Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Augusts. Ar plusiem un mīnusiem

© F64

Augustā būs vairāki astroloģiski svarīgi planētu stāvokļi, kas vienām dzīves tēmām iedos pozitīvāku virzību, bet citas sarežģīs.

Lauvas vērienu nomainīs praktiskā Jaunava

Augusts ir Lauvas zodiaka zīmes valdīšanas laiks, kam raksturīgs vēriens un mīlestība pret dzīvi, labs vīns, šampanieša dzirkstis un miljons sarkanu rožu. Vēl priekšā vesels mēnesis, kad varam vaļoties, baudīt vasaru. Bet mēneša beigās, 22. augustā, plkst. 19.38 sākas Jaunavas laiks, kas ievieš zināmu lietu kārtību. Šī zīme izceļas ar tieksmi pēc zināšanām, precizitāti, pat pedantismu un interesi par veselīgu dzīvesveidu. Tai raksturīga kritiska un analītiska pieeja visās dzīves situācijās. Jaunava mācās un māca, un, lūk, arī jāsāk gatavoties skolas gaitām. Vienalga, vai tās ir mācības skolā, studijas vai interešu izglītība un esošo iemaņu papildināšana pieaugušajiem.

Mīlestības daudzās krāsas

Mīlestības planēta Venera augustā nomaina atrašanos trīs zodiaka zīmēs. Līdz 5. augustam Lauvā, tad gandrīz visu mēnesi Jaunavā un no 31. augusta Svaros.

Lauvas zīmē šī planēta izpaužas ar vērienu, karalisku dāsnumu, un vēlmi pēc spožiem uznācieniem. Jaunava savukārt ir pieticīga un kārtīga, mazliet kautrīga un viņai svarīga noteiktība un prognozējamība. Svari meklē harmoniju attiecībās, līdzsvaru un skaistuma izjūtu. (Attiecību tēma, protams, jāskata katra individuālajā horoskopā, bet bērniņiem, kas nāks pasaulē augustā, attieksme pret sirdslietām būs atbilstoša Veneras novietojumam.)

Attiecībā uz sirdslietām ir daži ieteikumi, ko var ņemt vērā ikviens. Augustā pilnmēness vakars (t.i. 18. datumā), būs Zivju zodiaka zīmes ietekmē (Mēness Zivju zīmē). Ja vēlaties emocionālu, sirds siltuma pārpildītu vakaru, tad tas ir īstais laiks randiņam. Savukārt, ja risināmas kādas problēmas, tad gan labāk no izskaidrošanās izvairīties. Emocijas var būt pārāk sakāpinātas. Vēl jāņem arī vērā, ka septembrī būs Saules un Mēness aptumsumi, kam arī ir divējāda ietekme. No vienas puses - ir iespējas sakārtot ieilgušas attiecību problēmas, no otras - sirdslietās iespējami negaidīti, pat karmiski pavērsieni.

Plusi un mīnusi uzņēmējdarbībā

Labā ziņa ir tāda, ka nopietnais likteņa lēmējs, stabilitātes garants, ierobežotājs un bremzētājs Saturns no 14. augusta atkal ieņem savu parasto stāvokli, izbeidzot retrogrādo kustību. Šīs planētas pārziņā ir būvniecības nozare, likumība, iestādes, valsts pārvalde u.c. nopietnās tēmas. Saturns normālā stāvoklī ir labvēlīgs uzņēmējdarbībai un lietu kārtībai.

Pozitīva kombinācija starp uzņēmējdarbības aizgādni Jupiteru un Veneru, kas astroloģijā atbild par naudu un mīlestību, izveidosies 18. augustā. Labs laiks darījumiem, skaistumkopšanai, veselības uzlabošanai. Tomēr nedrīkst zaudēt modrību, jo vienlaikus augustā gan Venera, gan Marss veido nelabvēlīgas kombinācijas ar Neptūnu. Var nākties sastapties ar ne visai godīgu rīcību, un naudas lietās var ieviesties jukas. Tāpēc - būsim precīzi, uzmanīgi un visas norunas un darījumus noformēsim juridiski korekti.

Bet mēneša beigās svarīgos darbos jāietur pauze, jo 29. augustā Merkurs sāk ieņemt retrogrādo stāvokli, kurā atradīsies no 30. augusta līdz 22. septembrim. Šajā laikā nevajag plānot būtiskas darījumu sarunas, slēgt līgumus, uzsākt jaunus projektus.

Un vēl - no 3. augusta Saturns izveidos savienojumu ar Marsu, kas dažādiem darbiem piešķir enerģiju, taču nes līdzi arī negatīvo. Pie šādām kombinācijām paaugstinās traumatisma un negadījumu riski, palielinās agresija un ugunsgrēku iespējamība.