu seju. Šajos stāvokļos jāgādā par saticību, nedrīkst ļaut vaļu piktumam vai paļauties provokācijām.

Saimnieciskie darbi

Decembra vidū vajadzētu apdarīt svarīgus saimnieciskos darbus, lai gadu mijas svētkus varam sagaidīt ar mierīgu sirdi. Un ne tikai tādēļ. Tūlīt pēc gadumijas no 5.01. līdz 26.01. atkal klāt būs nelabvēlīgais retrogrādā Merkura periods, kurā nopietnus darbus uzsākt nevajadzētu. Laba diena tieši projektu uzsākšanai, stratēģiskās plānošanas apspriedēm un ātri paveicamiem darbiem ir 18. decembris, kad Mēness atrodas Auna zodiaka zīmē. Savukārt 21. un 22. decembrī, kad dienas fonā Mēness atrodas Vērsī, varat uzsākt ilgtermiņa projektus, reģistrēt uzņēmumus, risināt nekustamā īpašuma un citus nopietnus jautājumus. Vērsis ir lielisks saimnieks, turklāt Mēness augošā fāze pasākumiem piešķirs auglīgu attīstību. Decembrī jābūt uzmanīgiem, darbojoties ar tehniku – jāievēro drošība un instrukcijas. Ja tiek pirkts auto vai darba instrumenti, rūpīgi jāpārbauda kvalitāte un jāpārliecinās par garantijām, brīdina žurnāls Praktiskā Astroloģija.

Valsts lietas

Valstiskā līmenī decembra sākums (apmēram nedēļa) ir ļoti nelabvēlīga ārlietu jautājumu risināšanai, var būt ne visai godīga sadarbības partneru rīcība, kādi pēkšņi lēmumi un pavērsieni. Tāpat minētais periods nav labvēlīgs valdības darbam, ap to daudz emociju un šūpošanās. Pēc tam kašķu iespējamība vairāk var skart Saeimas namu, bet situācijām un nostādnēm ārlietu jomā no skatupunkta vajadzētu stabilizēties.

Ģimeniskie svētki

Ziemassvētku vakarā Mēness, kas lielā mērā nosaka dienas fonu un noskaņas, šogad atradīsies Dvīņu zodiaka zīmē. Tā ir saskarsmes un vieglas komunikācijas planēta, kas šā vakara atmosfērai piešķirs tīkamu, intelektuālu gaisotni. Taču tuvojas pilnmēness, kas liek bangot emocijām. Tas būs klāt Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, plkst. 13.11, turklāt plkst. 7.26 vieglo Dvīņu zīmi būs nomainījis emocionālais, jūtīgais Vēzis. Līdz ar to jau Ziemassvētku vakarā un naktī jūtīgākiem cilvēkiem, it īpaši tiem, kam astroloģiskajās kartēs ir daudz Ūdens stihijas (Vēža, Skorpiona, Zivju zīmes ietekme), var parādīties sakāpinātas emocijas. Tajā pašā laikā tā ir liela gādība un mīļums pret savējiem.