Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Laba diena konfliktu atrisināšanai

Harmoniska un pozitīva diena. Visu dienu būs iespējams rast saskaņu strīdīgos jautājumos. Ieteicams noskaņoties uz kompromisa meklēšanu un citu uzskatu un pozīcijas respektēšanu, tad sarunas noritēs draudzīgā un miermīlīgā veidā, turklāt būs iespējams noslēgt ļoti izdevīgas vienošanās. Labs laiks šopingam, jo īpaši mazu un saimniecībā noderīgu lietu iegādei. Lielāku uzmanību ieteicams veltīt figūras uzturēšanai un veselīgam dzīvesveidam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes iesaka nepadoties. Ja jau ilgāku laiku neesat uzdrošinājies risināt kādu jautājumu, šodien tam droši varat ķerties klāt. Esiet elastīgi domāšanā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Rīts izrādīsies ne tik saulains, kā gribētos. Pēc pusdienlaika darba lietas normalizēsies, varēsiet brīvāk uzelpot. Ja kaut kas nesekmējas, ar spēku neko nepanāksiet, tāpēc palieciet mierā.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ja neveidojas labas attiecības ar apkārtējiem, zvaigznes rekomendē galveno problēmu meklēt sevī. Neesiet stūrgalvīgi, arī nerunāšana neko neatrisinās.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Izdosies iekļauties jebkurā kompānijā un apstākļos. Pat nepazīstamu cilvēku vidū nejutīsiet diskomfortu. Varat iegūt jaunus draugus. Dodoties ceļā, neaizmirstiet paņemt līdzi arī aptieciņu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Neķerieties klāt vairākiem darbiem uzreiz, – cietīs kvalitāte. Zvaigznes brīdina: steigai ilgu laiku sekos nepatikšanas. Ja nevarat izvēlieties, paļaujieties uz veiksmi, – Fortūna šodien būs jūsu pusē.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Varat saskarties ar sarežģījumiem kārtējo darbu izpildē, bet nevajadzētu padoties pirms laika, jo šodien varat tikt galā pat ar ļoti grūtiem uzdevumiem. Vajadzētu padomāt par imidža maiņu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Neesiet stūrgalvīgi. Ar spēka metodēm diez vai varēsiet kaut ko panākt. Ir vērts laiku veltīt saimnieciskiem darbiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Nāksies samierināties ar notikumu lēnu attīstību. Zvaigznes neiesaka steigties svarīgu lēmumu pieņemšanā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Var būt izdevība paātrināt vēlamā piepildīšanos. Iespējams, atradīsiet izeju no sarežģītas situācijas. Palīgā var nākt kolēģi.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ejiet pa mazākās pretestības ceļu. Esiet atklāti. Kompromiss – dienas panākumu svarīgākā atslēga.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Vairākums būs aizņemti ar kārtējo darbu veikšanu. Garastāvokli var uzlabot kādas senas problēmas atrisināšana. Esiet gatavi piekāpties.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Diena piemērota senu konfliktu nogludināšanai. Sarežģītais raksturs var sabojāt reputāciju draugu lokā. Zvaigznes iesaka būt maigākiem un labvēlīgākiem.