Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Labi sekmēsies intelektuāli darbi

Labi sekmēsies intelektuāli darbi, arī komunikācija izdosies viegla un nepiespiesta. Noteikti vajadzētu sekot pēdējiem jaunumiem gan paša mājās, gan pasaulē. Informatīvā plūsma ļaus saprast, kas īsti jādara, koriģēt darba plānus, arī atpūtu. Daudz noderīgu padomu varēsiet gūt internetā. Labs laiks mācībām, arī pašizglītošanās pasākumiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Zvaigznes virzīs uz intelektuālas komunikācijas pusi, gribēsiet apmainīties ar viedokļiem un jaunumiem. Labs laiks darba braucieniem. Varat lūgt darba apstākļu uzlabošanu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs nepieciešams atbalsts un tuvu cilvēku padoms. Ja jums ir vairākums interesantu ideju un nevarat izlemt, ko īsti darīt, vispirms ķerieties klāt tam, kas perspektīvā sniegtu morālu un finansiālu gandarījumu.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Noteikti jāvelta uzmanība tuviem cilvēkiem. Partnerattiecībās var nākties pārskatīt iepriekšējas vienošanās. Neignorējiet fiziskas sāpes.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Pirms pieņemiet svarīgu lēmumu, ieklausieties autoritatīvu cilvēku viedoklī, nenāks par sliktu arī draugu padoms. Naudu tērējiet ar apdomu, noteikti – budžeta robežās.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Pateicoties konstruktīvam dialogam, iespējams paveikt daudz un arī atrast veidu, kā piekļūt dažādiem cilvēkiem. Dabiskais šarms un daiļrunība būs jūsu trumpji. Darbus labāk veikt patstāvīgi. Esiet gatavi ļoti atklātai sarunai ar mīļoto cilvēku.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Vajadzētu tikt skaidrībā ar savām vēlmēm, noteikti nevajag ignorēt pienākumus darbā. Ļoti saspringta diena sekretāriem, sistēmu administratoriem, konsultantiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Vajadzētu būt aktīvākiem, kustīgākiem. Dzīva interese par paveicamo darbu ļaus tikt galā ar to bez īpašas piepūles. Ievērojiet subordināciju!
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Veiksme garantēta tiem, kas nedomā stereotipiski, ir atvērti jaunām idejām. Var nākties kardināli pārskatīt paša principus.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Diena sekmēs redzesloka paplašināšanu, būs jātiek vaļā no štampiem un stereotipiem. Iniciatīvu, iespējams, nāksies nožēlot, par to pat varat tikt sodīti.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Ieteicams rūpīgi attiekties pret pienākumiem un jums uzticētajiem līdzekļiem. Nav ieteicams pārāk daudz riskēt.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Veiksmīga diena tiem, kas papūlējušies apgūt efektīvas komunikācijas prasmes. Spēsiet pārliecināt. Personiskajās attiecībās var uzliesmot sens strīds.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Daudz labāk, ja būsiet vērotājs, neiesaistīsieties notikumos. Sarunās varēsiet rast sev nozīmīgas ziņas, kas palīdzēs tikt galā ar paša domām un vēlmēm. Attiecībās labāk būt uzticamam draugam, nevis viszinošam prātvēderam.