Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Izklaidība un iedvesma neļaus būt secīgiem darbos

Agrs rīts – ideāli piemērots ilgtermiņa darbu un izdevumu plānošanai, visu būs iespējams realizēt. Dienas pirmajā pusē ieteicams uzsākt pasākumus, kas vērsti uz veselības uzlabošanu, ieviest skaidrību darbos un finanšu dokumentos. Ieceres gan ieteicams paturēt pie sevis. Izklaidība un iedvesma neļaus būt secīgiem darbos. Ir liels risks jeb iespējamība pieļaut kritiskas kļūdas.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena, kad jāņem tas, ko dod un pat mazliet vairāk. Diena labvēlīga dažādu veidu finanšu operācijām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Pienākumu, rūpju un komunikācijas diena. Sadzīves problēmas izdosies atrisināt ļoti laikus, ja vien palīdzēs ģimenes locekļi. Ja pieliksiet pūles, var būt veiksme finanšu operācijās.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Neuzspiediet savas idejas citiem. Laba diena labklājības vairošanai, izmantojiet senus sakarus un starpniecības pakalpojumus. Haoss domās traucēs realizēt iecerēto.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. No daudzajiem variantiem intuīcija izvēlēsies labāko. Visu sarežģīto mēģiniet vienkāršot, bet no redzesloka neizlaist būtiskus apstākļus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nemierīgs, taču pozitīvs periods. Nav ieteicams emocijas un jūtas turēt pie sevis, tas var novest pie emocionālas krīzes. Iespējami tēriņi, patīkami pārsteigumi un pirkumi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Diena, kad būsiet īpaši jutīgi, pavisam noteikti – pret smaržām. Ieteicams pievērsties savai ārienei, sekot līdzi manierēm. Īpašs šarms un pievilcība garantēs harmoniju intīmajā dzīvē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Paaugstināta interese par jūtu sfēru un attiecībām var traucēt darba procesam. Varat gaidīt strauju pavērsienu notikumos. Dienas otrajā pusē svarīgi nekrist panikā, neļauties haosam.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Aktīvs periods, kad emocionālā spriedze var būt pārāk liela un emocijas var izpausties pārāk atklātā veidā. Izmantojiet fizisku slodzi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti piemērota diena kontaktiem ar cilvēkiem no citām valstīm. Var rasties problēmas ar dzīves telpu. Pārāk spēcīga emociju kontrole var novest pie noguruma.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Lieliska diena ienākumu palielināšanai, peļņas gūšanai no izdevīgiem darījumiem. Darba procesu var traucēt haoss un apkārtējo emocionalitāte.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Rutīnas darbu atkārtošana vairos līdzsvara sajūtu un harmoniju. Būsiet īpaši jutīgi pret savu tuvinieku vajadzībām. Galvenais – nekrist depresijā no milzīgā darbu apjoma.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labvēlīgo periodu var sabojāt tikai nepamatota un sakāpināta emocionalitāte. Iespējams, ka vairosies materiālā labklājība un arī notiks ilgi gaidītās pārmaiņas personiskajā dzīvē.