Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Sīkumiem būs īpaša nozīme

Steidzīgums un paviršība būs šīs dienas dominante, lai gan būtu nepieciešams tieši pretējais, jo sīkumiem būs īpaša nozīme. Iesīkstējušā profesionālajā vidē būs grūti ieviest jauninājumus. Rīta pusē cilvēki gribēs tikt galā ar gūzmu nepadarītu pienākumu, bet pēc pusdienlaika var plānot īpaši svarīgus darbus. Jārēķinās, ka dažas situācijas būs saprotamas duāli.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena piemērota skrupuloziem un precīziem darbiem. Ikviens darbs prasīs īpašu koncentrēšanos. Ja jums svarīgi rezultāti, nešķiediet laiku sīkumos un pļāpās.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Tipiskiem Vēršiem ļoti laba diena, jo līdz pat vakaram situācija būs stabila, notikumi – bez pārsteigumiem. Sapratne ar apkārtējiem veidosies it kā pati no sevis.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Laba diena jauna projekta uzsākšanai, tā pamatu likšanai. Viss jādara rūpīgi, ievērojot rakstītus un nerakstītus likumus un instrukcijas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Diena neprasīs papildu pūliņus. Jādarbojas saskaņā ar pienākumiem, uz priekšu ieteicams virzīties maziem solīšiem. Esiet akurāti!
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Atļaujieties būt merkantili, tas atstās labvēlīgu ietekmi uz darbiem un ļaus ietaupīt resursus. Ieteicams veselīgs dzīvesveids, kompleksas atjaunojošas procedūras.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Laba diena jauniem darbiem, radošiem projektiem. Vairums būs pieprasīti kā speciālisti. Neapmierinieties ar mirklīgiem ieguvumiem, domājiet stratēģiski.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nav ieteicama pārāk enerģiska darbošanās. Ideāls laiks stratēģiskai plānošanai un darbu pārdomāšanai. Mēģiniet prātu saglabāt mierīgu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Ieteicami praktiski darbi. Īpaši produktīva diena tiem, kas darbojas pakalpojumu, medicīnas un celtniecības jomā. Labas sekmes sistēmiskā plānošanā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nekas nenotiks ātri, daudz kas bremzēsies objektīvu apstākļu dēļ. Mēģiniet uz pilnu klapi izmantot visus resursus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Spēsit viegli valdīt pār situāciju. Vajadzīgie notikumi risināsies bez īpašas piepūles. Ja būs piespiedu pauze, nesteidzieties to steidzināt ar nevajadzīgu rosību.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Visam, ko darīsit, jābūt ar mērķi. Vēlams iepriekš izskaitļot ieguvumus un zaudējumus, novērtēt situāciju tālākā perspektīvā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena, kas prasīs prasmi izbalansēt ne tikai attiecībās, bet arī resursu izlietojumā. Esiet diplomātiski un taktiski, mēģiniet nebūt pārlieku emocionāli.