Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Situācija būs atkarīga no apstākļiem un cilvēkiem

Rīta pusē dominēs steiga, izklaidība un koncentrēšanās trūkums. Pēc pusdienlaika vairākums pievērsīsies personisku vajadzību nodrošināšanai. Pirmajā vietā būs ģimene, bērni, vecāki. Cilvēki būs emocionāli, viegli ievainojami un ātri apvainosies. Ja nav paspēts no rīta, tad pa dienu nevajag uzsākt neko jaunu un nopietnu. Situācija būs atkarīga no apstākļiem un cilvēkiem, turklāt var attīstīties pavisam nelabvēlīgi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
No rīta ieteicams brīvs grafiks un nestandarta nodarbošanās. Jo tuvāk nāks vakars, jo aktuālākas kļūs tradīcijas un likumi. Veltiet uzmanību īpašumu drošumam.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Labvēlīgi apstākļi var veidoties dienas otrajā pusē, tad arī vajadzētu veikt visu svarīgo. Var veidot sakarus, precizēt informāciju. Ļoti rezultatīvi var būt rutīnas darbi.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nenāktu par ļaunu lielāko daļu pavadīt svaigā gaisā un darīt to, kas uzlabo garastāvokli. Pēc pusdienlaika var ķerties klāt gan sīku, gan liela mēroga problēmu risināšanai.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Dienas otrā puse piemērota intensīvam darbam. Ļoti labas sekmes visā, kas skar informācijas apmaiņu, bet – ir jābūt mērķim, pļāpāšana paliks vien pļāpāšana.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Laba garastāvokļa avots būs ticība nākotnei. Dariet visu, lai saglabātu pozitīvu noskaņojumu. Dienas laikā emocijas sāks spēlēt arvien lielāku lomu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Dienas otrā puse ieviesīs skaidrību tuvākajos plānos un nodrošinās nesliktus apstākļus jaunām iniciatīvām. Paspēsiet būt visur, kur vien nepieciešams, un tikties ar vajadzīgiem ļaudīm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Radošās intereses strauji sašaurināsies, bet atvērsies jauni lauki karjerai. Var sākt plānot darbus, kalkulēt izdevumus un ieņēmumus, veidot darbu grafiku.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Pozitīvas izmaiņas gaidāmas dienas otrajā pusē. Produktīvs periods, mēģiniet to izmantot lietderīgi. Labi sekmēsies darbi, kas saistīti ar komunikāciju, profesionālo izaugsmi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Notikumi veidosies tieši tā, kā gribēsiet. Jo tuvāk nāks vakars, jo noderīgākas var būt tādas īpašības kā piesardzība, tālredzība, pacietība, rūpīga plānošana.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Diena radīs lielisku bāzi dialogam, konsultācijām, līgumu slēgšanai. Daudziem profesionālos darbos piepalīdzēs nevainojama reputācija.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
No rīta vajadzētu paspēt paveikt to, kas vairo iedvesmu. Ļoti produktīvs laiks brīvo profesiju pārstāvjiem. Pēc pusdienlaika lielu lomu spēlēs pienākums, likumi, instrukcijas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Varat atslābināties un uzticēties liktenim. Lai vai kā arī sāktos šī diena, rezultātā viss būs veiksmīgi. Uz dienas otro pusi droši var norunāt darījumu tikšanās.