Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Ja būsi tolerants, attiecības veidosies labāk un darbi ritēs raitāk

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Svarīgi sadarbības jautājumi. Daudz kas atkarīgs no tā, vai spēsi ieklausīties līdzcilvēkos, izprast un pieņemt viņu viedokli. Ja būsi tolerants, attiecības veidosies labāk un darbi ritēs raitāk. Jāsargās no stresa. Vēlēsies, lai līdzās ir stiprais plecs, uz kuru vari paļauties visdažādākajās situācijās. Daudz laika vadīsi kopā ar mīļoto cilvēku, runājot par dzīvi. Nestrīdies par sīkumiem, nav vērts! Labāk mazliet piekāpties.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Vēlēsies sakārtot un pārkārtot mājas vidi. Mākslinieciska un radoša pieeja ļaus radīt jauku interjeru. Leposies ar paveikto un ielūgsi draugus to novērtēt. Daudz ideju būs arī darba jomā. Mainīgas emocijas, kas radīs grūtības tā īsti izprast attiecību situācijas un savas vēlmes. Jāsaprot, ko pats gaidi un gribi. Ja kaut kas nav pa prātam, runā par to ar savu otro pusīti. Viss sakārtosies.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Pirmajā vietā mājas dzīve. Pievērsies saimniecības sakārtošanai, gatavo krājumus ziemai un parūpējies par savējiem. Ģimeniskā atmosfērā risināsies interesantas sarunas un dzims noderīgas idejas. Ja attiecībās kaut kas nenotiek tā, kā tu vēlētos, ir jāizrunājas. Mierīgi, ar izpratni un bez strīdēšanās. Kopā būšanu tīkamāku padarīs kopīgs izbrauciens. Kādam sirdslietas var saistīties ar ārzemēm.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Profesionālajā ziņā nemierīgs laiks. Var mainīties pienākumi un darba apstākļi, taču zini, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Šis ir piemērots laiks jaunam izrāvienam. Saņemsi noderīgu informāciju. Jāsargās no rutīnas. Ja esi ar kādu kopā jau ilgāku laiku, tad izdomājiet aizraujošu pasākumu, kā attiecības atsvaidzināt. Brīvajiem ļaudīm piemērots laiks, lai sirdslietās domātu par stabilitāti.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Interese par ģimenes vēsturi un ciltskoku. Sapulcini tuvākus un tālākus radus un sarīko ģimenes pasākumu. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Uzklausi un iedziļinies bērnu vēlmēs. Brīvajiem ļaudīm kaislības un dinamiski piedzīvojumi, pret kuriem tomēr vajadzētu izturēties vērtējoši. Raugies uz situācijām no prāta apsvērumiem. Pāriem jāgādā par pozitīvām pārmaiņām.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Jūtīgi un emocionāli uztversi visas norises, labprāt palīdzēsi cilvēkiem, iedziļināsies dažādās problēmās. Veiksmīgi veidosi kontaktus un iegūsi jaunus paziņas. Jāpievēršas bērnu vajadzībām. Sirdī klusa mīlestība un pārdomas. Vajadzētu pabūt vienatnē, lai sakārtotu domas, jo, iespējams, jāpieņem kāds svarīgs lēmums. Par to, kas uz sirds, izrunājies ar mīļoto.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Mazliet pārdomu vienatnē nenāks par skādi, nonāksi pie vērtīgām atziņām. Ir vērts nopietni pievērsties profesionālajai izaugsmei un karjerai. Brīvajā laikā dodies sabiedrībā! Laiks romantikai, randiņam un dzīves baudīšanai. Satiecies ar mīļoto, sarīkojiet pasākumu sev diviem vien, dodieties izbraucienā. Jāuzmanās no sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nospraud mērķi un rīkojies, par enerģijas trūkumu nebūs jāsūdzas. Prāts darbosies racionāli, un būs labas lietišķās idejas. Darbā nemierīgs periods, un vislabākā atpūta mājas atmosfērā. Par piekrišanas trūkumu sūdzēties nevarēsi, no tevis staros pievilcība. Cilvēki to pamanīs un novērtēs. Ja esi brīvs, saposies un dodies sabiedrībā, iespējama aizraujoša iepazīšanās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Jārada jaunas idejas, jāizvērtē līdzšinējās vērtības un dzīves stils. Maini to, ko sen esi vēlējies, mainies pats, un daudz kas notiks uz labu. Profesionālajā jomā jāmērķē augstāk pa karjeras kāpnēm, bet mājās jārūpējas par saticību. Ieklausies mīļotajā un nestrīdies, ja jūsu viedokļi atšķiras. Mierīgā sarunā ir iespējams kompromiss. Attiecību uzspodrināšanai vēlams ceļojums. Kādam caur ārzemju tēmu var nākt simpātijas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Apmeklē prezentācijas, saviesīgus pasākumus un iegūsti domubiedrus. Jauki brīži no kontaktēšanās ar draugiem un gandarījums no aktīviem un sportiskiem pasākumiem. Vari doties izbraucienā. Sirds ilgosies pēc saskaņas un ģimeniskuma. Pastāsti par savām vēlmēm mīļotajam cilvēkam, jo kā gan viņš citādi uzzinās, ko tu gribi. Nedrīkst uztiept viedokli un diktēt noteikumus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Intuīcija darbosies augstā līmenī, un būs arī jaudīgs radošais potenciāls. Neatkāpies no savām idejām, ja arī kāds par tām brīnās. Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai komunālos jautājumus. Pievērsieties kopīgiem mājas darbiem, tie satuvinās. Labprāt apspriedīsiet ikdienišķus saimnieciskus jautājumus un ģimeniskuma atmosfēra dos pozitīvas emocijas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Pārdomu periods, labprāt pavadīsi laiku vienatnē, tādējādi sakārtojot domas. Labs palīgs būs intuīcija. Darbā pienākumi būs atbildīgi un prasīs daudz enerģijas, taču ar rezultātu būsi apmierināts. Ilgosies pēc atbalsta un izpratnes. Pavadiet pēc iespējas vairāk laika divatā, būs par ko parunāt, un abi sapratīsiet, ka jums ir daudz kas kopīgs, līdzīgi pasaules uzskati.