Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Iespējams, jums izdosies labi nopelnīt

Dienas pirmā puse labvēlīga lietišķu projektu startam, jaunu draudzīgu attiecību dibināšanai, var notikt arī romantiskas iepazīšanās. Saskarsme starp cilvēkiem noritēs patīkamā, draudzīgā gaisotnē. Dienas otrā puse lieliski piemērota jaunu mīlas romānu uzsākšanai, taču tikai tādā gadījumā, ja jūs vēlaties nopietnas un stabilas attiecības.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Labvēlīga diena jebkuru pienākumu veikšanai un karjeras turpmākai attīstībai. Esiet lojāli un pieklājīgi pret kolēģiem. Iespējams, jūs iegūsiet priekšniecības uzticību kā cilvēks un kā speciālists.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Viss ritēs saskaņā ar izstrādāto plānu. Varat mierīgi atpūsties un neuztraukties, ka pārsniegsiet sava budžeta robežas. Labvēlīga diena bērnu audzināšanai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Labvēlīga diena kārtības ieviešanai jūsu teritorijā. Mērķtiecība un optimisms palīdzēs piesaistīt citus cilvēkus savas pozīcijas nostiprināšanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Pat ja jūs nedaudz apgrūtina atkarība no partnera, varēsiet pārliecināties, ka šādos apstākļos jums tas ir izdevīgi un jums ir laimējies ar kādreiz noslēgto līgumu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Iespējams, jums izdosies labi nopelnīt. Tikai jāatceras, ka pieticīgie naudas ienākumi daudz vērtīgāki nekā pasakaina peļņa no apšaubāma avota.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Lieliska diena gan aizrautīgai profesionālajai darbībai, gan atpūtai un ceļojumiem. Saskarsme ar mīļotajiem cilvēkiem un bērniem pārliecinās jūs, ka viņi jūs saprot.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Labvēlīga diena, lai nodrošinātu sev aizmuguri, oficiālu un likumīgu atbalstu. Jums nav jāafišē savi kontakti, tikšanās, konsultācijas. Savus plānus jūs varat apdomāt mājās, vientulībā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Ideāla diena jebkuriem pasākumiem, kas saistīti ar nākotnes praktisko perspektīvu apspriešanu un nepieciešamas informācijas meklēšanu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ja jūs esat pārliecināti, ka esat labs speciālists, droši ejiet pie šefa uz pieņemšanu un mierīgi izklāstiet savus priekšlikumus, tikai nepārvērsiet tos par prasībām.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jūsu darbs solās būt veiksmīgs un rezultatīvs. Relatīvi neproduktīva būs darbība, kas saistīta ar tīro mākslu, romantiku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Labvēlīga diena praktiskās palīdzības saņemšanai un sniegšanai. Jūsu parādu augstsirdīgi noformēs kā kredītu vai pavisam norakstīs, bet grēkus – atlaidīs.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Piešķiriet savam partnerim lielākas pilnvaras, tikai viņš spēs novērtēt visas detaļas un sīkumus kopīgajā virzībā uz vēlamo mērķi.