Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vīriešiem vajadzētu piekāpties

Notikumiem būs duāla daba. Kāds izvēlēsies būt cirka meistars, kāds – mednieks, ar visiem no tā izrietošajiem riskiem. Mīlestībā harmonija iespējama vien tad, ja abi būs rūpīgi un gādīgi, ar patiesu uzmanību viens pret otru. Vīriešiem vajadzētu piekāpties, lai gan gribēsies komandēt. Ar vīriešiem nevajadzētu dalīties par tīri sievišķīgiem jautājumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Finansiālās problēmas var aizskart prestižu. Ir vērts nemānīt pašam sevi par stabilitāti. Ieteicams savas intereses upurēt citu, pat svešu cilvēku, vajadzību apmierināšanai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labvēlīga diena, pilna ar saskarsmi, jo īpaši ar radiniekiem. Vakarā labāk paklusēt, nebūt sīkumainiem un neteikt piezīmes mājiniekiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Labs laiks, lai iegūtu kāroto, bet nāksies pacīnīties un labi daudz strādāt, pielikt spēkus, bet – ne brutālu un agresīvu spēku. Mīlestībā veiksies tiem, kuriem jau ir attiecības.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Daiļais dzimums viegli komunicēs, būs draudzīgas, bet – nav vēlams notriekt finansiālos ietaupījumus. Vīriešiem ļoti ieteicams pievērst uzmanību savam runas veidam. Vakarā – krasas emocionālas svārstības.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nepalaidiet garām izcili labu brīdi, lai būtu kopā ar draugiem. Lauvas būs līdzsvaroti, tomēr nav ieteicams plānot daudz darbu, labāk laiku pavadīt tuvu cilvēku kompānijā. Pretējais dzimums pievērsīs pastiprinātu uzmanību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ja vien pieliksiet nedaudz pūļu, spēsiet būt gan asprātīgs, gan informēts, gan paveikt sen iecerēto. Dienas moto – kodolīgums ir talanta māsa.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Veiksme dažādu līmeņu darījumos. Profesionāli un gramatiski pareiza runa spēs atvērt daudzas durvis un atrisināt daudzus jautājumus. Veltiet laiku arī tikai sev.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Varat justies uzskrūvēts, tas laupīs prāta skaidrību. Emocijas un jūtas var izrādīties maldi, sapņi vai ilūzijas. Augstas darbspējas un režīma ievērošana ļaus dienu neaizmest pa vējam.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Milzīgs radošs pacēlums ne tikai darbā, bet arī mājas lietās. Pārējie no jums var sagaidīt paaugstinātu prasīgumu un subjektīvismu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vieglu ceļu nebūs. Pašdisciplīna būs labākais sabiedrotais. Atcerieties, ka nemitīgi jāpaaugstina sava profesionālā kvalifikācija, citādi paliksiet iepakaļ.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Pieklusiniet savu avantūrismu un nepametiet līdz galam nepadarītus darbus, līdz ko zaudējat par tiem interesi. Ir liela iespējamība nokļūt sveša garastāvokļa ietekmē.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Jo īpaši sievietes jutīs lielo bezdibeni starp vēlmēm un realitāti, sapņiem un iespējām. Varat būt mierīgi – notikumi un cilvēki neļaus ieslīgt depresijā.