Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Pārsteidzoši patīkama diena

Cilvēkus ar plašu interešu loku un aktīvu dzīves pozīciju gaida piesātināta un arī pārsteidzoši patīkama diena. Var doties nelielā ceļojumā, izdosies satikt interesantus cilvēkus un iegūt noderīgu informāciju. Ja spēsit uzturēt sarunu, ir iespēja ienaidnieku pārvilkt savā pusē. Mīlas frontē pat smaids vai pareizi izteikts kompliments var nospēlēt izšķirošu lomu.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena ļaus nedaudz atslābināties, samazināt koncentrēšanos. Konkrētus darbus labāk risināt no rīta, bet atcerieties – neesat apdrošināti pret kļūdām.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Neesiet pārāk uzstājīgi un stūrgalvīgi. Apstākļi, ja vien tos neignorēsit, virzīs pareizā gultnē. Vai būsit gatavi mainīt kursu?
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena var sākties nervozi, ar mēģinājumiem kaut ko labot. Ja vilciens jau aizgājis, atzīstiet to un netērējiet enerģiju velti. Ieteicams apdomāt to, ko esat uzzinājuši.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ziņkārība būs dienas dominante. Gribēsit gūt un meklēsit jaunus iespaidus, piedzīvojumus. Darījumu un personiskās iniciatīvas nav vēlamas.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Izcili laba diena neformālai komunikācijai. Laba diena, lai noslēgtu iesāktus darbus. Vakarā nav ieteicams būt publiskās vietās, ja tomēr – tikai senu, labu draugu kompānijā.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams strauji mainīt taktiku un uzņemties jaunus sarežģītus uzdevumus. Izklaidība traucēs uzņemt vajadzīgo tempu un pareizi izkārtot prioritātes.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Laba diena. Ja vakardiena atstājusi nepatīkamus nosēdumus, šodien viss sakārtosies. Savas kļūdas uztveriet kā mācības.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Vislabāk būs, ja visu atstāsit tieši tā, kā ir. Neķerieties klāt jauniem darbiem – uzmanība izplūdīs uz daudziem sīkumiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Vislabākais risinājums šodienai – neko neplānot, jo īpaši svarīgas tikšanās un pirmā raunda sarunas. Neuzspiediet citiem savu esību un neturiet akmeni azotē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Rutīnas pilna diena. Nerēķinieties ar lieliem sasniegumiem. Pat ja notiks kas līdzīgs, tad tas būs nevis šodienas, bet iepriekš paveiktā sekas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Radošiem darbiem, jo īpaši – literārām nodarbēm piemērota diena. Vētrainas diskusijas nav vērts ievest sasprindzinājuma režīmā. Nesenus strīdus varēsit nogludināt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Vislabākā īpašība šodien – spēja laikus apstāties. Ja neesat virsotnē, tad netaisnojieties un neko nepierādiet, jo tas šodien visu tikai saasinās.