Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Ēdienu horoskops

© publicitātes

Mūsdienu cilvēkam ēdiens nav tikai enerģijas avots, tas ir kļuvis par baudas gūšanas, atslābināšanās un savdabīgas psihoterapijas veidu, bet par gaumi nestrīdas, un katram cilvēkam ir nepieciešamas noteiktas garšas sajūtas, lai gūtu baudu no ēdiena. Noskaidro, kāds ēdiens ir vispiemērotākais tavai zodiaka zīmei.

Auns

Jums tādi ir „karaliskie ēdieni”, kas piesaista jau ar izskatu vien. Jūsu garastāvokli, pirmkārt, labi ietekmē ēdiena izskats, tāpēc spēku izsīkuma periodā rotājiet galdu ar vismaz vienu tipisku svētku ēdienu. Ideāli produkti stresa noņemšanai un spēku atjaunošanai Aunam ir šokolāde un kakao.

Vērsis

Lai Vērsis justos mundrs un laimīgs, viņam ir veselīgi lietot augu pārtiku. Piemēram, biežāk gatavot salātus ”Veselība”. Tos gatavo pavisam vienkārši: patisoni, burkāni, seleriju saknes, tomāti, gurķi un baltie kāposti. Vai vitamīnu salātus: āboli, tomāti, gurķi, kabači, cukīni, burkāni, zaļie salāti un citrons. Abi salāti jāsajauc ar olīvu vai linu eļļu.

Dvīņi

Cilvēkiem, kuri dzimuši Dvīņu zīmē, labs līdzeklis tonusa paaugstināšanai ir ēdienu piedevas: mērces, garšvielas, piedevas. Ļoti svarīgi, lai stresa periodā Jūsu ēdienā vienlaicīgi būtu pretējas garšas produkti, piemēram, sāls un cukurs, saldie un asie pipari, ķiploki un gurķi.

Vēzis

Jums tikt galā ar sliktu garastāvokli un pastiprinātu nomāktību palīdzēs cepta zivs, kraukšķīgi kartupeļi ar ceptiem kāpostiem, kafija ar pienu, popkorns, kraukšķīgi saldumi un jebkurš ēdiens ar asām garšvielām, kuras pievienotas nelielā daudzumā.

Lauva

Cilvēkiem, kuri dzimuši Lauvas zīmē, garīgā un fiziskā spēka izsīkuma periodā, tos atjaunot palīdzēs ēdieni, kuros ir citrons vai citi komponenti ar skābu garšu. Dzeriet tēju ar citronu vai ar saberztām dzērvenēm, ēdiet citronu cepumus un pīrāgus ar brūkleņu pildījumu, dārzeņu salātiem pievienojiet vairāk citronu sulas, vīnogu vai ābolu etiķi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā