Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: UZZINI, ko par vīrieti liecina viņa horoskopa zīme

© F64

Kāpēc mīļotais vīrietis mani nelutina? Kāpēc viņš nedāvina rotas ar īstiem briljantiem, neved uz svešzemju kūrortiem, nepienes brokastis gultā, toties salabo krānu, nomaina riepas un iztīra skursteni?

Tas nav tāpēc, ka vīrieši ir atnācēji no Marsa, kurus sievietes nesaprot, bet gan tāpēc, ka viņi ir dažādi. Negaidi, ka vīrietis, kurš gatavo vakariņas un dodas pļavā, lai saplūktu skaistākās puķes, nevērīgi uzdāvinās tev sporta auto. Turpretim tas, kurš spēj vadīt uzņēmumu un pārnest mājās mūsdienīgu mamutu, visdrīzāk, neskraidīs ar tevi pa rīta rasu un naktī mežā nemeklēs jāņtārpiņus. Ielūkoties noslēpumainajā zodiaka zīmju būtībā palīdz astropsiholoģe Linda Kurmis.

Auns

Auns ir horoskopa īsts mīlnieks. Viņu nevar nepamanīt - spilgts, skaļš, rada iespaidu, ka ir izcils visās jomās. Lai nu ko, bet uzmanību piesaistīt viņi prot. Diemžēl viņš spēj izpausties gan pozitīvi, gan negatīvi. Auns nepaguris dzenas pēc sieviešu uzmanības. Pēc viņa domām, diena pavadīta velti, ja viņam nav uzsmaidījušas vismaz desmit sievietes. Ko viņš ar šo atzinību dara? Lepojas kā pāvs ar asti. Negaidiet no Auna komplimentus! Viņi neprot tos izteikt. Auna vārdi izklausās pārāk saldi vai arī pārāk raupji. Tomēr sievietei kopā ar vīrieti Aunu ir labi. Viņš ir īsts draugs, atbalsts un aizstāvis. Viņš ar ugunīgu degsmi nostājas sievietes pusē. Ja vajag, bez sirdsapziņas pārmetumiem liek lietā dūres. Par seksu viņš runā daudz, bet, kad nonāk līdz darīšanai, viņš visu sabojā ar pārlieku steigšanos. Auns ir ļoti greizsirdīgs. Necieš, ja kāds tuvojas viņa sievietei, pat ja tas ir kaķis. Auns rīta kafiju jums gultā nepasniegs, bet neprasīs arī no jums, lai sagaidāt viņu ar karstām vakariņām. Auns mīl neatkarību un respektē arī jūsu intereses.

Vērsis

Vērsis ir spējīgs uz neticamām lietām. Viņš spēj vienlaikus mīlēt un krāpt, mainīt partneres un atkal krāpt. Tas gan nenozīmē, ka ikviens Vērsis tā arī dara, bet ņemiet vērā, ka viņš uz to ir spējīgs. Viņš ir pamatīgs, piezemēts un mērķtiecīgs. Neraugoties uz savu smagnējo būtību, viņš ir estēts. Vērsim patīk dārgas mašīnas un garkājainas blondīnes, kas izskatās, it kā tikko būtu izkāpušas no žurnāla vāka. Vērsim nauda turas - viņš to krāj. Vērša enerģijas resursi ir gandrīz neizsmeļami, tomēr sabojāt viņa omu var ātri - pietiek ar sarkanu lupatu. Kad Vērsis ir sadusmojies, nav viegli viņu nomierināt. Vērsis necieš sieviešu niķus un intrigas. Intriganti viņš izliks aiz durvīm bez sirdsapziņas pārmetumiem. Greizsirdībā viņš kļūst kā satrakojies vērsis - var kalnu noārdīt vai mašīnas piekabi ar rokām pacelt.

Dvīņi

«Skrēju, skrēju, nokavēju, apdomāties nevarēju,» reiz dziedāja «Dzeltenie pastnieki». Tieši tā attiecībās skrien Dvīņi. Kamēr Dvīnis dīdās un nevar izvēlēties starp vienu, otru un trešo meiteni, tikmēr visas jau izgājušas pie vīriem. Dvīnis meklē nevis vienkārši pašu labāko, bet princesi, turklāt nevis parastu princesi, bet gudru. Dvīņiem nepatīk aprobežotas sievietes, kuras neko vairāk kā lakot nagus, pielīmēt skropstas un šķirstīt recepšu grāmatas neprot. Dvīnim piemīt spēja līdz sirmam vecumam saglabāt jauneklīgu izskatu un puiciskas intereses. Dvīņi ir pļāpīgi, viņiem patīk uzjautrināt publiku, atstāt uz citiem iespaidu. Dvīnis reizēm mēdz izlikties par naivāku un dumjāku nekā ir patiesībā. Viņš nav greizsirdīgs, bet modrs.

Vēzis

Vēzis ir ģimenes stiprās pils būvētājs un sargātājs. Viņa vērtības ir sieva un bērni. Ja līdzās ir sieva, Vēzim ir vienaldzīgas visas Holivudas skaistules un topmodeles. Viņš ir nosvērts, kluss, pašapzinīgs. No malas šķiet, ka viņš ir ierāvies sevī. Viņš ir katras sievietes sapņu vīrietis. Nepatiku Vēzī izraisa lēts flirts un ātrs sekss. Viņš vēlas, lai viss notiek gludi un pareizi. Vispirms romantikas glazūra - sarunas, dārgs vīns, pastaigas - un tikai pēc tam gultas prieki. Vēzim patīk dāvināt sievietei ziedus. Parasti Vēžiem piemīt laba gaume. Tomēr Vēzītis ir mājās sēdētājs, kuram patīk čubināties un rušināties, bet netīk doties sabiedrībā. Vislabāk Vēzis jūtas dārzā, šūpuļtīklā zem liela koka zariem. Laiski vaļojoties, lasot un prātojot, Vēzis var pavadīt visu dienu. Dažs labs - visu dzīvi.

Lauva

Lauva nešaubās, ka ir pats burvīgākais un skaistākais visā pasaulē. Lepns un dažkārt iedomīgs. Lauvas grib, lai viņus pamana un apbrīno. Nereti viņi izpelnās sieviešu uzmanību, jo ir izskatīgi, apveltīti ar neparastu magnētismu un seksīgu vīrišķību. Ja Lauva iemīlas, viņš ļoti rūpējas par savu sievieti. Viņš ir gādīgs un atbildīgs. Īsta lauvas sirds! Lauvas nevienam nesūdzas par problēmām partnerattiecībās un neaprunā savu ģimeni. Lauvas problēmas risina paši. Lauvas nav greizsirdīgi, jo ir pārlieku aizņemti ar sevi, lai pamanītu partneres sānskatus vai pat soļus. Dažas sievietes domā, ka Lauva ir slinks, pašpārliecināts pūslis. Zināma taisnība viņām ir. Tā, kurai izdodas piecelt slinko Lauvu no dīvāna, piedzīvo brīnumainas pārvērtības. Lauvam patīk, ja viņu glauda pa spalvai, un viņš labprāt ļaujas, lai sieviete no viņa izveido savu varoni.

Jaunava

Atšķirībā no citu horoskopa zīmju pārstāvjiem Jaunavas vēlas ilgstošas, nopietnas attiecības. Tas ir retums. Turklāt Jaunavas nav garlaicīgi! Viņi savu sarežģīto un interesanto būtību atklāj pamazām, jo nav virspusēji un skaļi. Neceriet, Jaunavas nav romantiķi. Negaidiet no viņiem rozā rožu klēpjus, skaisti iesaiņotas smaržas un pērļu virtenes. Viņi to visu uzskata par bezgaumīgu banalitāti. Toties Jaunava ir praktisks un izpalīdzīgs. Kopā ar viņu jums nebūs jāraizējas par pilošu krānu, izlūzušām skapja durvīm, čīkstošām eņģēm. Jaunava mīlestību izpauž, darot praktiskas lietas. Viņi ir godīgi, strādīgi, atbildīgi un nav mačo. Jaunavas ir konservatīvi, viņiem nepatīk pārmaiņas. Viņi nav cīnītāji - Jaunavas viegli samierinās ar neveiksmēm. Jaunava nav greizsirdīgs. Ja sieva teiks, ka ies pie cita, viņš nopūtīsies un novēlēs laimīgu ceļu.

Svari

Svaru zīmē dzimušie vīrieši ir laipni, toleranti, patīkami komunikācijā. Viņi ir izskatīgi, ar labām manierēm. Viņi visu dara par simt procentiem un ņem no dzīves labāko, ko tā piedāvā. Svari iekāro skaistākās sievietes, bet veidot nopietnas attiecības un savīt ģimenes ligzdiņu bieži vien nevēlas. Tomēr, ja līdzās ir stipra rakstura, ar gribasspēku apveltīta sieviete, viņi padodas. Viņi par sevi ir augstās domās un uzskata, ka visas sievietes viņus iekāro, lai gan paši nav greizsirdīgi. Ja vīrietis Svari satiek ar asu prātu un možu garu apveltītu sievieti, viņu kopdzīve veidojas gandrīz ideāla. Svari burtiski pielīp sievietei, kura ar drošu roku vada dzīvi. Svari izmanto izdevību, bet nav zemiski.

Skorpions

Viņš ir seksa meistars. Lai neļautos Skorpiona spīlēm, jābūt stiprai sievietei. Skorpiona skatienā ir bezdibenis, kurā var viegli iekrist. Ievērojiet distanci, un Skorpions liks jūs mierā, jo pakaļ neskries. Skorpioniem nepatīk, ja viņus atmasko. Ir reizes, kad viņi kļūst agresīvi un nevaldāmi. Skorpiona vīriešus var nodēvēt par attiecību sanitāriem. Aizkaitināts Skorpions aizvainojumu glabā kā dārgu dāvanu. Skorpioniem patīk izraisīt konfliktsituācijas, kas, pēc viņu domām, dzīvei piešķir krāsas. Viņi spēj sāpināt otru un izraisīt ciešanas. Tomēr, ja Skorpions mīl, tad līdz nāvei. Viņi nepiedod neuzticību un ilgi atceras pāridarījumus. Vīrietis Skorpions prot raudāt un bieži vien to arī dara. Viņam raksturīga spontāna rīcība, kas pēc tam tiek rūgti nožēlota.

Strēlnieks

Mīlas neprātā Strēlnieks spēj kājām aiziet līdz Tibetai un pēc tam kā Sprīdītis čāpot atpakaļ uz mājām - savu laimīgo zemi. Strēlnieks prot sajūsmināt sievietes, pacelties spārnos un lidot. Nereti Strēlnieki ir ražena auguma, platiem pleciem. Viņi mēdz izskatīties pēc puišiem no reklāmām. Strēlniekiem veicas, jo vienmēr uzrodas kāda sieviete, kas viņiem palīdz atrisināt problēmas. Strēlnieks ir saldais zēns ar mačo iezīmēm - aizrautīgs un jautrs. Strēlniekiem patīk sporta automašīnas un stilīgi motocikli. Savu sievieti viņš uzskata par dievieti. Protams, līdz brīdim, kad pie apvāršņa parādās cita dieviete. Tomēr viņiem nav raksturīgi sānsoļi. Strēlniekam ir plāni kā Napoleonam, kas, lai cik tas dīvaini būtu, bieži vien realizējas. Viņš savai sievietei dāvina dārgas un skaistas dāvanas.

Mežāzis

Viņš ir mierīgs, labestīgs, bez asām šķautnēm raksturā. Tie, kas viņu labi nepazīst, saka: nūģis. Tomēr tā nav taisnība - Mežāzim patīk dzīvot ar garšu un uzturēties sabiedrībā. Sirdslietās viņš nav līderis, bet otrā plāna spēlētājs. Ja vajadzēs, viņš, saglabājot ārēju mieru, bez žēlastības iznīcinās pretinieku. Parasti viņi ir inteliģenti un izglītoti. Mežāzis ir tendēts uz ilgstošu kopdzīvi, tomēr sievietes šīs horoskopa zīmes vīriešus bieži vien nesaprot. Viņi ir pārāk sarežģīti. Lai gan jūtas Mežāzis neizrāda, viņš ļoti grib būt mīlēts un aprūpēts. Ja attiecības ar partneri neveidojas gludi, viņš cieš, bet nešķiras. Mežāzis uzskata, ka dzīves grūtības domātas, lai tās godam paciestu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir žirgts un kustīgs. Viņš nepieder pie vīriešiem, kuru var piesaistīt, sašņorēt un piesiet mājai. Viņš nevienai nepieder. Viņš ļaujas straumei. Ūdensvīrs piesaista ar savu gaisīgo, vējaino dabu, straujajiem manevriem un negaidītām pārmaiņām, ko viņš ienes sievietes dzīvē. Pūlī viņš nepaliek nepamanīts. Eleganti ģērbies, izskatīgs. Ja vēlas, Ūdensvīrs spēj būt ļoti maigs un mīļš. Ar viņu kopā nekad nav garlaicīgi. Viņš ir radošs un aizrautīgs. Ūdensvīram ir svarīgas tikai lielās vērtības, sīkumiem viņš nepievērš uzmanību. Par sievieti viņi neprot parūpēties, bet cenšas to darīt. Seksā Ūdensvīri liek lietā izdomu. Ar viņiem viss izdodas viegli un nepiespiesti. Ūdensvīru dzīves atslēgas vārds ir brīvība.

Zivis

Romantisks aplidotājs, kurš liek lietā visu tradicionālo atribūtiku - ziedus, smaržas, putojošu šampanieti. Zivs vīrietis ļauj mīlestības upei tecēt un maiguma lietum nolīt pār sievieti. Viņš ir dāsns, bet... Bieži vien viņam nav naudas, lai apdāvinātu sievieti. Vīrietis Zivs ir kā Dullais Dauka - dižens domātājs, kas tiecas nokļūt aiz horizonta, bet veiksme nav viņa sabiedrotais. Viņam ir vajadzīga mūza. Ja atrodas īstā, Zivs vīrietis spēj pārnest mājās lielo medījumu. Viņš ir apveltīts ar seksuālu intuīciju - vienmēr zina, ko sieviete vēlas. Lai cik neveiksmīga būtu Zivs karjera un zemi ienākumi, sieviete no viņa nespēj aiziet. Viņā ir mīlas magnēts. Zivs vīrietis ļoti vēlas, lai viņam notic un reizēm pažēlo.