Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien jāizvairās no konfliktiem

Saspringta un konfliktaina diena. Attiecībās ar tuviem cilvēkiem jāmēģina neiziet uz konfliktu, neatcerēties senus pāri darījumus, nebūt rupjiem. Mēģiniet dienu nodzīvot ar minimālu agresiju pret apkārtējo pasauli, un tad arī jums nebūs par ko sevi vainot. Sirdslietās iespējami pārpratumi un neparasti piedzīvojumi. Darījumu cilvēki var uzticēties tikai pārbaudītiem partneriem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Vislielāko uzmanību veltiet situācijai mājās, nenāktu par ļaunu atjaunot dizainu, mainīt iekārtojumu. Konfliktus var izraisīt tikai jūsu taisnprātība un nevēlēšanās uzklausīt citus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Harmoniska diena, kurā netrūks sīku bonusu, un jo īpaši veiksies sievietēm. Veiksmīga apstākļu sakritība ļaus jums palikt komforta zonā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Daudz ko sasniegsiet, balstoties uz intuīciju. Iespējama paaugstināta interese par psiholoģiju, kulināriju, dizainu. Nepatīkamas sajūtas var radīt bailes par drošību.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Piekopsiet dažādu taktiku – atkarībā no veicamajiem darbiem. Ja būsiet enerģiski, uzņēmīgi, būsiet gatavi riskam un konkurencei, kas šodien jo īpaši noderēs.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nav ieteicams paļauties uz saviem talantiem, pieredzi un harismu. Pārsteigumu var sagādāt apkārtējā vide. Pozīciju stiprināšanai būs nepieciešama finansiāla un psiholoģiska apdrošināšana.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Labāk neriskēt. Visu, kas būs nepieciešams, spēsiet iegūt ar maigiem un nesāpīgiem gājieniem. Diena veiksmīga komunikācijai. Ja izšķiraties par ekstrēmu rīcību, parūpējieties par drošību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Vairākumam imponēs mierīga politika. Iespējams, pastiprināsies domstarpības darījumu, attiecību, ideoloģiskajā sfērā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jūs gaida atbalsts ļoti riskantā darbā. Iespējams, ka tas būs tikai psiholoģisks atbalsts, finansiāls pastiprinājums. Ja jums nav, uz ko atbalstīties, paļaujieties uz intuīciju.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Būs nepieciešama adrenalīna deva, bet nemeklējiet to pārāk riskantās nodarbēs. Pārlieku straujai rīcībai sekas var būt neparedzamas.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Stratēģijas izvēle būs atkarīga no faktoru kompleksa. Jebkādai komunikācijai būs duāla daba – gan pozitīva, gan negatīva.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Raižu pilna diena. Nervozitātes pamatā var būt steiga, problēmas ar datortehniku. Sasprindzinājumu var vairot spēcīgi pārdzīvojumi, piemēram, raizes par tuviniekiem. Nav vēlami eksperimenti.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Raizēsieties ne par ko. Pat, ja uzreiz nesapratīsiet, kas notiek, palieciet nesatricināmi un nesējiet paniku. Pirkums var būt pat ļoti veiksmīgs.