Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena simbolizē krāpšanos

Situāciju atkārtošanas, pagātnes atgriešanas un nākotnes pārdomu diena. Ja neesat beiguši kaut ko agrāk, šī lieta vai situācija var atkārtoties, pat mainītā variantā. Noteikti jāvelta uzmanība bērniem, jādāvina viņiem dāvanas. Ieteicams atdot parādus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Diena sola kardināli mainīt dzīvi. Esiet gatavi pārmaiņām – iedomātais var ļoti drīz īstenoties dzīvē. Pacentieties plānot jaunus projektus saskaņā ar citu vēlmēm.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Aktīva, radoša diena, kura paies diezgan sasprindzināti: jums būs vairāk emociju nekā prāta. Tas var izraisīt konfliktus un negatīvi ietekmēt veselības stāvokli.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Radoša diena, kad iespējams dažādu notikumu daudzums. Nelabvēlīgs laiks darījumu kontaktiem, līgumu slēgšanai, lēmumu pieņemšanai. Ārzemju brauciens pie ūdens būs veiksmīgs.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Labvēlīga diena darījumu kontaktiem, līgumu slēgšanai un lēmumu pieņemšanai. Bet nav ieteicams ņemt kredītus – jūs, visticamāk, nepareizi novērtējiet savas finansiālas iespējas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ieteicams sagatavoties pārmaiņām – parādīsies jaunie perspektīvie plāni, kuri sola naudas ienākumus. Nav izslēgts, ka šodien jūsu privātā dzīve var būt ļoti tuvu saistīta ar darbu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Šodien iedomātais var īstenoties. Bet nav ieteicams uzņemties to, par ko jums nav pilna priekšstata. Jūs gaida emocionāls pacēlums. Rūpes pastāvīgi atgādinās par sevi un prasīs uzmanību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Aktīva un radoša, bet sasprindzināta diena. Nav ieteicams riskēt vai pirkt dārgas mantas. Jūsu bērni vai mīļotais cilvēks šodien var kļūt par iedvesmas avotu, sagādājiet viņiem svētkus!
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Veltiet šo dienu dzīvesvietas labiekārtošanai, lai darbs un karjera paliek otrā plānā! Dzīvesbiedriem ir labvēlīga kopīga darbība. Nav ieteicams aizrauties ar alkoholu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Nevaldāma fantāzija kopā ar godkārību var kļūt par satriecošas neveiksmes vai spilgtas veiksmes iemeslu. Esiet uzmanīgi īsā braucienā, sabiedriskā transportā – iespējamas zādzības.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Saspringta diena, iecerētie plāni un jebkuras aktīvas darbības nesniegs vēlamo rezultātu. Izslēdziet no savas ēdienkartes smagus ēdienus, atjaunojiet spēkus svaigā gaisā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Radinieki un tuvinieki nolems mazliet saldināt savus lūgumus un solīs kaut ko maiņā pret jūsu lojalitāti pret viņiem. Pacentieties kontrolēt savas emocijas, sargiet acis.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Diena simbolizē krāpšanos. Šodien ieteicams nodarboties tikai ar ikdienas pienākumiem. Nav vēlamas neapdomātas darbības, sevišķi ģimenes attiecībās. Ierobežojiet kontaktus.