Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 4.augustam.

AUNS. Vairāk būsi aizņemts ar darba jautājumiem, nevis mājas lietām. Ir labs laiks parādīt sevi profesionālajā jomā, veidot karjeru, papildināt ienākumus. Tāpēc saimniecības darbus vēlams izdalīt godīgi visiem ģimenes locekļiem un palūgt viņus izturēties ar sapratni. Brīvdienās mierīgi atpūties, dodies pie ūdeņiem, sauļojies, apmeklē masāžas vai skaistumkopšanas salonu.

VĒRSIS. Pasākumi kopā ar ģimeni. Labs laiks interjera izdaiļošanai un jaunu, skaistu lietu iegādei. Mājiniekiem radīsies interesantas idejas. Rūpējieties par saimniecību un kopā apmeklējiet pasākumus -it īpaši tādus, kam ir izglītojoša ievirze. Sarunas valsts iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem atliec uz vēlāku laiku, tāpat arī darīšanas bankās.

DVĪŅI. Risini ar īpašumu vai komunālajām tēmām saistītus jautājumus. Vari sākt remontu un iegādāties sadzīves tehniku vai auto. Būs interesantas idejas par mājokļa un vides uzlabošanu. Brīvdienās ielūdz pie sevis vai apciemo radiniekus - svarīga dzimtas saliedēšanas tēma. Kopā ar savējiem jutīsies droši, komfortabli un sapratīsi, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties.

VĒZIS. Saimnieciskās lietas nebūs pirmajā vietā, vairāk laika veltīsi darbam, un var gadīties, ka ņemsi to līdzi arī uz mājām. Ir labs laiks ienākumu pavairošanai un jauniem biznesa projektiem. Tomēr atceries arī par atpūtu. Ja tev ir dārzs, brīvdienās sarīko svētkus brīvā dabā. Ja ne - dodies ar draugiem izbraucienā, ar grilu un vasarīgu maltīti piknika grozā. Vari atjaunot garderobi.

LAUVA. Jaunu iespēju un lielu plānu laiks. Iespējams, labi nopelnīsi un ienākumi kļūs stabilāki. Tādā gadījumā veido uzkrājumus vai ieguldi lielākos pirkumos. Iegādājies auto, sadzīves tehniku, īpašumu, pārbūvē vai remontē jau esošo. Nauda tiks izlietota lietderīgi. Tomēr apspriedies arī ar ģimeni un respektē viņu viedokli. Jāgādā par saticību un jāizvairās no sadzīves strīdiem.

JAUNAVA. Labprāt uzturēsies mājās. Būs veicami saimnieciskie darbi, un raisīsies noderīga viedokļu apmaiņa ar radiņiem. Vari iegādāties kādu lielāku interjera pirkumu, piemēram, mēbeles, taču nav labs laiks remontam, tas var ieilgt. Tāpat arī nevajadzētu risināt komunālos jautājumus un sarunas bankās. Ja gatavojies atvaļinājuma ceļojumam, izplāno visu līdz pēdējam sīkumam.

SVARI. Svarīgas sirdslietas un attiecības ģimenē. Gādā par saticību, izvairies no strīdiem un pievērsies bērnu vajadzībām. Ja atvasītes ir skolas vecumā, tad jāsāk domāt, kas nepieciešams mācību gada uzsākšanai. Brīvdienās dodies iepirkšanās tūrē, iegādājies apģērbu un apavus, pārskati, kas kuram no ģimenes šobrīd nepieciešams. Prieks no koncerta vai izklaides pasākuma.

SKORPIONS. Nevajadzētu plānot lielus un svarīgus saimniecības darbus. Ikdienas straujais ritms prasīs daudz enerģijas un krietni iztukšos, tāpēc brīvajā laikā jādara viss, lai atjaunotu spēkus. Brīvdienās izgulies, atpūties, ieej pirtī vai atpūties pie ūdeņiem. Seko līdzi finanšu lietām, jo kaut kas var bremzēties. Nav labs laiks ieguldījumiem nekustamajā īpašumā vai kapitālajā remontā.

STRĒLNIEKS. Ir īstais brīdis veikt kosmētisko remontu vai sakārtot komunikācijas. It īpaši tad, ja kaut kas nav kārtībā ar krāniem un santehniku. Uzmanies no sadzīviskiem strīdiņiem, kas mājās var izcelties darba dunā, un visas problēmas ar mīļoto cilvēku izrunā. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad izmanto šo iespēju un dodies uz tālām, eksotiskām zemēm meklēt piedzīvojumus.

MEŽĀZIS. Labi jutīsies mājas atmosfērā. Radīsies interesantas idejas, kā izdaiļot un uzlabot interjeru. Brīvdienās ielūdz ciemos draugus, sarīko ballīti un pārsteidz viesus ar atspirdzinošiem kokteiļiem un svaigiem vasaras kārumiem. Ja risināmi kādi ģimenes jautājumi, tad vajadzētu mierīgi apsēsties pie sarunu galda un visu apspriest. Sekmīgs laiks saimnieciskām darīšanām iestādēs.

ŪDENSVĪRS. Mājās paredzami dažādi saimniecības darbi. Iesaisti ģimeni, kopā ies raitāk. Veic kosmētisko remontu, pārkārto mēbeles un izdaiļo interjeru. Kad kārtīgi pastrādāts, palutini savējos ar gardu maltīti. Vasara bagātīgi dāvā savas veltes, kas jāizmanto gan ikdienas ēdienkartē, gan gatavojot krājumus ziemai. Brīvdienās dodies uz mežu ogot, sēņot vai vienkārši pastaigāties.

ZIVIS. Jāplāno dienas, lai var paspēt veikt gan darba, gan mājas pienākumus. Patīkamus brīžus pavadīsi kopā ar savējiem, un saimniecībā kopīgiem spēkiem daudz paveiksiet. Brīvdienās ielūdz pie sevis vai apciemo tālākus radus. Ikdienas izdevumus rūpīgi izplāno un tērējies apdomīgi. Labāk nopirkt kaut ko lielu un vērtīgu, nevis izdot naudu par tūkstoš nevajadzīgiem sīkumiem.