Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 1.septembrim

AUNS. Jauki pavadīsi laiku kopā ar savējiem un ģimenes lokā jutīsies vislabāk. Mājās vērienīgus saimniecības darbus neplāno, bet vari pārskatīt sadzīves tehniku, izmest veco un iegādāties ko jaunu - piemēram, fēnu, virtuves kombainu u.tml. Brīvdienās aizbrauciet kopā pie dabas, pasēņot vai apmeklējiet kādu kultūras pasākumu. Tāpat arī labs laiks tālāka ceļojuma plānošanai.

VĒRSIS. Interesantas idejas par mājokļa izdaiļošanu, dažādiem uzlabojumiem un pārkārtojumiem. Vislabāk arī jutīsies savās mājās, mierīgi rosoties. Darba dienas ritēs spraigi, tāpēc brīvdienās vēlams nesteidzīgs režīms. Nav labs laiks darīšanām iestādēs, nekustamā īpašuma jautājumiem, kā arī sarunām ar komunālajiem dienestiem. Ja kaut kas tāds kārtojams, tad rūpīgi sagatavojies.

DVĪŅI. Mājās daudz pienākumu un saimnieciskie darbi, dažu brīdi šķitīs, ka tie nekad nebeigsies. Iesaisti visu ģimeni, kopā veiksies raitāk. Un uzklausi savējo viedokli, padomi noderēs. Brīvdienās vēlams apmeklēt tālākus radus vai sazināties ar savējiem svešatnē. Tajā pašā laikā vajadzētu atrast arī kādu brīdi divvientulībai ar mīļoto cilvēku. Attiecības prasa uzmanību un mīlestības apliecinājumus.

VĒZIS. Labprāt uzturēsies mājās. Būs veicami saimnieciskie darbi, un raisīsies noderīga viedokļu apmaiņa ar radiņiem. Vari iegādāties kādu lielāku interjera pirkumu, piemēram, mēbeles, aizkarus, pārklājus vai kādu mākslas priekšmetu. Viss ies no rokas, un paveiktais iepriecinās. Darba nedēļa nāks ar nopietniem pienākumiem, tāpēc brīvajā laikā dari to, kas vairo optimismu.

LAUVA. Saimnieciskās lietas nebūs pirmajā vietā, vairāk laika veltīsi darbam. Var rasties labas iespējas pavairot ienākumus, iesaistīties jaunos projektos, nomainīt darbu vai attīstīt biznesu. Taču nevajag aizmirst arī par atpūtu. Ja tev ir dārzs, sarīko svētkus brīvā dabā. Ja ne - dodies ar draugiem izbraucienā pie dabas un izbaudi vasaras pēdējās dieniņas. Labs laiks arī ceļojumam uz eksotiskām zemēm.

JAUNAVA. Jāsargās no stresa un strīdiem. Lai ģimenē valdītu saticība, uzklausi citu viedokļus un nekritizē viņu plānus un ieceres. Pievērsies bērnu vajadzībām. Ja atvasītes ir skolas vecumā, tad pēdējais laiks sagādāt visu, kas nepieciešams mācību gada uzsākšanai. Mājās nevajadzētu uzsākt remontu, tas var ieilgt. Tāpat arī nav labs laiks elektrodarbiem un datortehnikas iegādei.

SVARI. Būsi šarmants, pievilcīgs, viegli veidosi kontaktus un ar personīgo pievilcību spēsi sakārtot dažādas lietas. Risini ar īpašumu vai komunālajām tēmām saistītus jautājumus. Vari uzsākt remontdarbus un iegādāties sadzīves tehniku vai auto. Brīvdienās ielūdz pie sevis vai apciemo radiniekus. Svarīga dzimtas saliedēšanas tēma un attiecības ar savām atvasītēm.

SKORPIONS. Svarīga attiecību tēma. Vajadzētu atrast laiku, lai izrunātos ar mīļoto cilvēku, pabūtu kopā, noorganizētu mīļu, romantisku pasākumu. Darba jomā var pavērties jaunas iespējas. Iespējams, labi nopelnīsi un ienākumi kļūs stabilāki. Tad veido uzkrājumus vai ieguldi kādos lielākos pirkumos - iegādājies auto, sadzīves tehniku, īpašumu, pārbūvē vai remontē jau esošo.

STRĒLNIEKS. Uz lielām saimnieciskām aktivitātēm nebūsi noskaņots. Ja mājās darāms kas svarīgs, aicini profesionālus meistarus, bet brīvajā laikā ar ģimeni atpūties, izklaidējies un apmeklē kultūras pasākumus. Darba nedēļa prasīs spēku un enerģiju. Vēlams veselīgs dienas režīms, līdzsvarots un vitamīniem bagāts uzturs. Neuzņemies pārāk daudz, jo visas pasaules problēmas viens pats neatrisināsi.

MEŽĀZIS. Autoritātes nostiprināšanas laiks. Cilvēki labprāt uzklausīs tavu viedokli un padomus, taču pašam pirmajā vietā būs privātā dzīve un attiecības ar mīļoto un radiniekiem. Jo vairāk laika pavadīsi ar viņiem, jo ciešāk nostiprināsies pārliecība, ka savējie ir spēks un atbalsts. Brīvdienās sarīko mājās nelielas viesības ar kokteiļiem vai dārza svētkus ar gardu grilētu maltīti. Ielūdz ciemos tuvus draugus.

ŪDENSVĪRS. Sekmēsies saimnieciskie darbi. Iesaisti ģimeni, kopā veiksies labāk. Veic kosmētisko remontu, pārkārto mēbeles un izdaiļo interjeru. Kad kārtīgi pastrādāts, klāj galdu un palutini savējos. Radu lokā risināsies saturīgas sarunas un radīsies dažādas idejas. Varbūt pat apspriedīsiet domu par kopīga ģimenes biznesa veidošanu. Pievērs uzmanību finansēm un laikus apmaksā rēķinus.

ZIVIS. Diezgan daudz stresa un mainīgas emocijas. Iespējams, pēdējā laikā esi daudz strādājis, un tad ir pienācis laiks labi atpūsties. Šis ir piemērots periods, lai kopā ar ģimeni ieplānotu tālāku ceļojumu vai apskatītu Latvijas skaistākās vietas. Mājas darbi var pagaidīt. Svarīgi atpūsties, sakārtot iekšējo pasauli un būt harmonijā ar sevi. Šajā jomā var noderēt jogas nodarbības vai meditācijas.