Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Nav vēlams pieņemt kardinālus lēmumus

Nāksies papūlēties, lai paši sevi ieliktu zināmos rāmjos, pašorganizētos darbam. Iespējamas grūtības diskusijās, izmantojot aizliegtus paņēmienus strīdos un manipulējot ar cilvēkiem. Var būt vēlēšanās tiekties it kā divās pretējās pusēs. Dienas otrajā pusē šaubas neļaus izdarīt pareizo izvēli, un var būt brīdis, kad patiešām nav ieteicams šaubīties. Nav vēlams pieņemt kardinālus lēmumus.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Saspringta diena ar ļoti daudziem pienākumiem ģimenē. Būsit ļoti strauji un asi, uzstājīgi un izlēmīgi aizstāvēsit savas līdera pozīcijas. Pieturieties neuzbrukšanas teorijai.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būsit koncentrējušies uz personiskajām problēmām, būs arī paaugstināta uzmanība par profesionālo jautājumu estētisko pusi. Šķēršļus var radīt kolēģu paaugstinātās prasības.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Īpaši noderēs spēja pašsavaldīties. Dienas pirmajā pusē veiksmīgi būs darījumu braucieni. Labs laiks investīcijām.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Labs periods, lai kvalitatīvi mainītu apstākļus darbā un sadzīvē. Ne bez grūtībām izdosies virzīt savas idejas. Gribasspēks būs nepieciešams, risinot principiālus jautājumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Esiet uzmanīgi un apdomīgi, tērējot naudu. Var risināt jautājumus, kas saistīti ar investīcijām. Jaunas iepazīšanās var būt liktenīgas. Izvēlīgums ļaus nekļūdīties izvēlē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būsit enerģiski un komunikabli. Lielāko dienas daļu aizņems domas un rūpes par tuviem cilvēkiem un draugiem. Būsit koncentrējušies uz kapitālu un tā vairošanu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Varēsit sevi parādīt no labākās puses, jo īpaši tad, ja sev nepatīkamus cilvēkus diplomātiski turēsit pieklājīgas distances attālumā. Lieliski izdosies risināt sarežģītus intelektuālus jautājumus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Laba diena, lai sasniegtu to, kas obligāti jāiegūst. Neskādēs priekšnieku atbalsts, arī oriģināla pieeja sarežģītu jautājumu risināšanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nav vērts nodarboties ar vakardienas darbiem. Jaunus piedāvājumus izvērtējiet uzreiz. Savu mērķu realizēšanai būs nepieciešami papildu informācijas avoti.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienas rezultativitāte būs atkarīga no tā, kādā garastāvoklī sāksit dienu. Labas sekmes saimniecisko un ģimenes jautājumu risināšanā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Labs laiks, lai sistematizētu, ieviestu kārtību darbos, sakaros un lietās. Labāk atteikties no tā, kas novecojis.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labvēlīgs laiks, lai viegli rastu kopīgu valodu ar tuviem cilvēkiem. Spēsit izmantot situācijas, arī nedaudz mahinācijas, pat kādu piemānīt, lai tikai panāktu savu.