Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Diena sevis pilnveidošanai

Lieliska diena sevis pilnveidošanai, pašattīstībai, ieteicams apmeklēt kursus, iegādāties grāmatas, piedalīties konferencēs. Varēs ieviest korekcijas jau esošo vienošanos noteikumos. Komunikācijā šķilsies konstruktīvas idejas. Vērtīgas idejas ieteicams pierakstīt.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Emocijas var iet pāri malām, un tieši tas arī var būt nepatikšanu cēlonis. Iedvesmu var sākt gaidīt pēc pusdienlaika. Esiet disciplinēti.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Diemžēl gribēsiet demonstrēt savas spējas un īpašās kvalitātes, bet – ne labākās, tā virzot visu uz konfliktu pusi. Nav ieteicams ķerties klāt jauniem darbiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Diena varētu sākties ar steidzamu un ne pārāk patīkamu darbu. Uzmaniet savu garastāvokli – tas var sabojāt dienas kvalitāti.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ķerieties klāt sīkiem darbiem, kurus nevar atlikt. Var iznākt apmeklēt oficiālas iestādes. Lai gan daudz kas kaitinās un nepatiks, dariet un nečīkstiet!
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Rīts piemērots kaitinošu darbu paveikšanai, arī kļūdu labošanai, veiksme uzsmaidīs dienas otrajā pusē. Vakarā sekmes tādu darbu veikšanā, kuros nepieciešama spēja koncentrēties un radošums vienlaikus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Iespējams, nāksies atteikties no ierastā komforta produktīva darba dēļ. Daži uzdevumi var prasīt neatliekamu lēmumu. Saruna ar priekšniecību var nebūt patīkama.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Dienas pirmo pusi ieteicams veltīt materiālu jautājumu risināšanai. Informāciju ieteicams kārtīgi pārbaudīt, pirms to likt lietā.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jābūt ļoti uzmanīgiem, veicot finansiālas operācijas, arī parakstot dokumentus. Ja rodas kaut mazākās šaubas, pārbaudiet!
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Visproduktīvākā būs dienas otrā puse. No rīta pievērsieties neatliekamiem darbiem, lai pēc tam varētu veikt stratēģiskus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Mācības, zinātniskais darbs, svarīgas tikšanās – to veiciet dienas otrajā pusē. Ļoti ieteicams pabūt vienatnē, pārdomāt radušos situāciju.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Visu svarīgo dariet pēc pusdienlaika, arī organizatoriskie un administratīvie darbi tad veiksies vislabāk. Ja gribat būt līderis, neaizmirstiet, ka cilvēki vērtēs jūsu darbus.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Sadzīviskie un steidzamie darbi – no rīta labāk veikt. Visas dienas garumā jums būs jādemonstrē sava izturība un mērķtiecība, lai sasniegtu mērķi.