Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena darbiem, nevis runām

Īpaši svarīgi būs darbi, nevis runas. Ir laiks ķerties klāt darbiem, kas prasa pacietību un precizitāti. Iedvesma aizies otrajā plānā, ir labs laiks, lai studētu amata praktiskos, ne teorētiskos pamatus. Ir ieteicams izmēģināt spēkus jaunos darbos, kas nes reālu naudu. Veiksmīgs laiks pirkumiem, gaume būs jūsu sabiedrotā. Laba diena maksājumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Ieteicams ķerties klāt ikdienas pienākumiem. Darbi sekmēsies labāk, ja jūsu darba vieta būs pareizi iekārtota un bez liekiem gružiem visapkārt. Intrigas nebūs ilgas.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diena ļaus pilnvērtīgi pieslēgties jūs interesējošiem darbiem. Nesteidzīgi varat steidzināt jums svarīgu jautājumu risināšanu. Sekmēsies jomās, kas saistītas ar fizisku darbu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Labas sekmes tiem, kas nodarbosies ar darba vai dzīves vietas labiekārtošanu. Adekvāti novērtējiet savas finansiālās iespējas.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nebaidieties kaut ko sākt no nulles, spēsit veikli orientēties situācijā un ātri saprast, kā vajag uzvesties. Veiksme pirkumos. Par nepazīstamiem cilvēkiem spriediet pēc viņu darbiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Saimnieciskiem darbiem piemērota diena. Pirkumi būs izdevīgāki, ja naudu tērēsit mērķtiecīgi, izdosit to par reālām vajadzībām, nevis spontānām iegribām. Esiet gatavi attaisnot uz jums liktās cerības.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Viss veidosies ļoti veiksmīgi. Pat ja kļūdīsities, zvaigznes pamainīs un palabos, dos vēl vienu iespēju tikt galā ar pieļauto kļūdu. Laba diena pirkumiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Nav ieteicams rīkoties vienatnē, dažos darbos pārinieks obligāti nepieciešams. Ja esat nokļuvis grūtā situācijā, paraugieties apkārt – iespējams, būs kāds, ar ko dalīt savas problēmas, pēc tam – darba augļus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Varat sākt plānveidīgu kustību izvēlētajā virzienā. No ilūzijām var nākties atteikties jau tuvākajā laikā, bet rezultātā jums būs labi. Tieciet skaidrībā par partnerattiecībām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Ļoti asa var kļūt tēma par profesionālo kvalifikāciju, atbilstību ieņemamajam amatam. Var sarežģīties attiecības ar bosu, jo īpaši – sievieti.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vajadzētu mazāk runāt, vairāk darīt. Brīvo laiku vislabāk aizpildīt ar patīkamām nodarbēm, piemēram, skaistumkopšanas salona apmeklēšanu, tikšanos ar mīļoto cilvēku.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Piesiesities sīkumiem, nenozīmīgām izpausmēm. Iespējams, kaut kas jūs nervozēs. Var nepatikt medicīniskā diagnoze vai vērtējums, kas tiks dots jūsu darbam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Liela loma būs partnerim. Ja kāds jums patīk «pa lielam», pieveriet acis uz nenozīmīgiem sīkumiem un trūkumiem. Esiet uzmanīgi, jo profesionālajā jomā būs nopietna konkurence.