Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Centieni grūti sasniegs rezultātu

Iedvesmas un ideju būs gana, bet varētu būt sarežģījumi ar to realizāciju, iedvesmai pietrūks spējas koncentrēties. Labāk atpūsties, neplānot nekādas būtiskas tikšanās, nopietnus pirkumus. Attiecības ģimenē varētu būt sarežģītas, sasprindzinātas, tāpēc labāk lai tajās viss ir skaidrs un caurspīdīgs, bez jebkādām šaubām un aizdomām. Centieni grūti sasniegs rezultātu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Darbus sāciet lēnām un apdomīgi. Produktivitāte būs atkarīga no tā, cik kvalitatīvi būsiet atpūtušies. Ja ir iespēja, paņemiet brīvu nedēļu. Jaunus darbus nesāciet.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Pārāk ņemsiet visu pie sirds, no mušas pūtīsiet ziloni. Daudzi sāpīgi reaģēs uz tuvu radinieku rīcību, bet – nedramatizējiet!
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Neko nozīmīgu nav ieteicams veikt, nekoncentrējieties sarežģītiem darbiem, jo būs grūti noturēt uzmanību, turklāt diez vai radīsiet risinājumu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Nav piemērots laiks atbildīgiem lēmumiem. Nav ieteicami lieli pirkumi, jo īpaši – spontāni. Vislielāko uzmanību veltiet sīkumiem, kas izdaiļo ikdienu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vislabāk būtu veikt darbu ar sevi, vismaz identificēt faktorus sevī, ar kuriem būtu jāstrādā. Ieklausieties sevī. Ja neesat par sevi pārliecināts, īstā diena, lai cīnītos ar mazvērtības kompleksiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Laba diena radošiem darbiem. Tieši vienatnē un domubiedru kompānijā jūs varat atskārst vai saprast ko būtisku.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diena ļaus pret dzīvi attiekties kā pret spēli. Oficiālā komunikācijā diez ko daudz nevarēsiet panākt, bet brīvās sarunās varat tālu tikt.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Atcerieties – šodien nebūsiet objektīvi. Ieteicams neļauties domām par nepieciešamajām garantijām nākotnē.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Gribēsiet būt optimistisks un radošas enerģijas pārpilns, tomēr nav izslēgts, ka vienkārši negribēsiet atzīt realitāti, piemēram, laulātā drauga trūkumus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Produktīva diena vien radošajā jomā. Nesteidzieties ar lēmumiem darījumos un personiskajās lietās. Daudziem raizes var sagādāt bērni.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Jūs pārāk var nodarbināt svešu cilvēku attieksme, bet pilnīga ignorance var būt pret radinieku, jo īpaši bērnu, domām. Ja neesat pārliecināts par sevi, konkurenti var jūs demoralizēt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Laba diena tiem, kas sākuši jaunu projektu. Entuziasma uzplūdi var kaitēt veselībai.