Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Līdz gada beigām vēl tik daudz jāpaspēj paveikt

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Līdz gada beigām vēl tik daudz jāpaspēj paveikt. Rūpīgi visu saplāno, citādi nāksies skriet pa galvu, pa kaklu. Svētkos dodies izklaidēs un piedalies saviesīgos pasākumos, ies jautri! Būsi šarmants un pievilcīgs, un par uzmanību nenāksies sūdzēties. Izejot sabiedrībā, gūsi piekrišanu, un brīvajiem ļaudīm ir lielas iespējas satikt jauku cilvēku, ar kuru rodas simpātijas no pirmā acu skata.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Saimniekošanai mājās laika atliks maz, jo lielāko daļu veltīsi darbam un sabiedriskām aktivitātēm. Tā kā svētku brīvdienas šogad būs garākas, vari ieplānot ceļojumu. Attiecībā uz sirdslietām noskaņojums mazliet domīgs. Kādā brīdī varbūt liksies, ka viss nenotiek pēc tava prāta. Neuztiep savu viedokli un vēlmes, bet ieklausies savā otrajā pusītē.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Sapratīsi, ka pirms gadumijas mājās vēl tik pulka darāmā. Lai viss notiek raitāk, sarīko ģenerāltīrīšanu, iesaistot mājiniekus. Svētkos klāj galdu un aicini ciemos radus un draugus. Sirds ilgosies pēc kaut kā liela un skaista, būsi atvērts pārmaiņām un piedzīvojumiem. Kādam iespējama nozīmīga tikšanās saistībā ar ārzemēm. Pāriem vēlams doties kopā izbraucienā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būsi tā aizņemts ar darbu vai biznesu, ka teju vai attapsies svētku vakarā pie nepušķotas eglītes. Toties ir iespējas daudz izdarīt un labi parādīt sevi profesionālajā jomā. Veiksme lietišķās darīšanās. Svarīgas ģimeniskās vērtības un saprašanās. Ja esi ar kādu kopā, izdomā, kā ikdienu padarīt krāsaināku un kā iepriecināt otru svētkos. Brīvajiem ļaudīm iespējas izveidot ciešas attiecības.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Gribēsi ar pilnu krūti baudīt dzīvi, ķerties pie jauniem projektiem, kaut ko manīt un pārkārtot. Labas iespējas darba jomā – tas, ko iesāksi tagad, dos rezultātu ilgtermiņā. Paļaujies uz saviem spēkiem! Daudzkrāsaini piedzīvojumi vilina un ieintriģē, taču daudz svarīgākas ir stabilas vērtības. Labs laiks, lai veidotu nopietnas attiecības, dotos laulības ostā, sāktu kopdzīvi.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Iespējams, vajadzēs risināt kādus ar mājokli saistītus jautājumus, sakārtot attiecības ar nama apsaimniekotājiem vai komunālajiem dienestiem. Svētkos aicini kopā tuvus un tālus radus. Privātajā dzīvē iespējami jauni pavērsieni un aizraujoši piedzīvojumi. Sirds iesils, un dzīve uzdzirkstīs kā šampanietis. Ja tev ir otrā pusīte, noteikti kaut ko kopā pasāciet.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Pirmajā vietā ģimene. Vislabāk jutīsies ar savējiem un nenogurdams par viņiem rūpēsies. Svētkos visiem kopā būs sirsnīgi un jautri. Pievērsies pedagoģiskajiem jautājumiem un iedziļinies bērnu vēlmēs. Sirds atvērta labestībai un mīlestībai. Ja kaut kas uz sirds vai dara nemierīgu, izrunājies. Sarīkojiet kopā romantisku pasākumu vai dodieties nelielā izbraucienā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Labprāt uzturēsies mājās, saimniekosi un pavadīsi laiku ar savējiem. Sirsnīgas sarunas, domu apmaiņa un kopīgas idejas. Pirms svētkiem varat uzlabot un izdaiļot mājokļa interjeru un tad aicināt viesus. Drēgnajos ziemas vakaros sirdi sildīs mīļas emocijas. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savu otro pusīti. Daudz runāsieties un kopā saimniekosiet. Saprašanās no pusvārda.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Gada nogale paies steigā, cenšoties nokārtot dažādus lietišķos jautājumus. Tāpēc pie pirmās iespējas atrodi laiku, lai atvilktu elpu. Ziemassvētkus nosvini klusā mājas atmosfērā, bet Jaungadā dodies izklaidēs. Kaislības dzirkstīs, garlaicīgi nebūs, un iespējami aizraujoši piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no neapdomīgām dēkām, bet pāriem jāgādā par saticību. Vēlams kopīgs izbrauciens.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Mājas dzīve ritēs diezgan nemierīgi, gribēsi tur ieviest savu kārtību, bet respektē citu ģimenes locekļu domas. Pašam uz gadumijas sliekšņa vajadzētu apstāties un izvērtēt, kas paveikts un ko tu gribētu. Varbūt vēlēsies vairāk, nekā šobrīd dots. Paraugies uz lietām ar objektīvu skatienu. Vai esi skaidrībā, pēc kā patiesi ilgojies? Piemērots brīdis attiecību stiprināšanai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Veiksmīgs laiks kontaktu veidošanai, domubiedru un jaunu draugu iegūšanai. Labi sapratīsies ar cilvēkiem un iegūsi viņu simpātijas. Svētku laikā nopietnas pārdomas par plāniem un vērtībām. Mīlestība sildīs sirdi un dos pozitīvas emocijas. Šis ir piemērots brīdis, lai sakārtotu attiecības, tiktu skaidrībā ar jūtām un izrunātos ar mīļoto cilvēku. Ja kaut kas uz sirds, neturi to sevī.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Nepārstrādājies, neiesaisties strīdos un taupi spēkus. Svētku laiku vēlams pavadīt mierīgi, nedaudz pasvinot un atpūšoties. Drīzumā var pavērties jauni izaicinājumi profesionālajā jomā. Sirdi sildīs mīļas emocijas. Neslēp tās, bet dalies ar savu otro pusīti. Labestība un mīlestība divatā dubultojas. Brīvajiem ļaudīm var rasties kādas simpātijas, taču esi apdomīgs un neiesaisties dēkās.