Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena, lai piepildītu solījumus

Vecas problēmas varēs risināt pa jaunam. Grūtā darbā varēs gūt atbalstu no malas, bet ieinteresētiem cilvēkiem paplašināsies darbības perspektīvas. Labs laiks, lai iedziļinātos niansēs. Šodien dotie solījumi būs jāpilda. Ja pazemināsiet prasības, uzlabosies attiecības ar jums svarīgiem cilvēkiem. Svarīga precizitāte.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Aktīvā tempā paies diena. Rīta pusē varat veikt sev nepatīkamus darbus, radinieki un bērni var uzkrist vienlaikus. Attiecībās traucēs lepnība.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Noskaņojums sekmēs veiksmi darbos un mīlestībā. Sekmes darbos, kas saistīti ar finansēm un veselību. Lai gūtu veiksmi, vajadzēs izdomāt ko oriģinālu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Stresains periods, kas tomēr var atnest arī veiksmi, izdevīgumu un jaunus sakarus. Nav ieteicams uzņemties papildu pienākumus.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Laba pašsajūta un noskaņojums būs galvenie faktori veiksmes pamatā. Neiztiksiet bez oriģinālas pieejas risināmajiem jautājumiem. Izvairieties no konfliktiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas pirmā puse piemērota finansiālu jautājumu risināšanai, pārrunām un nozīmīgiem pirkumiem. Sīkas nepatikšanas labāk ignorēt. Pabeidziet iesāktos darbus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nāksies būt aktīvam un možam, pat neraugoties uz sīkām likstām. Varat būt pārāki intelektuālā jomā, bet ne jau vienmēr tas jādemonstrē. Vakarā varat atslābināties.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Profesionālā darbība un aktivitāte darījumos var atnest gaidīto rezultātu, augstu novērtējumu un arī atalgojumu. Vakarā nāksies risināt tuvu sieviešu problēmas.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Kareivīgs noskaņojums un smalka jušana. Pievilt varat tikai pats sevi. Plānojiet budžetu, lūdziet materiālu atbalstu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Aktīva diena, kad var risināt sadzīviskus un darījumu jautājumus, ienaidniekus izvedīsiet, kā mēdz teikt, tīros ūdeņos. Garastāvoklis un emocionālais noskaņojums būs svārstīgs, kā jau ierasts.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Izmantojiet gudras sievietes padomu. Labvēlīgs periods profesionālajā jomā. Varat rēķināties ar ietekmīgu cilvēku atbalstu.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Problēmas nomainīs cita citu, un tām nebūs redzamas beigas. Visus kārtējos uzdevumus ieteicams izpildīt pat tad, ja tam jāvelta savs brīvais laiks.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Īsi braucieni un rūpes par mājsaimniecību – ar to būs aizņemta ja ne visa diena, tad domas gan. Nav ieteicams aizkavēties darbā un uzņemties papildu slodzi.