Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPS: Šodien meklē kompromisu

Zvaigznes mudinās paaugstinātu emocionalitāti, arī straujumu vārdos un rīcībā. Paaugstināta vēlme izteikties tieši var kļūt par klupšanas akmeni attiecībās un komunikācijā ar cilvēkiem. Saviesīgos pasākumos problēmas varētu radīt nespēja atrast kompromisu. Radošas nodarbes un sports varētu līdzēt tikt vaļā no sasprindzinājuma – psiholoģiska un fiziska.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Saspringta diena, kas prasīs tērēt daudz enerģētisko resursu. Visliekākā slodze būs biznesa sektorā strādājošajiem. Romantiskas attiecības kļūs par iedvesmas avotu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būs nepieciešama ātra reakcija. Spēja pielāgoties un atrast netradicionālus risinājumus ļaus izkļūt pat no ļoti sarežģītām situācijām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Izdosies nolīdzināt attiecības ar kolēģiem, priekšniekiem, partneriem. Labvēlīgs laiks darījumu sarunām un oficiālai sarakstei. Ne tikai diplomātija, bet arī daiļrunība palīdzēs harmonizēt attiecības.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Nav ieteicams tērēt spēkus sīkumiem. Mēģiniet visu savu enerģiju (spēku, laiku, finanses) ielikt svarīgos projektos, kas varētu jums atnest finansiālu un morālu gandarījumu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Jums būs spējas pārliecināt. Jūsu apgarotās runas saslimdinās ar optimismu. Pateicoties daiļrunībai un spējai loģiski argumentēt, iekarosiet simpātijas kolēģu vidū. Personiskajās attiecībās netraucētu vairāk maiguma.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Laba diena draudzīgi noskaņotajiem. Pārāk lielas prasības varētu atbaidīt potenciālos sadarbības partnerus. Esiet uzmanīgi, neraisiet greizsirdību partnerī.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Svaru uzvedība būs atkarīga no apkārtējo taktikas. Diez vai izdosies saglabāt draudzīgas un atklātas attiecības, ja pats vai partneris pieturēsies pie egoistiskas pozīcijas. Uzņēmīgajiem jābūt uzmanīgiem no konkurentiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Būs nepieciešama aktivitāte un uzņēmība. Situācijas nebūs prognozējamas, bet prasīs tūlītēju reakciju. Rūpes par tuviniekiem nepaliks bez atbildes.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Zvaigznes iesaka neatkāpties no plāna, ko pats esat izstrādājis, tieši tas būs jums vislabākais iespējamais scenārijs. Nav ieteicams aizmirst par drošību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vairumam nebūs iespējams izvairīties no satraukumiem. Uzņēmējiem nav ieteicams riskēt, veikt neapdomīgus soļus. Attiecības ar mājiniekiem diez vai varēs saukt par vienkāršām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Diena piemērota kārtējo darbu nokārtošanai. Zvaigznes iesaka būt pacietīgiem. Mēģiniet nebūt impulsīvi, stūrgalvīgi un principiāli.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Īpaši svarīga būs prasme orientēties jaunajā atmosfērā un apstākļos. Jums būs nepieciešama drosme uzņemties atbildību par rezultātiem. Spontanitāti atstājiet citai dienai.