Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien esi iecietīgs

Zvaigzņu fons šai dienai sekmēs komunikāciju, kurā nebūs vietas kompromisiem. Būs grūti samierināties ar dažādu veidu pārkāpumiem, citu vājībām, turklāt trūkumi būs īpaši uzkrītoši. Problēmas labāk risināt netriviālā veidā. Paviršībai būs īpaši smagas sekas. Uzpeldēs konkurences problēmas, apvainojumi un strīdi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Vajadzētu būt mērķtiecīgiem, mobiliem un radošiem. Daudzi jautājumi būs jārisina steidzami, bet izvairieties kā vienīgo risinājumu izmantot nociršanu līdz saknei.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Labāk paļaujieties uz savām zināšanām un pieredzi, nevis citu padomiem. Šodien jūs vislabāk zināt, kādā veidā izdosies sasniegt vēlamo.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Ne tā labākā diena. Ir liela bīstamība, ka apmaldīsities pats savās vēlmēs. Ambīcijas var izrādīties pārāk lielas, turklāt diez vai būs nepieciešamie resursi, lai tās apmierinātu.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Vairākās situācijās nāksies būt īpaši stingriem un noteiktiem, pat ļoti dzelžainiem. Konkurence darbā un personiskajā dzīvē var piespiest uz kardināliem lēmumiem.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Nāksies vien risināt sarežģītus uzdevumus, turklāt apstākļi strauji mainīsies, būs tiem jāpielāgojas. Komunikācijā ar tuviniekiem pacentieties būt augstsirdīgi un saprotoši.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti laba diena Jaunavām – reālistēm. Ja situāciju redzēsit objektīvi, atradīsit pareizos līdzekļus uzdevumu risināšanai. Sapņainie gan var ciest pamatīgu sakāvi.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ambiciozajiem un patstāvību alkstošajiem diena var sagādāt ne mazums pārdzīvojumu. Lai vai kā negribēsit, jums nāksies rēķināties ar apkārtējo viedokli un vajadzībām. Nav ieteicams sākt remontu, mainīt dzīvesvietu.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jo mobilāki un ambiciozāki būsit, jo diena būs rezultatīvāka. Pārlieka vilcināšanās var sagādāt zaudējumus. Darbā mēģiniet neuzkarsēt jau tā labilo atmosfēru.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Veiksmi nodrošinās pareiza stratēģija. Apdomājiet labi, pirms darāt, analīzes un variantu modelēšanas nevar būt par daudz, jo īpaši – finansiālos jautājumos.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Dzelžaina izturība palīdzēs grūtās, arī stresainās situācijās. Iespējami konflikti ļoti tuvu cilvēku lokā, pastiprināsies konkurence, un situācija darbā var kļūt neprognozējama.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Personiskās vēlmes un vajadzības nāksies nolikt otrajā plānā. Būs jāstrādā vaiga sviedros, lai saglabātu esošo situāciju, turklāt pienākumu šodien būs īpaši daudz. Vakarā mēģiniet atrast laiku uzmanībai tuviniekiem.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Mērķtiecīgos un perspektīvā tālu domājošos gaida intensīva un blīva diena. Nav īstais laiks atslābināties, ļauties sentimentam. Visu, ko darāt, dariet izlēmīgi un droši.