Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Zvaigznes būs parūpējušās, lai diena nešķistu garlaicīga

Zvaigznes būs parūpējušās par to, lai diena nešķistu garlaicīga – iespējamas vilšanās, iespējams, kādu arī pamatīgi piemānīs darījumu sfērā, turklāt daudz kas var tikt atcelts, pārcelts, un tas var ne tikai sarūgtināt, bet izjaukt lielākus plānus. Jābūt ļoti uzmanīgiem grāmatvedībā, ar dokumentiem. Pārāk liela pakļaušanās emocijām, negaidīti psiholoģiski uzplaiksnījumi var kaitēt pat ar tālejošām sekām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nav ieteicams sākt jaunus darbus. Nav arī labākais laiks nopietnai sarunai ar priekšnieku. Labāk beidziet jau iesāktus projektus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Visas dienas garumā noskaņojums būs stabils, arī lielas darbspējas. Enerģiju var arī vairot, nodarbojoties ar sportu. Nav ieteicamas spontānas iniciatīvas darījumu sfērā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Diena nesola jaunas kataklizmas, dvēseliskus pārdzīvojumus. Būs iespēja mierīgi nodoties sev interesējošu jautājumu izpētē. Var būt sajūta, ka tuvojas kas nelāgs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Polemika un kaismīga attiecību noskaidrošana būs mazproduktīvas. Daudziem Vēžiem domas nesīsies uz sacensību pusi, tikai jāaprēķina paša spējas un talanti.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ierastu darbu un pienākumu diena. Nesāciet neko jaunu. Ir būtiski pievērst uzmanību sīkumiem, kas saistīti ar finansēm un uzturu. Neliedziet palīdzību, ja kāds to lūgs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Veiksmīga diena, ja vien nodarbosieties ar radošiem darbiem. Tiem, kas pārdzīvo krīzi partnerattiecībās, var rasties iespēja atkal būt pārliecinātiem par sevi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nebūs nekādas lielās iespējas ietekmēt notikumus, tomēr nav ieteicams dalīt uzmanību pa vairākiem projektiem vienlaikus. Tas draud ne tikai ar pārslodzi, bet arī ar zemu rezultativitāti.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Veltiet uzmanību kolēģiem un tuviem radiniekiem, jo īpaši būtiski būtu izrādīt cieņu pret veciem cilvēkiem. Daudz labāka diena tiem, kas jau gados, bet jaunajiem Skorpioniem nāksies respektēt tradīcijas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Diena noskaņos uz praktiskumu, tālredzību un atbildību. Nesteidzieties sapņot par to, kā pavadīsiet brīvdienas, kamēr nav pabeigti kārtējie darbi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jūsu rīcību vajadzētu noteikt praktiskiem apsvērumiem, lai gan būsiet pakļauti garastāvokļa un emociju svārstībām. Ja nezināsiet, ko darīt, visu priekšā pateiks instinkti.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Ne pati veiksmīgākā diena, lai citus pārliecinātu par savu apdāvinātību un oriģinalitāti, harismu un pievilcību, jo citi to var nesaprast. Nedodiet iemeslu aizdomām intīmajā sfērā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nodarbojieties ar jautājumiem, kas tieši vai pastarpināti ietekmēs nākotni. Teiksim, uzsāciet attiecības, stipriniet jau esošu partnerību. Nepalaidiet garām iespēju parādīt, ka spējat būt arī praktisks.