Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien jābūt precīziem un akurātiem

Precizitāte un akurātība – to prasīs šī diena. Tas nebūs viegli. Mēģiniet pietiekami daudz laika veltīt darba pārbaudei, jo īpaši dokumentu pārbaudei. Īpaša nozīme būs detaļām, zemūdens akmeņu atklāšanai. Izslēdziet steigu un nevērību, lai vai kāds iemesls tam būtu. Pievērsiet uzmanību jaunumiem tehnikas un medicīnas jomā.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Lai pieņemtu galīgu lēmumu, vajadzētu īpaši labi rūpīgi izpētīt interesējošā jautājuma augsni. Nepieciešama paaugstināta uzmanība detaļām. Pārmetumi būs no priekšniecības puses, bet par to nevajadzētu pārāk satraukties.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs iespēja pašam identificēt savus trūkumus, arī savas neveiksmes veiksmē. Galvenais – aizrakties līdz saknei, tas ļaus arī ieraudzīt maksimālu izdevīgumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Jūsu sapņi var uzskriet uz sēkļa. Sūrā ikdiena var kļūt par šķērsli vēlmju realizēšanai. Tomēr nekrītiet izmisumā, iespējams, liktenis jūs vada pa pareizo ceļu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būs iespēja realizēt finansiālos plānus, sakārtot ģimenes un sadzīves jautājumus. Izmantojiet labvēlīgo laiku aktuālāko uzdevumu īstenošanai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Labāk palaist vaļā tukšas cerības un maldu sapņus. Dzīvojiet reālistiski, atsperieties no esošās situācijas. Atcerieties, ka godprātīgi veikts darbs ir gandrīz vai garantēta veiksme.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Daudzi nebūs labā omā, var arī nepatikt notiekošais. Iespējams, pārāk kritiski attieksieties pret saviem trūkumiem un spējām.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Rīts nesola labus notikumus. Paša vainas dēļ varat nokavēt svarīgu tikšanos, aizmirst piezvanīt svarīgam cilvēkam, pat iegūt fizisku traumu. Ļoti ticams, ka nokļūsiet svarīgas izvēles priekšā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Plānus noteiks materiālās vajadzības, arī raizes par veselību. Pirms veiciet lielus tēriņus, mēģiniet novērtēt to lietderību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Daudzi būs norūpējušies par materiālām problēmām, tas var ietekmēt emocionāli, liekot vilties paša spējās. Slikta pašsajūta var būt izskaidrojama ar nekvalitatīvu pārtiku.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dienas pirmā puse nenesīs būtisku veiksmi. Neizlēmība, šaubas un nervozitāte var sabojāt visu dienu. Rūpīgi sekojiet līdzi savai veselībai.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Būs nepieciešams saprast, ka sīkumi nereti ir izšķirošie. Ja nepievērsīsiet uzmanību detaļām un niansēm, pūliņi var ciest fiasko.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Neveidosies labas attiecības ar tuviem cilvēkiem, radiniekiem. Iespējams, tam cēlonis būs savstarpējās saskaņas trūkums, uzticēšanās krīze. Nebūsiet labākajā fiziskajā formā, ņemiet to vērā.