Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Konsultācijas pie psihologa varētu atrisināt senas problēmas

Diezgan garlaicīga diena, kad neko īpaši jēdzīgu neizdosies paveikt. Vairākums būs fokusējušies uz sevi, savām problēmām, darbiem un pārdzīvojumiem. Būs grūti šķirties no tā, ko uzskatāt par emocionālu enkuru. Konsultācijas pie psihologa varētu atrisināt senas problēmas. Mēģiniet sev neizvirzīt tālus mērķus, nesākt nozīmīgus projektus un nedot grūti izpildāmus solījumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Jaunu darbu produktivitāte būs visai apšaubāma. Diena piemērota darbu pabeigšanai un nesarežģītu darbu izpildei. Daļu laika noteikti jāvelta ģimenes problēmām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Prioritāte būs mājas un ģimene. Nopietnus darbus labāk pārdomāt un apspriest, bet ne sākt. Ja nedēļas nogalē rīkojat ballīti, sāciet tai gatavoties jau šodien.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Šo dienu labāk izmantot spēku uzkrāšanai, nav ieteicams nodarboties ar to, kas prasa lielu spēka patēriņu. Nav arī ieteicami lieli pirkumi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Visas dienas garumā paļausieties uz intuīciju, ne loģiku. Uzvedību noteiks emocionālā un psiholoģiskā pašsajūta. Ja iepriekšējās dienas bijušas stresainas, sarūpējiet sev atpūtu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Mierīga diena. Notikumi vairāk būs nevis realitātē, bet jūsu iztēlē. Nerājiet sevi par kaujinieciska noskaņojuma trūkumu, šodien tas nebūs iespējams. Atļaujiet sev mazas vājības.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Apstākļi mudinās būt līdzsvarotiem, arī mazliet sentimentāliem. Pamazām norims dvēseliskās kaislības. Nav ieteicams novirzīties no izvēlētā ceļa.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Izvairieties no steigas, uzticieties notikumu gaitai. Jo nopietnāks un vērienīgāks ir jūsu plāns, jo nopietnāks iemesls atlikt tā īstenošanu. Pacentieties, lai brīvdienas nesabojātu šodien nepaveikti darbi.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Ja vien iespējams, dienu pavadiet brīvā režīmā, ko nosaka pašsajūta un garastāvoklis. Varat strādāt kaut visu nakti, ja vien pietiek enerģijas, bet nesāciet neko jaunu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Diezgan grūti būs gūt sekmes jums svarīgos jautājumos. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu vairāk uzmanības veltīt tuviniekiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Psiholoģiskā atmosfēra būs komfortabla. Partnerattiecībās būs harmonija, iespējama pat kāda nopietna samierināšanās. Nav ieteicams sarunas novest līdz nopietnām diskusijām par sāpīgām tēmām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nopietni darbi nav gaidāmi, labāk pat pievērsties rutīnas darbiem, strādāt brīvā režīmā un bez stingriem likumiem. Ja negribat strādāt, atļaujiet to sev – uzkrājiet spēkus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Lieliskas perspektīvas, bet ar vienu iebildi – šī diena nav piemērota darbiem, kuru veikšana prasa lielu enerģiju. Nav ieteicams uzsākt svarīgus darbus, attiecības pārnest jaunā līmenī.