Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labāk nejaukties svešās lietās

Dienas pirmajā pusē būs aktuāli budžeta un finanšu jautājumi, pieaugs arī nepieciešamība nokārtot jautājumus ar varas iestādēm. Laba diena kontaktu veidošanai un biznesa attīstīšanai jebkurā jomā. Slēpti motīvi ietekmēs attiecības. Iespējama nosliece uz oriģināliem pirkumiem. Dienas otrajā pusē labāk nejaukties svešās lietās.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Svarīgi neidealizēt cilvēkus. Iepriekš apdomājiet, ko runājat. Intuīcija līdzēs iztēloties tālas perspektīvas profesijā. Gribēsiet būt uzmanības centrā, bet – vai vajag?
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ar ļoti svarīgas iepazīšanās starpniecību varēsiet iegūt svarīgu informāciju, bez kuras nebūs iespējama kāda projekta tālāka attīstība. Emocionāla pārslodze ļoti ietekmēs veselību.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena, kad labāk netērēt līdzekļus. Racionāla pieeja lietām ļaus īstenot senu sapni. Impulsīvus pirkumus labāk izslēgt.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Intelektuālam darbam nepiemērots laiks. Darījumiem piemērots rīts, vēlāk būs grūti vienoties. Ļoti liela nosliece iegādāties nestandarta pirkumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Dienas pirmajā pusē labāk paveikt lielāko daļu no ieplānotā. Var būt grūtības komunikācijā ar darījumu partneriem, tie pat var iziet ārpus strīdu rāmjiem. Laba diena nejaušiem ienākumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Mīlas pārdzīvojumu un radošu panākumu diena. Garastāvokli sabojāt varat tikai pats sev. Nemeklējiet vārdu jēgu, nekonfliktējiet par sīkumiem un neprasiet pārāk daudz no citiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ja esat nolēmis paaugstināt profesionalitāti, dariet to šodien – būs sekmes gan mācībās, gan jaunu kontaktu dibināšanā. Koncentrēšanos uz pienākumiem var atalgot ar paaugstinājumu karjerā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies šķetināt tuvinieku problēmas, daudz braukāt un komunicēt. Visi šķēršļi ir pārvarami ar možu garu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Labs periods, kad nāks atbalsts no draugiem un viņu sakariem. Padosies izglītības projekti un visi tie darbi, kas ved uz atjaunotni. Vēlami izbraucieni.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Labs laiks, ja vien neizdabāsiet spontānām iegribām un velti netērēsiet finanses. Jebkurš darbs, kas tiks veikts rūpīgi un uzcītīgi, nesīs materiālus bonusus.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Daudz ko paspēsiet izdarīt. Darba lietas vīsies kopā ar problēmām ģimenē. Pārlieka emocionalitāte un spēja plānu maiņa var sabojāt attiecības.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Labs periods komunikācijai ar tuviem cilvēkiem un aizbildniecības saņemšanai. Intuīcija palīdzēs laikus apstāties. Neieciklējieties uz nepatikšanām.