Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Aktīvs darbīgas nedēļas sākums

Aktīvs darbīgas nedēļas sākums. Cilvēki spēs pārvarēt nelabvēļu izliktos slazdus, radīsies jauni piedāvājumi, kas ļaus paplašināt biznesu. Problēmas nāks no daiļā dzimuma puses. Būs grūti adekvāti izpaust emocijas un saprast savas intuīcijas balsi. Varēs vienlaikus darīt vairākus sīkus darbus. Galvenais – nezaudēt realitātes izjūtu. Romantiskajās attiecībās būs daudz haosa un neskaidrību.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Obligāti jāseko līdzi veselībai, nedrīkst ignorēt vismazākos simptomus. Labs laiks mācību sākumam. Darījumos nezaudējiet realitātes izjūtu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Konkrēti uzdevumi noteiks ne tikai šīs dienas ritmu. Pievērsiet uzmanību partnera vajadzībām. Darījumos paļaujieties uz kvalifikāciju.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būsiet uz veiksmes viļņa. Varēsiet strādāt, neizkāpjot no mašīnas, nekāpjot ārā no dīvāna. Pieaugs Dvīņu – sieviešu autoritāte, jāpievērš lielāka uzmanība ārējam veidolam.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Pat šīs zīmes izteiktiem vientuļniekiem gribēsies komunikāciju ar tuviem cilvēkiem. Sievietes veiksmīgi vērps tīklus partnerattiecībās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Varēsiet baudīt savu principu un neatlaidības augļus, turklāt no jebkuras situācijas iziesiet kā uzvarētāji. Zvaigznes iesaka padomāt par profesionālo attīstību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Citi nevarēs jūs nepamanīt, tāpēc nepārcentieties, pievēršot sev uzmanību. Nekritizējiet sievietes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Diskutēsiet un strīdēsieties procesa pēc, ne tāpēc, ka gribēsiet gūt skaidrību. Būsiet pārāk aizņemts ar savām personiskajām attiecībām. Izvairieties būt pārlieku naivs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nervu sasprindzinājums būs dienas fons, bet nevarētu teikt, ka tas slikti iespaidos jūsu uzvedību un notikumus. Lieliskas idejas un materiāla veiksme.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ja netēlosiet donkihotu un necīnīsieties ar vēja dzirnavām, tad tiksiet pāri dažādām likstām. Koncentrējieties uz galveno.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Būs jāiztur milzīga informācijas lavīna, tāpēc ierobežojiet telefona sarunas un saraksti. Vakarā izbrīvējiet laiku radiniekiem.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Būsiet veiksmīgi biznesā un pārrunās. Ja pieslēgsiet prātu, tad radīsiet nestandarta risinājumu senai problēmai.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nāksies skaitīt savus ietaupījumus, plānot tēriņus. Galvenais šodien – pārvarēt savus sliktos ieradumus un rīkoties netradicionāli.