Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Vientuļajiem gaidāma jauka iepazīšanās

Daudzi varēs sajusties kā brīnumdari. Daudz kas notiks tikai tāpēc, ka cilvēki par to būs iepriekš iedomājušies un iecerējuši. Bet atcerieties – viena negatīva doma, jo īpaši dusmas un skaudība, greizsirdība un nepatika, būs spējīga sagraut dienas pozitīvo spēku. Vientuļiem cilvēkiem var būt jauka iepazīšanās. Pirkumi gan nebūs racionāli.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena sāksies pozitīvi, bet diez vai notiks kas būtiski jauns. Pēc pusdienlaika palielināsies kļūdu iespējamība. Nevajag pieņemt svarīgus lēmumus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rīts nebūs diez cik produktīvs. Dienas otrā puse būs daudz harmoniskāka, bet reāli panākumi iespējami vien tad, ja būsit maksimāli uzmanīgi un neļausit vaļu izklaidībai.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Esiet uzmanīgi, situācija nebūs diez cik skaidra. Pret vakaru pastiprināsies haoss sadzīvē un darbā. Ļoti būtiski apzināties savus pienākumus, jo īpaši ģimenē.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nepieņemiet lēmumus, kas skar darba pienākumus. Ir vērts atlikt braucienus ar konkrētu mērķi. Uzmanīgi kontaktējieties ar ārzemniekiem. Neaizraujieties ar pašārstēšanos.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Neuzsāciet neko būtisku. Kārtējo pienākumu risināšanu labāk atlikt uz pēcpusdienu. Pēc pusdienlaika liela iespēja kļūdīties neuzmanības dēļ. Nepārliecinātie var nokļūt citu psiholoģiskajā ietekmē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Visa diena paies, lavierējot starp šaubām un minējumiem. Sīkas lamatas būs teju vai uz katra soļa. Liela iespējamība kļūdīties. Melanholija, šablonveida domāšana un slinkums būs galvenie traucēkļi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Jo tuvāk nāks vakars, jo vairāk slēptu problēmu. Slēpti nelabvēļi izmantos katru iespēju ieriebt. Nav ieteicams doties tālā ceļā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Iedvesma pieklusīs, tāpat arī entuziasms. Daudziem lieliski noderētu intuīcija, bet, ja tā nestrādās, lieciet lietā novērojumus. Esiet gatavi tam, ka pastiprināsies intrigas.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Pieaugs nenoteiktība, kas saistīta ar statusu, dzīvesvietu, profesionālo noslogotību. Ir liela iespējamība neadekvāti novērtēt savas spējas, pretinieku un zemūdens akmeņus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Atsakieties no vēlmes visu kontrolēt. Izmantojiet iespēju mācīties. Nepaļaujieties uz savu pieredzi, šobrīd tā var jūs pamatīgi pievilt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Sabiezēs negaisa mākoņi tajās jomās, kurās jums būs īpašas intereses. Nav izslēgts, ka dabūsit labot paša augstprātības un nolaidības kļūdas.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Galvenais uzdevums – pareizi orientēties galvenajos uzdevumos. Galveno uzmanību veltiet citu uzvedības nianšu tulkošanai, tās ne tikai daudz pateiks par konkrēto cilvēku, bet arī par jums nezināmiem notikumiem.