Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Lieliska diena radošiem projektiem

Optimisma pilna diena, kad iespējamas laimīgas sagadīšanās, lieliska veiksme un savstarpēja labvēlība. Sekmēsies darbi, kas saistīti ar jaunu zināšanu apguvi, atpūtā būs iespējams apvienot patīkamo ar lietderīgo. Ieteicams doties iepirkties, jo iegādātais kalpos labi un ilgi. Vakarā cilvēki var kļūt ļoti lietišķi. Sakopojiet domas, būs darba pilna diena.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Iekšējas harmonijas un ārējas veiksmes diena. Labs laiks atpūtai, izklaidēm, kultūras programmas īstenošanai. Mēģiniet papriecāties par dzīves jaukajām norisēm.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Diena mudinās uz radošām izpausmēm, gribēsies meklēt oriģinālo un neparasto. Sievietes var kardināli mainīt savu ārējo imidžu. Nespēlējieties ar uguni, piemēram, neprovocējiet greizsirdību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Veiksme būs jebkurā komunikācijā, jo īpaši romantiskos kontaktos. Ļoti laba diena randiņam. Kā galveno kārti var izspēlēt savu šarmu un ārējo izskatu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Harmoniskas attiecības būs nodrošinātas. Nav ieteicams demonstrēt savu attieksmi ne pret notikumiem, ne cilvēkiem. Ja esat saņēmuši atbalstu, atbildiet ar to pašu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ideāla diena! Radošo profesiju pārstāvji saņems uzmanību un novērtējumu. Tie, kas iemīlējušies, var rēķināties ar sava mīļotā atbalstu. Ja gribat sastapt savu ideālu, palūkojieties apkārt.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būs apstākļi, lai uzlabotu atmosfēru mājās. Ģimenes mikroklimata uzlabošanai ieteicama spontāna ballīte. Neraugoties uz pozitīvo dienu, daudzi nervozēs.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Notikumi iepriecinās un viesīs cerības. Patīkamu tikšanos diena, arī atpūta būs sekmīga. Savas spējas atklāsit jaunā rakursā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Būs iespējas atslābināties un ieraudzīt dzīvi no patīkamās puses. Lietišķumam būs mazāka nozīme nekā veiksmīgam gadījumam. Atsakieties no pārlieka skarbuma.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Intuīcija strādās perfekti, arī apstākļi veidosies jums par labu. Jums palīdzēs draugi, bērni un radinieki. Manieres raisīs simpātijas pat nepazīstamiem cilvēkiem.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Ja vien iespējams, paņemiet brīvu šo dienu un veltiet to ģimenei, saviesīgiem pasākumiem. Pat darbaholiķiem būs iespēja aizmirst par darbu, ja vien paši to vēlēsies.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Lieliska diena radošiem projektiem. Būtu svarīgi nekautrēties un pievērst sev citu cilvēku uzmanību. Reklamējiet savus talantus, meklējiet partnerus biznesam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Dienas kopīgais tonis būs ļoti labvēlīgs. Iespējami patīkami notiku mi darbavietā. Pavērsies jauni ceļi draudzībai.