Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Komunikācijā jābūt maksimāli taktiskiem un uzmanīgiem

Cilvēki būs viegli ievainojami, viegli apvainosies, tāpēc komunikācijā jābūt maksimāli taktiskiem un uzmanīgiem, jo īpaši dienas otrajā pusē. Būs labas sekmes radošajos procesos un izglītībā. Ieteicams rūpīgi pārbaudīt informāciju, kas saistīta ar plāniem un projektiem. Daudz kontaktu, sarunu, darba ar papīriem. Būs iespēja pateikt to, kas sen uz sirds.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Savas domas varat uzticēt tikai pašiem tuvākajiem. Laba diena ģimenes sapulcei. Ja gribat pārmaiņas sadzīvē, nemainiet visu uzreiz.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Visu nozīmīgo veiciet no rīta. Negaidīti notikumi radīs neērtības, bet nemainīs kopējo patīkamo noskaņu. Var slēgt profesionālu kontraktu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Esiet atbildīgi, izlietojot resursus, jo īpaši tad, ja jums nav finansiāla atbalstītāja.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būsit emocionāli un pārdzīvosit par sīkumiem. Nemiera pamatā var būt saruna ar priekšnieku. Nav izslēgtas nepatikšanas dokumentu dēļ.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būs labi apstākļi darbam vienatnē. Ļoti labas sekmes darbos, kas tiks noslēgti, izanalizēta gūtā pieredze, sistematizēti ieguvumi. Emocionāli būs svarīga iekšēja disciplīna.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Neatstājiet notikumus pašplūsmai. Labāk paļauties uz seniem draugiem, kas laika un kopīgu grūtību pārbaudīti.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diena piemērota darījumu kontaktiem. Priekšroku ieteicams dot stratēģiskiem jautājumiem, neieciklēties sīkumos.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būsit zvaigžņu aizsegā, jums teju vai garantēta drošība un miers. Laba diena, lai stabilizētu jums vajadzīgās attiecības.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Saglabājiet mieru, kontrolējiet emocijas. Plānveidīga darbošanās ļaus atrisināt pašus sarežģītākos jautājumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Labs laiks jebkādu kolektīvu darbu veikšanai. Mēģiniet nezaudēt veselo saprātu emocionālu notikumu iespaidā. Uzmanību pievērsiet oficiālām saistībām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Diena parādīs, ko īsti esat vērti – būs iespēja parādīt, ka esat labs profesionālis, bet tikpat labi varat pamatīgi izgāzties. Laba diena ģimenes saliedēšanai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Stabila diena, kurā nav aizliegts veikt pārveidojumus. Sekojiet jaunumiem, tie var izrādīties jo īpaši būtiski. Jebkurās attiecībās ieteicams būt uzticīgiem un respektēt citu jūtas un uzskatus.