Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Finansiālu darījumu diena

Finansiālu darījumu diena. Galvenais, lai naudas pelnīšana nepārvērstos par smagu un nogurdinošu pienākumu. Finanšu magnātus un tos, kas prot rīkoties ar naudu, gaida īpaša veiksme. Mīlas dzīve arī sagādās daudz patīkamu brīžu. Mēģiniet saglabāt mieru un pārāk emocionāli nereaģējiet uz sīkumiem, arī kritiskām situācijām.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Jo plašāki un ambiciozāki būs plāni, jo vairāk motīvu jūs mudinās izmantot paralēlas finansiālas plūsmas. Pārskatiet uzdevumus, jo, iespējams, kaut ko būsiet palaidis garām vai sapratis nepareizi.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Veiksmīga diena uzņēmīgajiem un darījumu cilvēkiem. Būs iespējas koncentrēt spēkus un pievērsties jūs interesējošai tēmai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Intelektuālās un materiālās vajadzības nebūs saskaņā, bet atradīsies dažādos plauktiņos. Situācija var mudināt uz slepenību, piemēram, slēpt ienākumus, tikšanās...
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Praktiskums nebūs šķērslis attiecībās. Būs apstākļi, kas mudinās ļauties kārdinājumam. Milzīgs pievilkšanas spēks būs nesasniedzamajam.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Mērķi un plāni nebūs patstāvīgi, var arī pietrūkt pārliecība par materiālo stabilitāti. Iespējams, kaut ko gribēsiet noslēpt, bet tas nostrādās tikai kā pagaidu manevrs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Svarīgi dienu veltīt biznesa paplašināšanai, ienākumu vairošanai. Ir vērts ar jaunu skatu paraudzīties uz senām un malā noliktām idejām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Svarīga būs uzmanība. Finansiālās, personiskās un darījumu jomas būs cieši savijušās. Iespējams, jūs iesaistīs biroja intrigās.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Uzmanība fokusēsies uz radošu ideju realizāciju. Daudzi var būt spēcīgu emociju varā. Iedvesmu var sniegt senas simpātijas nejauša uzrašanās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Nemierīga un nepastāvīga diena. Var nākties risināt senas lietas (dokumentus, korespondenci, solījumus...). Pārmaiņas mājās prasīs psiholoģisku noturību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Uztraukumus radīs pārticības un draudzības perspektīvas. Atstājiet mierā jomas, kur viss šķiet iestrēdzis, pievērsieties tam, kur «ceļš ir vaļā».
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Apstākļi nelutinās. Lai nezaudētu entuziasmu un nezaudētu kvalifikāciju, izmantojiet ierasto paņēmienu – iet pa neformālu attiecību ceļu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Sirds būs atvērta mīlestībai, arī greizsirdībai un ideālismam. Mēģiniet nelidot mākoņos, mēģiniet maksimāli skaidri apjaust notiekošo. Nesteidzieties ar nozīmīgiem lēmumiem un pirkumiem.