Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labi veiksies remontdarbi

Lietišķa darījumu diena. Labi veiksies remontdarbi. Labāk veltīt spēkus tam, ko var iesākt un pabeigt, redzēt rezultātu, neķerieties klāt milzīgiem ilgstošiem projektiem. Būs berze starp jauno un veco šo jēdzienu visplašākajā izpratnē. Ļaujiet vaļu intuīcijai, tā šodien būs labs sabiedrotais.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Līdz pat vakaram situācija būs harmoniska. Īpaši labs laiks radošo profesiju pārstāvjiem. Arī romantiskajās attiecībās nav ieteicams slēpt patiesās jūtas – labāk visu izlikt kā uz delnas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Atmosfēra ap jums būs līdzsvarota, mierīga un daudzsološa. Ja ar kādu esat konfliktā, nepalaidiet garām iespēju visu nolīdzināt.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Varēsiet pārliecināties, ka veiksme jūs nav pametusi un patiesībā stāvoklis ir daudz labāks, nekā esat iedomājies. Jaunās iespējas atjaunos jau mazliet sašķobījušos pašapziņu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Līdzekļu ekonomija nebūs aktuālākais jautājums. Var atļauties papildu tēriņus, piemēram, šikus aksesuārus pludmalei vai pat ekskursiju. Esiet pateicīgi liktenim, pārāk daudz to nepeliet.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nebaidieties kādu pievilt, jo šī ir jūsu diena, turklāt būsiet neatvairāms. Iespējams, gribēsiet kādam būt aizbildnis vai – tieši otrādi – izmantot kāda aizbildniecību. Iztēlojieties, ko gribat nākotnē, un tas piepildīsies.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs pamats lepoties ar saviem sasniegumiem, piemēram, ieņemamo amatu, bērnu panākumiem... Nesteidzieties atklāt visas savas kārtis.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Izvairieties no rutīnas darbiem, tie nenesīs nekādu gandarījumu. Ideāla diena, lai sāktu ceļojumu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jūsu rīcību noteiks kāre pēc atzinības. Ceļš uz slavu, visticamāk, nebūs salds. Bet nav nekā neiespējama, ja esat talantīgs un mērķtiecīgs.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Darbi veiksies, jūs esat uz veiksmes viļņa un varēsiet arī plūkt savu panākumu augļus. Uzlabojiet savu personisko tēlu, jo tā var būt pēdējā iespēja uz ilgu laiku...
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Atkāpieties no saviem uzskatiem un standartiem, vismaz pamēģiniet pats sev nospēlēt jaunu lomu. Vecāki var izšķirties par rīcību uz visu banku savu bērnu laimes vārdā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Lieliska diena darbiem reklāmas jomā. Jūsu veiksmes pamatā var būt labas sadarbības noslēgšana, ja vien pieklusināsiet savu vīzdegunīgumu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Apstākļi mudinās būt viesmīlīgam, rīkot viesības. Tomēr jāņem vērā, ka visas likstas šodien būs saistītas ar pārmērībām.